Previzualizare foto – fotografie originală aici

Clar Residence Park
în Cluj-Napoca

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Mihai Romanu, 13, cartier Bună Ziua, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocuri

str. Mihai Romanu, 13 (Bloc A)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil
str. Mihai Romanu, 13 (Bloc B)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil

Clar Residence Park pe hartă Cluj-Napoca

str. Mihai Romanu, 13, cartier Bună Ziua, Cluj-Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparc, teren de sport, spații de joacă
🟧 Încălzirecentrală termică individuală și sistem de încălzire în pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente155
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaregaraje şi parcare exteroiară
🟧 Regim inalțime9
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe49.8–148 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locația complexului

Ansamblul rezidențial „Clar Residence Park” se află amplasat într-o zonă cu construcții de case multietajate mari - limitate, pe strada Mihai Romanu, nr. 13 din Cluj - Napoca, unde este multă liniște și confort. Aici este o zonă retrasă de la Calea Turzii în imediata apropiere de Reprezentanța Audi - la doar 300 de metri. De la complexul locativ este acces ușor către toate punctele de interes atât cu transport personal cât și cu mijloace de transport în comun.

Conceptul complexului

Materialele de construcții utilizate la înălțarea complexului locativ „Clar Residence Park” sunt de calitate superioară. Construcția este realizată în conformitate cu cele mai înalte standarde în vigoare. Clădirea locativă dispune de două tronsoane și este construită cu un regim de înălțime cu demisol plus parter și cu 7 etaje locative. Polistirenul utilizat la izolarea pereților exteriori este de grosime de 15 cm. Ferestrele instalate dispun de sticle în 3 rânduri și au profiluri de cea mai bună calitate cu feronerie Roto. În incinta complexului locativ este amenajat un park pe un teritoriu de 2 000 mp, unde se află terenuri sportive, un teren pentru tenis, sunt piste pentru alergare, diverse spații de joacă pentru copii și alei pietonale. În blocurile locative zonele comune și terasele sunt complet finisate. În curte sunt organizate locuri de parcare, sunt plantate spații verzi cu plante decorative și este asigurat iluminat extern. Ce ține de parcarea transportului personal al locatarilor, există construite și garaje subterane și fiecare apartament poate fi achiziționat cu un garaj.

Apartamentele complexului

Un număr de 155 de locuințe disponibile sunt oferite în vânzare în complexul locativ „Clar Residence Park”. Apartamentele sunt proiectate cu schițe cu 2 și 3 camere, există și locuințe confortabile cu terase generoase personale. Apartamentele cu 2 camere dispun de câte un living spațios și au suprafața totală de la 47,94 mp până la 63,20 mp. Locuințele cu 3 camere sunt perfecte pentru familiile cu copii și dispun de suprafața de la 53,11 mp până la 73,06 mp. Apartamentele sunt oferite în vânzare în versiune - „semifinisate”. Unde pardoseala este turnată cu șapă auto-nivelantă și pereții sunt prelucrați și acoperiți cu un strat de glet. Ușile de intrare din apartamente sunt instalate și dispun de o calitate superioare. Instalațiile electrice sunt trase până la poziții. Camerele de baie sunt echipate cu obiecte sanitare. Locuințele au un sistem unic de încălzire prin pardoseală produs de REHAU, care are o garanție de 10 ani și toate locuințele sunt dotate cu câte o centrală termică individuală. Apartamentele sunt branșate la toate utilitățile și sunt dotate cu contoare individuale pentru consumul acestora. Toate apartamentele sunt poziționate astfel ca să ofere o vedere liberă pe un termen lung cu peisaje admirabile și multă lumină naturală.

Compania „Clar Construct” este dezvoltatorul și constructorul

Dacă doriți să programați o vizită la imobile și să aflați mai multe detalii despre construcție, sunteți așteptat să vizitați pagina web a ansamblului rezidențial „Clar Residence Park”, unde vă puteți programa ușor și găsiți toate contactele dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Clar Residence.

Unde se află Clar Residence Park?

str. Mihai Romanu, 13, cartier Bună Ziua, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare Clar Residence Park?

Bloc A, Bloc B – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Clar Residence Park în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Clar Residence Park din Cluj-Napoca?

Dezvoltătorul Clar Residence Park este – Clar Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC