Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Green Future Mogoşoaia
în Mogoșoaia

Prețul / m2
de la ‍875 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Nichita Stănescu, 76, Mogoşoaia, Ilfov

Schițe și prețuri în Green Future Mogoşoaia

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 20 martie 2023
Vile
216.1–221 m2
de la ‍875 € +TVA / m2de la ‍189 000 € +TVA

Green Future Mogoşoaia pe hartă Mogoșoaia

str. Nichita Stănescu, 76, Mogoşoaia, Ilfov

Ipoteca în Green Future Mogoşoaia

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiteren multifuncţional de sport, piscină, loc de joacă pentru copii
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri70 case
🟧 Parcare180 locuri de parcare supraterană
🟧 Regim inalțimeP+1E+POD
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile înșiruite
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe183 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizarea complexului

Ansamblul rezidențial „Green Future Mogoșoaia” se găsește amplasat pe strada Nichita Stănescu, la numărul 76, comuna Mogoșoaia, în județul Ilfov.

În proximitatea caselor locative la circa 1,2 km și 1,9 km se află supermarket-urile Mega Image și Lidl, sunt de parcurs circa 4,9 – 5 km până la centrul comercial și de retail „Colosseum”. Clubul sportiv „Argman” se află la doar 800 de metri față de locuințe și sunt numai 400 de metri până la salonul de înfrumusețare din vecinătate. Imobilele sunt localizate în apropiere de zone verzi și până la Parcul Mogoșoaia se ajunge în 6 minute cu mașina sau pe jos sunt de parcurs 3,3 km și sunt doar 2 km pietonal până la Pădurea Chitila - Mogoșoaia. Școala Gimnazială „Profesor Ion Vișoiu” se află localizată la 1,8 km față de case, Grădinița „Voinicel II” la 450 de metri și Grădinița „Zori de Zi” la 1,5 km.

La o distanță de 400 de metri față de complexul de locuințe se află o stație pentru mijloace de transport în comun de la care cu autobuzul se ajunge direct până în zona Victoriei. În doar 10 – 15 minute de la complexul de locuințe se poate ajunge până la stațiile de Metrou Laminorului, Străulești și Stația 1 Mai. Sunt de parcurs 16,1 km de la complexul locativ „Green Future Mogoșoaia” până în centrul Bucureștiului. Gara de Nord din capitală se află la o distanță de 11,7 km. Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se află la o distanță de 14,6 km și până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt de parcurs 21,6 km.

Caracteristica complexului și momente tehnice

Ansamblul de imobile „Green Future Mogoșoaia” este prezentat cu un grup de vile înșiruite. Imobilele sunt structurate în 9 module, unde sunt poziționate câte două case de capăt și restul se află la mijloc. Regimul de înălțime al caselor este optimal pentru a oferi confort deplin și casele sunt proiectate cu câte un Parter plus un Etaj și au Pod.

Structura constructivă a tuturor imobilelor este formată din cadre din beton armat cu plăci de tip – dală, plasate peste parter și peste etaj. Vilele au închideri exterioare și compartimentări zidite din cărămidă Porotherm. Sistemul termic aplicat pe partea exterioară a caselor este format din polistiren EPS80 cu grosimea de 100 mm, iar acoperișurile sunt realizate de tip șarpantă din lemn cu acoperire din țiglă metalică. Tâmplăria instalată la case este cu geam termopan și profil PVC. Vilele sunt finisate cu tencuială și piatră decorativă și sunt proiectate cu aspecte atractive într-un stil arhitectural modern.

Complexul locativ beneficiază de un teren sportiv multifuncțional de dimensiuni mari și în curte se află organizat un loc special pentru joaca copiilor. Și toți rezidenții facilită de posibilitatea de a se relaxa lângă piscina personală din complex.

Ansamblul rezidențial „Green Future Mogoșoaia” are amenajată parcare terestră cu un total de 180 de locuri de parcare și curtea complexului este complet închisă.

Vile, finisaje și utilități

În complexul locativ „Green Future Mogoșoaia” sunt oferite în vânzare 78 de unități locative. Imobilele sunt împărțite în două tipuri și sunt proiectate cu suprafețe, ce încep de la 162 mp. Ambele modele de locuințe dispun de câte 4 camere, au câte 3 blocuri sanitare, spații special dedicate pentru dressing, spațiul open space de la pod, dispun de terasă și de grădină proprie.

Toate casele se predau în folosire absolut finisate, în versiune - la cheie. Dezvoltatorul a ales doar materiale și finisaje de cea mai bună calitate cu aspecte de design modern. Pereții sunt tencuiți pe interior și vopsiți cu vopsea lavabilă. Pentru pardoselile și pereții camerelor de baie și a bucătăriilor sunt alese placări cu gresie și faianță. Pardoselile tuturor încăperilor cu excepția băilor și bucătăriilor dispun de placări cu parchet laminat cu grosimea de 10-12 mm. Cele mai calitative uși interioare instalate sunt de marca Porta Doors și ușa de la intrare este din metal. Scara interioară din locuințe dispune de trepte placate cu lemn masiv și are instalate balustrade din sticlă.

Întreg complexul de locuințe este branșat la utilități și fiecare casă este racordată la rețeaua orașului de alimentare cu apă, la sistemul de canalizare, la țeava de gaze și la rețeaua de curent electric plus contorizare separată.

Pentru a cumpăra o casă nouă într-un complex locativ modern realizat și perfect amenajat, vă invităm să treceți din site-ul nostru direct pe web pagina ansamblului rezidențial „Green Future Mogoșoaia”, unde sunt afișate mult mai multe detalii și amănunte ale locuințelor și de pe care aveți legătură directă cu Dezvoltatorul.

Mai multe detalii despre acest complex

Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Green Future Mogoşoaia?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Green Future Mogoşoaia din Mogoșoaia?

Se oferă spre vânzare vile.

Cât costă m² în Green Future Mogoşoaia?

M² în acest complex costă de la ‍875 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Green Future Mogoşoaia în Mogoșoaia?

Modalități de plata în Green Future Mogoşoaia: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Green Future Mogoşoaia?

casa 1, casa 2, casa 3, casa 4, casa 5, casa 6, casa 7, casa 8, casa 9, casa 10, casa 11, casa 12, casa 13, casa 14, casa 15, casa 16, casa 17, casa 18, casa 19, casa 20, casa 21, casa 22, casa 23, casa 24, casa 25, casa 26, casa 27, casa 28, casa 29, casa 30, casa 31, casa 32, casa 33, casa 34, casa 35 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC