Previzualizare foto – fotografie originală aici

Brancusi Residence
în Cluj-Napoca

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Constantin Brâncuși, 128, zona Andrei Mureșanu, Cluj Napoca

Mai detaliat despre blocul

str. Constantin Brâncuși, 128, Cluj Napoca (blocul)
7 etaj
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în tr. 1 an 2020
Indisponibil

Brancusi Residence pe hartă Cluj-Napoca

str. Constantin Brâncuși, 128, zona Andrei Mureșanu, Cluj Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, boxe depozitare, spații comerciale, loc de joacă
🟧 Încălzirecentrală termica
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente56
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterana si supraterana
🟧 Regim inalțimeDs+S+P+6E
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilbloc locuinte
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din caramidă

Despre apartamente

🟧 Finisajesemifinisate
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe35–163 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare excelentă cu puncte de interes în proximitate

Ansamblul locativ „Brâncuși Residence” se află localizat în una din cele mai întrebate zone ale orașului Cluj Napoca – zona Andrei Mureșanu, pe strada Constantin Brâncuși, la numărul 128.

Locuințele sunt situate practic în centrul orașului și în imediata apropiere a complexului rezidențial se află Piața Cipariu, iar la 450 de metri se află Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși” și Grădinița „Lumea Copiilor”, la 500 de metri se află Grădinița „BioBee”, până la Grădinița „Montessori Kinderhaus” sunt de parcurs circa 650 de metri.

În proximitatea locuințelor sunt centre medicale, farmacii, saloane de înfrumusețare, frizerii și sunt de parcurs 750 de metri până la sala sportivă „Shape Xpress” și 1100 de metri până la clubul sportiv „18 Gym Fitness Club Cipariu”. Sunt de parcurs circa 400 de metri până la Carrefour Express și 500 de metri până la Piața Hermes, iar până la supermarket-ul Profi City este de parcurs o distanță de 1100 de metri.

În apropiere de locuințele noi sunt stații de mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și până în centrul orașului Cluj – Napoca sunt de parcurs 2,7 km, distanța până la Gara Centrală este de 3,7 km și până la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” sunt de parcurs 8,9 km.

Prezentarea proiectului imobiliar avangardist

Ansamblul imobiliar „Brâncuși Residence” este complet finalizat și este prezentat cu o clădire de apartamente realizată la cele mai înalte standarde de calitate și securitate, în conformitate cu toate normele și cerințele în vigoare, cu folosirea a doar materialelor calitative, durabile și cu implementarea ideilor arhitecturale inovaționale. Blocul rezidențial are un regim de înălțime cu Subsol plus Demisol plus Parter și plus 6 Etaje locative, unde etajul 6 este construit retras. Structura imobilului este din beton armat cu închideri exterioare și interioare din cărămidă eficientă termic. Cu izolații termice exterioare foarte calitative. Și cu un aspect extraordinar, ultra modern și extrem de atractiv. Tâmplăria exterioară instalată la blocul de apartamente este din profil PVC cu geam termopan tripan inclusiv și jaluzele automate din aluminiu. Blocul de apartamente este echipat cu ascensoare moderne și silențioase. Pentru confortul înalt al rezidenților, la parterul imobilului sunt prevăzute spații comerciale. La demisolul clădirii de apartamente se află proiectate garaje și boxe de depozitare. La fel la demisol se află prevăzut un spațiu special pentru parcarea bicicletelor.

În curtea complexului rezidențial se află modern amenajate locuri pentru joaca copiilor. Curtea complexului locativ este permanent securizată și 24 din 7 este sub supraveghere video.

La dispoziția cumpărătorilor de apartamente sunt oferite și locuri de parcare subterane și supraterane. Toate străzile de acces către complexul de locuințe sunt asfaltate, sunt iluminate și amenajate.

Prezentarea apartamentelor

56 de unități locative moderne sunt prezentate în incinta complexului imobiliar „Brâncuși Residence” toate cu scheme confortabile cu 1, 2 și 3 camere decomandate cu suprafețele utile de la 35 mp până la 163 mp. Fiecare apartament beneficiază de câte o terasă personală și toți locatarii facilită de posibilitatea de a savura plăcerea de a admira vederile uluitoare asupra împrejurimilor și asupra Clujului.

Locuințele sunt prezentate semifinisate și au toți pereții tencuiți și în două straturi gletuiți și pardoselile sunt turnate cu sape autonivelante. Terasele locuințelor sunt finisate și sunt placate cu plăci de greso-granit.

Fiecare apartament are instalată centrală termică Chaffoteaux, iar sistemul de încălzire poate fi instalat atât cu calorifere cât și prin pardoseală. Toate apartamente dispun de racordare la utilități și au apă, canalizare, curent electric și gaze naturale plus în locuințe este CATV și telefon.

La intrare în fiecare proprietate locativă este instalată ușă cu sistem fiabil de antiefracție plus instalat este și interfon.

Pentru mai multe detalii despre apartamentele de vânzare din centrul orașului Cluj – Napoca, vă rugăm să treceți pe site-ul web al complexului de locuințe „Brâncuși Residence”.

Acest proiect mai este numit și Brancusi Park Apartments.

Unde se află Brancusi Residence?

str. Constantin Brâncuși, 128, zona Andrei Mureșanu, Cluj Napoca.

Termen de finalizare Brancusi Residence?

blocul – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Brancusi Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Brancusi Residence din Cluj-Napoca?

Dezvoltător Brancusi Residence – Brancusi Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC