Previzualizare foto – fotografie originală aici

Primavera Deva
în Sebeș

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Pietroasa, 21, zona Ceangăi, Deva

Mai detaliat despre blocuri

Bloc A
str. Pietroasa, 21, zona Ceangăi, Deva (Bloc A)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
Bloc A0
str. Pietroasa, 21, zona Ceangăi, Deva (Bloc A0)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 2
Indisponibil
Bloc B
str. Pietroasa, 21, zona Ceangăi, Deva (Bloc B)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 4
Indisponibil

Primavera Deva pe hartă Sebeș

str. Pietroasa, 21, zona Ceangăi, Deva

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică de apartament
🟧 Liftcate 2 ascensoare pentru fiecare bloc
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente300
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeD+P+7/8E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajesemifinisate
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe47–124 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Complexul rezidențial „Primavera Deva” este construit într-o zonă ecologic curată și ferită de sursele de poluare și se află pe strada Pietroasa, la numărul 21, în zona Ceangăi din orașul Deva, județul Hunedoara. Locuințele noi sunt amplasate în apropiere de puncte de interes din oraș și sunt 450 de metri până la Carrefour Express, 500 de metri până la Penny Market, 700 de metri până la Maxxa Shopping Center și nu departe de casele noi funcționează restaurante, pizzerii și cafenele. În proximitatea ansamblului rezidențial se află centrul medical Pro Medica, sunt farmacii, este un salon de înfrumusețare și sunt 800 de metri până la Școala Generală „Andrei Mureșanu” și circa un kilometru până la Școala Generală nr. 3. De la locuințe este acces rapid către stații de autobuz și acces către principalele artere de transport. Centrul orașului Deva se află la o distanță de aproximativ 3 km, sunt 3,6 km până la Gara municipiului Deva. Aeroportul Internațional din Sibiu se află la o distanță de 118 km și sunt 149 km până la Aeroportul Internațional „Traian Vuia” din Timișoara.

Detalii de construcție și amenajarea complexului de locuințe

Ansamblul rezidențial „Primavera Deva” dispune de 3 clădiri de aspecte moderne. Regimul de înălțime al primelor două blocuri de apartamente este cu Demisol plus Parter plus 7 Etaje și al treilea corp de imobil are un Demisol plus Parter și plus 8 Etaje. Casele de apartamente au o structură constructivă din beton armat cu închideri exterioare, cu pereți interiori și compartimentări din cărămidă. Acoperișurile imobilelor sunt realizate de tip – terasă necirculabilă și sunt calitativ hidroizolate. Tâmplăria exterioară instalată la clădirile locative (ferestrele și ușile balcoanelor) sunt cu profil PVC și geam termopan. Și casele locative au instalate coloane pentru canalizarea pluvială. Fiecare bloc locativ este echipat cu câte 2 ascensoare electrice, ce funcționează fără zgomot, sunt sigure și confortabile (lifturile dispun de capacitatea de transportare a 6 și 8 persoane). Holurile, coridoarele și casa scării din blocurile locative sunt finisate și dispun de pardoseli placate cu gresie și au instalat sisteme de iluminat.

Ansamblul rezidențial „Primavera Deva” este prevăzut cu locuri de parcare subterane la Demisolul clădirilor și există organizate în curtea complexului de apartamente și locuri de parcare supraterane.

Suprafețele apartamentelor și finisajele folosite

Proiectul rezidențial „Primavera Deva” este prevăzut cu confortabile unități locative, ce sunt perfect proiectate și au scheme funcționale cu 1, 2, 3 și 4 camere și suprafețe de la 47 mp până la 124 mp. Apartamentele se livrează semifinisate cu toate tavanele și cu toți pereții interiori tencuiți, acoperiți cu glet și finisați cu vopsea lavabilă de culoare albă. Pereții camerelor de baie se predau în folosință tencuiți și pregătiți pentru a fi placați cu faianță, toate pardoselile sunt turnate cu sapă elicopterizată. Opțional cumpărătorii și viitorii locatari personal își aleg și achiziționează toate obiectele sanitare, gresia și faianța, parchetul, ușile interioare, prizele, întrerupătoarele și comutatoarele. În locuințe sunt complet efectuate instalațiile sanitare, conduse până la poziții și pregătite pentru a fi conectate. Sunt complet realizate instalațiile de gaze și instalațiile termice, sunt montate caloriferele și sunt dotate centralele termice individuale. Sistemul electric este complet realizat în fiecare apartament, este montat inclusiv și tabloul electric. La intrare în apartamente sunt instalate uși din metal și în fiecare locuință este instalat interfon. Toate balcoanele și terasele sunt placate cu gresie antiderapantă și au instalate balustrade din metal. Complexul de apartamente se oferă în folosință cu racordare deplină la utilități, la apă, gaz, energie electrică și are branșament la sistemul de canalizare, iar apartamentele au contoare individuale pentru curent și gaz metan și apometre pentru apa rece.

Mai multe informații despre locuințele noi puteți afla de pe site-ul complexului locativ „Primavera Deva”, unde aveți posibilitatae de a trece imediat din pagina noastră.

Acest proiect mai este numit și Primavera Deva Residence, the sky deva.

Unde se află Primavera Deva?

str. Pietroasa, 21, zona Ceangăi, Deva.

Termen de finalizare Primavera Deva?

Bloc A, Bloc A0, Bloc B – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Primavera Deva în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Primavera Deva din Sebeș?

Dezvoltătorul Primavera Deva este – Primavera Turism.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC