Previzualizare foto – fotografie originală aici

City Residence
în Bacău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Ștefan cel Mare 24D, zona Ștefan cel Mare, Bacău

Mai detaliat despre blocul

str. Ștefan cel Mare 24D, Bacău (City Residence)
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

City Residence pe hartă Bacău

str. Ștefan cel Mare 24D, zona Ștefan cel Mare, Bacău

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Facilităţispașii comerciale
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Lift2 ascensoare
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente54
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+9E
🟧 Securitatevideointerfon
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe70–102 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

În zona de Nord a orașului Bacău este localizat complexul locativ „City Residence” și apartamentele noi sunt construite în zona Ștefan cel Mare pe strada Ștefan cel Mare, la numărul 24D. Ansamblul rezidențial se află localizat foarte aproape de centrul comercial „Arena Mall” și are în apropiere supermarketurile Profi și Carrefour Express, iar la mici distanțe de la locuințe sunt cafenele, restaurante și pizzerii, nu departe se află piscinele și patinoarul din „Gepex Park”, se află sala de fitness Red Gym Bacău, funcționează centre medicale, farmacii și sucursale bancare. De la blocul locativ sunt de parcurs 500 - 550 de metri până la Creșa Nr. 19, până la Grădinița cu Program Prelungit „Raza de Soare”, Grădinița Crai Nou și Școala Gimnazială „Mihail Drăgan”. În proximitatea locuințelor sunt stații de autobuze și este o distanță de aproximativ 2 – 2,2 km până în centrul orașului Bacău, sunt circa 3 km până la Gara din Bacău și 6 km până la Aeroportul Internațional din Bacău „George Enescu”.

Descrierea complexului imobiliar

Blocul de apartamente „City Residence” este construit din materiale de cea mai bună calitate și are un Subsol plus Parter și plus 9 Etaje locative. La realizarea construcției au fost respectate toate normele și standardele în vigoare și structura constructivă a blocului rezidențial este flexibilă realizată pe cadre din beton armat cu stâlpi, grinzi și planșee, iar închiderile exterioare (cu 30 cm grosime), pereții interiori perimetrali (25 cm grosime) și compartimentările interioare (cu grosimea de 14 cm) sunt formate din cărămidă. Sistemul termic aplicat peste pereții exteriori ai blocului locativ este format din vată minerală bazaltică cu grosimea de 10 cm. Clădirea de apartamente este finisată într-un stil arhitectural modern și are fațadle finisate cu tencuială decorativă de cea mai bună calitate, într-o combinație perfectă a culorilor alb și gri, unde accentul este pus pe contrastul culorilor aplicate sub forme geometrice, astfel aspectul blocului locativ este decent și foarte atractiv. Toate spațiile comune din bloc și holul de acces sunt atent finisate cu materiale moderne, sunt placaje cu plăci ceramice de trafic intens și balustradele instalate sunt din profile din metal laminat. La saca scării sunt instalate 2 ascensoare de ultimă generație cu capacitatea de transportare a 6 peroane, lifturile au un design modern, sunt confortabile, sigure și funcționează silențios. Parterul clădirii este complet dedicat instituțiilor publice și spațiilor pentru servicii și găzduiește 4 spații comerciale. Blocul rezidențial este prevăzut cu două intrări separate cu acces securizat plus câte un videointerfon este instalat în fiecare apartament.

În incinta complexului locativ sunt organizate suficiente locuri de parcare (subterane și supraterane) pentru fiecare apartament câte un loc și sunt parcări pentru vizitatorii spațiilor comerciale de la parter.

Descrierea apartamentelor

In total în incinta complexului locativ „City Residence” sunt construite 54 de apartamente inteligent compartimentate cu 2 și 3 camere decomandate, suprafața cărora este cuprinsă între 70 mp și 102 mp și toate beneficiază de balcoane și terase. Locuințele sunt atent proiectate, au spații ergonomice și sunt primitoare și foarte luminoase сu ferestre mari, iar unitățile locative poziționate la colțurile clădirii dispun de ferestre cu dublă orientare. La fiecare nivel al blocului locativ sunt poziționate câte 6 apartamente (4 locuințe cu două camere și 2 unități locative cu 3 odăi). În vânzare toate apartamentele sunt prezentate complet finisate cu materiale moderne, echipări și utilaje calitative. Sunt toate instalațiile termice instalate și centra termice proprii dotate. Sistemul electric, sanitar și de gaze sunt realizate și toate utilitățile generale sunt racordate la blocul locativ.

Pentru contactele directe ale Dezvoltatorului, pentru mai multe informații utile despre construcția blocului locativ, despre finisajele apartamentelor, condițiile și metodele de plată acceptate, vă rugăm să treceți pe site-ul ansamblului locativ „City Residence”.

Acest proiect mai este numit și City Residence Bacău, City Residence Simba.

Unde se află City Residence?

str. Ștefan cel Mare 24D, zona Ștefan cel Mare, Bacău.

Termen de finalizare City Residence?

City Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în City Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul City Residence din Bacău?

Dezvoltătorul City Residence este – Simba Invest.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC