Previzualizare foto – fotografie originală aici

Balanța Residence
în Sibiu

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
Calea Gusteriței, 21, zona Lazaret, Sibiu

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 4 blocuri în această etapă
Încă 4 blocuri
Calea Gusteriței, 21, zona Lazaret, Sibiu (Bloc 3)
5 etaje
Indisponibil
tr. 4 2018
Necunoscut
Indisponibil

Balanța Residence pe hartă Sibiu

Calea Gusteriței, 21, zona Lazaret, Sibiu

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, locuri de joacă, supermarket, scoală
🟧 Încălzire încălzire în pardoseală, centrală termică de apartament marca Viessmann
🟧 Liftcâte un ascensor pentru fiecare scară de bloc
🟧 Mijloace de transportautobuz, tren
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente266
🟧 Număr clădiri5
🟧 Parcare406 locuri de parcare subterane și supraterane
🟧 Regim inalțimeS+P+4E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe68–119 m²

Despre ansamblu rezidențial

La doi pași față de centrul orașului localizat

Ansamblul de locuințe „Balanța Residence” se află amplasat pe strada Calea Gușteriței, la numărul 21, în zona Lazaret din orașul Sibiu. În imediata apropiere de blocurile locative funcționează supermarketul Penny Market, sunt magazine și farmacii și nu departe se află centrul comercial „Promenada Mall”. Școala Gimnazială Nr. 20 „Ioan Slavici” se află la doar 74 de metri față de apartamentele noi și sunt de parcurs 700 de metri până la Școala Gimnazială Nr. 8, iar până la Grădinița Nr. 41 sunt 350 de metri.

De la locuințele noi este acces facil către toate punctele de interes din oraș și în apropiere de complexul locativ circulă mijloace de transport în comun cu rute de autobuz. Distanța până în centrul Sibiului este de aproximativ 2 km și Gara se află la 1,7 km, iar până la Aeroportul Internațional din Sibiu sunt 7 km de la complexul locativ „Balanța Residence”.

Prezentarea proiectului imobiliar

Proiectul locativ „Balanța Residence” este compus din 5 clădiri moderne, ce au un regim de înălțime egal, fiecare cu câte un Subsol plus Parter și plus 4 Etaje. Blocurile locative sunt construite în conformitate cu toate normele și standardele în vigoare și au respectată o distanță de 26 metri între clădirile locative. Structura de rezistență a caselor este formată din cadre din beton armat și toate închiderile exterioare și pereții interiori sunt realizați din cărămidă. Imobilele au instalată tâmplărie exterioară din profil PVC de culoare gri antracit cu geam termopan tripan. Aspectele blocurilor rezidențiale sunt moderne, elegante și atractive, fațadele caselor sunt finisate într-o combinație perfectă a culorilor și sunt prelucrate cu tencuială decorativă de culoarea bej pe care ideal sunt evidențiate balcoanele cu culoarea maro. Fiecare scară locativă este echipată cu câte un ascensor confortabil, cu funcționare silențioasă și cu capacitatea de transportare a 6 persoane, toate lifturile dispun de un grad înalt de siguranță.

În incinta complexului de locuințe este prevăzut un spațiu comercial, unde funcționează un supermarket. În curtea îngrijită a complexului locativ sunt organizate locuri de joacă pentru copii, sunt alei pietonale și trotuare pavate și sunt plantate spații verzi cu arbuști decorativi. Cu un total de 406 locuri de parcare este prevăzut întreg complexul rezidențial, unde locurile de parcare supraterane sunt de mărimi mari și pardoselile locurilor de parcare subterane sunt turnate din beton elicopterizat și sunt finisate cu quartz.

Detalii de finisare a apartamentelor

În incinta complexului rezidențial „Balanța Residence” sunt 266 de apartamente generoase cu scheme logic gândite. Toate unitățile locative sunt funcțional proiectate și au planimetrii cu 2, 3 și 4 camere spațioase și dispun de suprafețele cuprinse între 68 mp și 119 mp, la care se adaogă și suprafața balcoanelor și teraselor de la 9 mp până la 45 mp, ce sunt proiectate de tip – deschis și au balustrade din zidărie.

Apartamentele se predau cumpărătorilor complet finisate. Arhitecții și designerii Dezvoltatorului au ales moderne modele de finisaje interioare de calitate superioară. În locuințe este realizat sistemul de electricitate, sistemul sanitar și sistemul de încălzire dispune de instalații conduse prin pardoseală și este dotat cu câte o centrală termică proprie de marca Viessmann - pentru fiecare proprietate locativă. La blocurile rezidențiale este branșament total la toate utilitățile generale (apă, canal, gaz și electricitate). Fiecare utilitate racordată la locuință se contorizează separat și sunt instalate contoare pentru controlul consumului de curent electric, gaze naturale, plus apometre.

Sunteți așteptați cu o vizită la locuințele noi și managerii de vânzări ai Dezvoltatorului vă stau la dispoziție cu informații depline și consultanțe despre construcția și finisarea apartamentelor și despre toate metodele de plată acceptate. Vă invităm să treceți pe pagina web a complexului locativ „Balanța Residence” chiar din site-ul nostru doar cu un singur click.

Acest proiect mai este numit și Balanța Residence Selimbar, Balanta Residence Sibiu.

Unde se află Balanța Residence?

Calea Gusteriței, 21, zona Lazaret, Sibiu.

Termen de finalizare Balanța Residence?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Balanța Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Balanța Residence din Sibiu?

Dezvoltătorul Balanța Residence este – Balanța Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC