Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Color Life Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Opalului, 16-18, Bragadiru, Ilfov

Schițe și prețuri în Color Life Residence

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
Case
de la 150 m2totul e vândut

Color Life Residence pe hartă București

str. Opalului, 16-18, Bragadiru, Ilfov

Etape dezvoltare

bloc 1, bloc 2, bloc 3, bloc 4
construit
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2018

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrală termică proprie
Liftnu
Mijloace de transportautobuz
Parcareexterioară
Regim inalțimeP+1E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilcase înșiruite
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăda

Despre apartamente

Număr camere4 camere
Suprafața apartamente150.2 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Color Life Residence” este situat pe strada Opalului, nr. 16-18 în zona de case particulare din orașul Bragadiru, județul Ilfov. De la complex există acces ușor și rapid la Șoseaua Alexandriei și la Șoseaua Prelungirea Ghencea. În vecinătatea caselor se află o grădiniță, sunt magazine, este o sală de sport și o piscină.

Prezentare complex

În complexul locativ „Color Life Residence” este construit un număr total de 8 case, fiecare din acestea dispune de un parter și un etaj locativ, și sunt proiectate și construite de tip - duplex. Materialele folosite la construcția caselor sunt de calitate înaltă și dispun de un nivel ridicat de durabilitate. Fiecare casă este construită pe un teren de 235 mp. La construcție este folosit betonul și cărămida, învelitoarea acoperișului este din tablă. Este prevăzut de către dezvoltator câte un loc de parcare terestru în fața fiecărei locuințe. Este amenajat gard în față și străzile de acces sunt asfaltate.

Descriere locuințe

Casele din complexul locativ „Color Life Residence” sunt construite cu schițe cu patru camere și dispun de suprafața totală construită de 118 mp. Locuințele sunt racordate la toate utilitățile și sunt dotate cu contoare și apometre. Sunt complet finisate cu pereți prelucrați și acoperiți cu lavabil și faianță în băi și bucătării, cu parchet și gresie pe pardoseli și sunt dotate cu obiecte sanitare, cu ușă din metal instalată la intrate și cu uși interioare celulare. Casele se încălzesc individual prin centrală proprie și au calorifere instalate. Este internet prin fibră optică și prize pentru TV.

Dezvoltatorul complexului locativ „Color Life Residence” este compania SC „Hidro Top Construct”, care activează pe piața de construcții din anul 2006.

Pentru mai multe detalii și informații utile despre unitățile locative, toate finisajele, dotările și facilitățile acestora, accesați pagina web a ansamblului rezidențial „Color Life Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Color Life Residence?

str. Opalului, 16-18, Bragadiru, Ilfov.

Termen de finalizare Color Life Residence?

bloc 1, bloc 2, bloc 3, bloc 4 – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Color Life Residence.

Cine este dezvoltatorul Color Life Residence în București?

Dezvoltator Color Life Residence – Color Life Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC