Previzualizare foto – fotografie originală aici

Arcadia Residence
în Cluj-Napoca

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Fagului, 88, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocul

str. Fagului, 88, Cluj-Napoca (Arcadia Residence)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Arcadia Residence pe hartă Cluj-Napoca

str. Fagului, 88, Cluj-Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăcadre din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţizonă de relaxare, sală de sport, teren sportiv, supermarket
🟧 Încălzirecentrală termică și încălzire în pardoseală
🟧 Liftlift Schindler de 5 persoane
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente30
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă și beton armat

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe40–72 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre locul de amplasare a imobilului

La intersecția străzii Trifoiului cu strada Fagului, la numărul 88 în orașul Cluj – Napoca se află amplasat ansamblul locativ „Arcadia Residence”. Complexul rezidențial este localizat la câteva minute de la centrul orașului și se învecinează cu Grand Hotel Italia. Supermarket-urile Lidl și Profi City se află în proximitatea casei locative, de asemenea în această zonă sunt centre comerciale, grădinițe, școli, centre de agrement, saloane de înfrumusețare, restaurante și terenuri sportive și piscină. Locatarii și vizitatorii blocului facilită de acces rapid către mijloacele de transport în comun Ratuc. Sunt doar 4,1 km până față de centrul orașului Cluj – Napoca. Gara Centrală este la 5,5 km de la complex. Iar până la Aeroport sunt de parcurs aproximativ 9,8 km.

Prezentarea blocului rezidențial și amenajarea complexului

Complexul rezidențial „Arcadia Residence” se prezintă cu o clădire elegantă construită cu parter și trei etaje locative. Imobilul are un aspect deosebit, este stilat și finisat în culori alb, gri și maro deschis cu balustrade din sticlă și spații vitrate mari. La construcție au fost utilizate cele mai calitative și durabile materiale, cele mai moderne tehnologii și echipaje inovative, ce corespund celor mai exigente cerințe.

Casa rezidențială dispune de un nivel ridicat de eficiență termică. Termosistemul clădirii este efectuat din vată bazaltică cu un nivel ridicat de eficiență termică. Iar ferestrele instalate sunt termopane cu profil PVC. Balcoanele și logiile sunt finisate și dispun de balustrade din sticlă securizată. În clădire spațiile comune, holurile, coridoarele și zona de lobby sunt finisate cu materiale contemporane în stil de design modern. La designul modern și confortabil al blocului și apartamentelor a muncit o echipă de arhitecți de top, care au perfecționat încăperile până la fiecare detaliu.

Imobilul facilită de un ascensor silențios de ultimă generație de marca Schindler, acesta circulă inclusiv până la nivelul subteran al locurilor de parcare. La parterul imobilului sunt găzduite spații comerciale moderne cu suprafața cuprinsă între 120 mp și 192 mp cu închideri perimetrale de tip – „perete-cortină”, acestea sunt oferite pentru vânzare sau pot fi închiriate pentru clinici, magazine sau oficii de oferire a serviciilor. Special pentru spațiile comerciale sunt prevăzute locuri de parcare supraterane.

Un număr de 40 de locuri de parcare sunt proiectate subterane și accesul către parcarea subterană se va efectua prin barieră cu cartelă. În curtea interioară este prevăzut un loc de joacă pentru cei mai mici locatari din complex.

Prezentarea locuințelor și descrierea dotărilor

30 de unități locative eficient compartimentate cu scheme moderne și cu planimetrii de una, două și trei camere sunt prezentate în incinta complexului rezidențial „Arcadia Residence”. Suprafața construită a locuințelor cu o cameră este de 45,37mp, pentru proprietățile cu două camere suprafața este prevăzută de la 48,59 mp și până la 68,07 mp, iar pentru apartamentele cu trei camere mărimea este de 71,96 mp. Cumpărătorii primesc cheile de la apartamente semifinisate, cu pardoseli acoperite cu șape egalizante și pereții prelucrați cu glet în două rânduri, rămâne doar să fie ales parchetul, gresia și faianța pe placul viitorilor locatari. Ușa de la intrare este instalată de către compania dezvoltator și aceasta este de la firma „Porta Doors” și este de metal.

Materialele utilizate la construcția și finisarea locuințelor sunt de calitate de prima clasă. Toate apartamentele sunt prevăzute cu sistem de încălzire prin pardoseală și dispun de centrale termice dotate și incluse în preț. Toate instalațiile pentru amenajarea cu apă, gaze și curent electric sunt conduse și puse la poziții. Utilitățile sunt racordate și contoarele sunt instalate pentru controlul consumului curentului electric și a gazelor naturale, iar pentru controlul apei sunt montate apometre. Pentru achiziționarea unui apartament în complexul rezidențial „Arcadia Residence” puteți profita de posibilitatea de plată prin creditare bancară (credit imobiliar/ipotecar), plata eșalonată și există discount-uri plăcute pentru cumpărătorii cu posibilitatea de plată integrală sau cu un avans minim de 60 % din prețul locuinței alese.

Alte informații despre complex, despre spațiile comerciale și apartamente, le găsiți detaliat descrise pe site-ul oficial al complexului locativ „Arcadia Residence”, unde sunteți așteptați cu mult drag.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Arcadia Residence Cluj-Napoca.

Unde se află Arcadia Residence?

str. Fagului, 88, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare Arcadia Residence?

Arcadia Residence – în construcție.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Arcadia Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Arcadia Residence din Cluj-Napoca?

Dezvoltătorul Arcadia Residence este – Arcadia Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC