Previzualizare foto – fotografie originală aici

Beach Residence
în Mamaia-Sat

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Promenada, 10, zona Mamaia-Sat, Constanța

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
str. Promenada, 10 (Tronson 1)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
Faza construcție
str. Promenada, 10 (Tronson 2)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 1
Indisponibil
Faza construcție
str. Promenada, 10 (Tronson 3)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Beach Residence pe hartă Mamaia-Sat

str. Promenada, 10, zona Mamaia-Sat, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă
🟧 Încălzirecentrală proprie în condensație
🟧 Liftlift Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+7E
🟧 Securitatevideointerfon și sistem de supraveghere
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere, penthouse
🟧 Suprafața locuințe48–230 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare de invidie cu acces la plajă

Romantic, atrăgător, fascinant și ispititor deoarece este așezat pe malul Mării Negre, imediat pe prima linie, cu acces prioritar la plajă - Complexul Rezidențial „Beach Residence” este construit pe strada Promenada, numărul 10 în Mamaia – Sat. De la locuințele complexului este acces direct la zona de promenadă. Complexul este înconjurat de o mulțime de terase, restaurante, cafenele, „Beach” baruri și cluburi.

În apropiere de casă sunt locuri de joacă pentru copii, hoteluri, pensiuni și camping-uri. De la apartamentele din „Beach Residence” până în centrul orașului Constanța este o distanță de 16,8 km. Distanța până la gara din Constanța este de 17,7 km. Și distanța de la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu până la complexul locativ este de 22,2 mp.

Proiect imobiliar calitativ construit din materiale de lux

Proiectul imobiliar „Beach Residence” se compune din trei tronsoane și fiecare tronson este proiectat cu un regim de înălțime de opt etaje locative.

Clădirea de apartamente este construită cu un nivel înalt de rezistență seismică, datorită structurii constructive, care este realizată în baza cadrelor din beton armat. Pentru zidăria pereților exteriori sunt folosite blocurile din BCA (beton celular autoclavizat). Din punct de vedere al termo eficienței casa cu apartamente dispune de un nivel înalt datorită sistemului din polistiren expandat (E80) de 100 mm, ce este placat pe pereții exteriori. Fațada imobilului este finisată cu tencuială de exterior de la Caparol și este decorată cu pergole din lemn tratat. Culoarea deschisă a tencuielii exterioare foarte bine se privește în contrast cu culoarea gri – antracit a profilului tâmplăriei instalate, aceasta este din PVC și are geam termopan de la Salamander. Blocul rezidențial este construit cu terase și balcoane, toate acestea beneficiază de iluminat exterior instalat pe planșee. Balustradele de la balcoane și terase sunt realizate din inox și acestea dispun de sticlă securizată vopsită în alb.Spațiile comune, holurile și coridoarele sunt finisate și au pardoselile placate cu granit. La dispoziția locatarilor pentru circulația în interiorul clădirii este instalat ascensor de marca Schindler, iar balustradele pentru casa scări sunt realizate din inox. La intrare în complex este conectat sistem de iluminat exterior și în curtea interioară sunt prevăzute locuri de parcare supraterane (contra cost).

Locuințe de vis care te fac fericit

Ansamblul rezidențial „Beach Residence” dispune de garsoniere și apartamente cu două, trei camere și Penthouse-uri, cu scheme logice și funcționale.

  • Apartamentele cu o cameră au suprafața care începe de la 48 mp;
  • Suprafața locuințelor cu două camere începe de la 60,6 mp;
  • Locuințele cu trei camere au suprafața de la 87 mp;
  • Suprafața Penthouse-urilor începe de la 230 mp.

Toate apartamentele sunt oferite în vânzare finisate la alb și echipate. Toți pereții sunt nivelați, tencuiți, acoperiți cu glet și finisați cu vopsea lavabilă albă. La intrare în fiecare locuință este instalată ușa de acces, metalică și cu sistem de antiefracție. Toate ușile interioare la fel sunt instalate. Pentru placarea pardoselilor din dormitor și living este oferit la alegere parchetul, iar pentru camerele de baie și bucătării la alegere este pusă gresia și faianța. Instalațiile sanitare, termice și electrice sunt realizate cu profesionalism înalt.

Pentru aprovizionarea apartamentelor cu apă caldă și pentru încălzirea acestora, sunt instalate centrale termice în condensații cu puterea de 24 Kw și sunt montate caloriferele. De asemenea în fiecare apartament sunt instalate prizele, întrerupătoarele și dozele modulare de la firma Gewiss. Anume din geamurile apartamentelor „Beach Residence” se deschid cele mai superbe vederi către Marea Neagră. Pentru mai multe detalii și alte informații utile vă rugăm să treceți pe site-ul ansamblului rezidențial „Beach Residence”, unde sunt prezentate toate schemele și sunt informații despre disponibilitatea apartamentelor.

Acest proiect mai este numit și Beach Residence Constanța.

Unde se află Beach Residence?

str. Promenada, 10, zona Mamaia-Sat, Constanța.

Termen de finalizare Beach Residence?

Tronson 1, Tronson 2, Tronson 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Beach Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Beach Residence din Mamaia-Sat?

Dezvoltătorul Beach Residence este – Beach Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC