Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Complex Primavera Deva
în Sebeș

Prețul / m2
de la ‍900 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Pietroasa, 21, zona Ceangăi, Deva

Schițe și prețuri în Complex Primavera Deva

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 16 februarie
1 camere46.65–57.87 m2de la ‍900 € +TVA / m2de la ‍41 985 € +TVA
2 camere69.49–93.71 m2de la ‍900 € +TVA / m2de la ‍66 105 € +TVA
3 camere112.15–125.02 m2de la ‍900 € +TVA / m2de la ‍100 935 € +TVA
4 camerede la 134.85 m2de la ‍900 € +TVA / m2de la ‍121 365 € +TVA

Complex Primavera Deva pe hartă Sebeș

str. Pietroasa, 21, zona Ceangăi, Deva

Etape dezvoltare

bloc A0
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat2 trimestrul 2021
bloc B
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare4 trimestrul 2022
bloc A
dat în exploatare
totul e vândut
vandut

Modalități de achiziție a unui apartament în Complex Primavera Deva

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrală termică de apartament
Liftcate 2 ascensoare pentru fiecare bloc
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente300
Număr clădiri3
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțimeD+P+7/8E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentesemifinisate
Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente47–124 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Complexul rezidențial „Primavera Deva” este construit într-o zonă ecologic curată și ferită de sursele de poluare și se află pe strada Pietroasa, la numărul 21, în zona Ceangăi din orașul Deva, județul Hunedoara. Locuințele noi sunt amplasate în apropiere de puncte de interes din oraș și sunt 450 de metri până la Carrefour Express, 500 de metri până la Penny Market, 700 de metri până la Maxxa Shopping Center și nu departe de casele noi funcționează restaurante, pizzerii și cafenele. În proximitatea ansamblului rezidențial se află centrul medical Pro Medica, sunt farmacii, este un salon de înfrumusețare și sunt 800 de metri până la Școala Generală „Andrei Mureșanu” și circa un kilometru până la Școala Generală nr. 3. De la locuințe este acces rapid către stații de autobuz și acces către principalele artere de transport. Centrul orașului Deva se află la o distanță de aproximativ 3 km, sunt 3,6 km până la Gara municipiului Deva. Aeroportul Internațional din Sibiu se află la o distanță de 118 km și sunt 149 km până la Aeroportul Internațional „Traian Vuia” din Timișoara.

Detalii de construcție și amenajarea complexului de locuințe

Ansamblul rezidențial „Primavera Deva” dispune de 3 clădiri de aspecte moderne. Regimul de înălțime al primelor două blocuri de apartamente este cu Demisol plus Parter plus 7 Etaje și al treilea corp de imobil are un Demisol plus Parter și plus 8 Etaje. Casele de apartamente au o structură constructivă din beton armat cu închideri exterioare, cu pereți interiori și compartimentări din cărămidă. Acoperișurile imobilelor sunt realizate de tip – terasă necirculabilă și sunt calitativ hidroizolate. Tâmplăria exterioară instalată la clădirile locative (ferestrele și ușile balcoanelor) sunt cu profil PVC și geam termopan. Și casele locative au instalate coloane pentru canalizarea pluvială. Fiecare bloc locativ este echipat cu câte 2 ascensoare electrice, ce funcționează fără zgomot, sunt sigure și confortabile (lifturile dispun de capacitatea de transportare a 6 și 8 persoane). Holurile, coridoarele și casa scării din blocurile locative sunt finisate și dispun de pardoseli placate cu gresie și au instalat sisteme de iluminat.

Ansamblul rezidențial „Primavera Deva” este prevăzut cu locuri de parcare subterane la Demisolul clădirilor și există organizate în curtea complexului de apartamente și locuri de parcare supraterane.

Suprafețele apartamentelor și finisajele folosite

Proiectul rezidențial „Primavera Deva” este prevăzut cu confortabile unități locative, ce sunt perfect proiectate și au scheme funcționale cu 1, 2, 3 și 4 camere și suprafețe de la 47 mp până la 124 mp. Apartamentele se livrează semifinisate cu toate tavanele și cu toți pereții interiori tencuiți, acoperiți cu glet și finisați cu vopsea lavabilă de culoare albă. Pereții camerelor de baie se predau în folosință tencuiți și pregătiți pentru a fi placați cu faianță, toate pardoselile sunt turnate cu sapă elicopterizată. Opțional cumpărătorii și viitorii locatari personal își aleg și achiziționează toate obiectele sanitare, gresia și faianța, parchetul, ușile interioare, prizele, întrerupătoarele și comutatoarele. În locuințe sunt complet efectuate instalațiile sanitare, conduse până la poziții și pregătite pentru a fi conectate. Sunt complet realizate instalațiile de gaze și instalațiile termice, sunt montate caloriferele și sunt dotate centralele termice individuale. Sistemul electric este complet realizat în fiecare apartament, este montat inclusiv și tabloul electric. La intrare în apartamente sunt instalate uși din metal și în fiecare locuință este instalat interfon. Toate balcoanele și terasele sunt placate cu gresie antiderapantă și au instalate balustrade din metal. Complexul de apartamente se oferă în folosință cu racordare deplină la utilități, la apă, gaz, energie electrică și are branșament la sistemul de canalizare, iar apartamentele au contoare individuale pentru curent și gaz metan și apometre pentru apa rece.

Mai multe informații despre locuințele noi puteți afla de pe site-ul complexului locativ „Primavera Deva”, unde aveți posibilitatae de a trece imediat din pagina noastră.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Complex Primavera Deva?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Complex Primavera Deva în Sebeș?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă metru pătrat în Complex Primavera Deva?

Metru pătrat în acest complex costă de la 900 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Complex Primavera Deva în Sebeș?

Modalități de plata în Complex Primavera Deva: Credit ipotecar, Noua Casă (Prima casă), Plata integrală.

Termen de finalizare Complex Primavera Deva?

  • bloc B – finalizare în trimestrul 4, 2022
  • bloc A0, bloc A – dat în exploatare
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC