Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Golden Rose Residence
în Mogoșoaia

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Nichita Stănescu, 72, Mogoşoaia, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 14 blocuri în această etapă
Încă 14 blocuri
str. Nichita Stănescu, nr. 72, Mogosoaia (bloc 1)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2018 tr. 4
Indisponibil

Golden Rose Residence pe hartă Mogoșoaia

str. Nichita Stănescu, 72, Mogoşoaia, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăcadru monolit
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente147
🟧 Număr clădiri15
🟧 Parcare subterană, supraterană
🟧 Regim inalțimeP+ 3E+M
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc de apartamente și vile trifamiliare
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă Porotherm

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje premium
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, 5‑camere, vile
🟧 Suprafața locuințe87.50–179 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare și descrierea localizării

La Nord-Vest de la București în comuna Mogosoaia din județul Ilfov, pe strada Nichita Stănescu, la numărul 72 și la o distanță de doar 10 km de la București se află așezate locuințele ansamblului locativ „Golden Rose Residence”. Fiind amplasat într-o zonă liniștită la aer curat și în apropiere de lac și parc locatarii complexului rezidențial facilită de aer curat și vederi fascinante. De la locuințe până la Piața Universității se ajunge în maxim 30 de minute.

Prezentarea imobiliarelor din complex

Blocurile de apartamente a ansamblului locativ „Golden Rose Residence” sunt dezvoltate pe un teren cu suprafața de 23 300 mp și toate sunt construite cu un o înălțime de parter plus 3 etaje și fiecare cu mansardă, iar casele individuale dispun de o înălțime de parter+etaj+mansardă. Pereții exteriori și compartimentările interioare a tuturor imobilelor sunt zidiți din cărămidă Porotherm pe cadru din beton și toate casele dispun de izolație termică exterioară cu plăci din polistiren expandat cu grosimea de 100 mm. Pentru acoperiș este folosita tabla metalică și acesta dispune de o termoizolație de 20 cm din vată bazaltică, care are un coeficient ridicat de eficiență termică. Pentru finisarea balcoanelor și a scărilor este prevăzută piatra naturală (marmura sau granitul). Instalată este tâmplăria exterioară de la Salamander. Pentru fiecare locuință este prevăzut câte un loc de parcare suprateran. În incinta complexului sunt amenajate toate străzile și aleile pietonale, sunt canalizări pluviale și menajere. De asemenea pe teritoriul complexului este amenajat un spațiu comercial.

Apartamente și vile finisate

Complexul locativ dispune nu numai de un număr de 147 de apartamente dar poate oferi cumpărătorilor și vile bifamiliale și trifamiliale, toate se predau cumpărărtorilo absolut finisate „la cheie”. Vilele sunt amplasate pe terenuri cu curte personale de 200 mp iar suprafața utilă a caselor este de 170 mp și acestea dispun de parter plus un etaj și o mansardă de tip „open space”. Ușile de la intrare în locuințe sunt instalate și dispun de 5 puncte de închidere și sunt blindate. Ușile din interior sunt din MDF cu structură celulară internă prezentate de la Pinum. Placajele sunt efectuate cu gresie și faianță de import din Italia. Camerele de baie dispun de dotări cu astfel de obiecte sanitare: cadă mare sau cadă mai mică cu baterii, lavoar, bideu și vasul wc, care este suspendat. Absolut toate vilele și apartamentele au instalate centrale termice individuale Bosh și se încălzesc prin calorifere din aluminiu. Apartamentele dispun de rulouri electrice instalate la toate ferestrele.

Dezvoltatorul ansamblului locativ „Golden Rose Residence” este compania Promo Second, care are o experiență bună pe piața italiană.

Există posibilitatea de achiziționare a imobiliarelor noi prin credit ipotecar sau prin programul Prima Casă, de asemenea există și varianta de cumpărare a locuințelor în rate direct de la Dezvoltator pe o perioadă nu mai lungă de 2 ani.

Cu o deosebită plăcere sunteți invitați și așteptați să vizitați ansamblul locativ ” Golden Rose Residence” pentru a vă încărca cu energie pozitivă și pentru a vă convinge despre toate facilitățile locului de amplasare, calității construcției și aspectelor atrăgătoare a blocurilor și caselor. De asemenea vă rugăm să vizitați pagina web a complexului rezidențial pentru a lua contact direct cu dezvoltatorul și a vă programa la o vizionare.

Acest proiect mai este numit și Golden Rose Mogoşoaia.

Unde se află Golden Rose Residence?

str. Nichita Stănescu, 72, Mogoşoaia, Ilfov.

Termen de finalizare Golden Rose Residence?

bloc 1, bloc 2, bloc 3, bloc 4, bloc 5, bloc 6, bloc 7, bloc 8, bloc 9, bloc 10, bloc 11, bloc 12, bloc 13, bloc 14, bloc 15 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Golden Rose Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Golden Rose Residence din Mogoșoaia?

Dezvoltătorul Golden Rose Residence este – Promo Seconda.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC