Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Antonia Residence
în Popești-Leordeni

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Libertății, 15, Bălăceanca, Ilfov

Antonia Residence pe hartă Popești-Leordeni

str. Libertății, 15, Bălăceanca, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireîncalzire in pardoseală
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri7 vile individuale
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile individuale
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe135 m²

Despre ansamblu rezidențial

Case la liniște localizate cu acces ușor către capitală

Ansamblul locativ „Antonia Residence” se amplasează pe strada Eroilor, în satul Bălăceanca, comuna Cernica din județul Ilfov. Locul de amplasare a imobilelor noi este foarte liniștit, ce oferă un stil de viață împlinit și confortabil. În apropiere de case, la doar 700 de metri se află minimarketul Profi City, unde se ajunge pietonal în 8 minute și este de parcurs doar un kilometru până la noua Școală Gimnazială din Bălăceanca cu sală sportiv și nu departe se află Grădinița cu program prelungit. Iar la o distanță de numai 2,8 km se află centrul comercial „Fashion House Outlet Center”.

Din satul Bălăceanca circulă două linii de autobuz până la stația de metrou Theodor Pallady și până la Stația de Metrou Republica, unde se ajunge în 10 - 13 minute, respectiv. De la casele complexului locativ „Antonia Residence” până la șoseaua de centură se ajunge cu mașina în maxim 8 minute și sunt de parcurs aproximativ 18 km până la Piața Unirii din București, distanța de la imobilele noi până la Gara de Nord din capitală este de circa 22 km și sunt 33 de km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt de parcurs 29 km.

Caracteristica tehnică a caselor și amenajarea complexului locativ

Proiectul imobiliar „Antonia Residence” reprezintă un grup de case private cu aspecte atractive, ce sunt realizate într-un stil arhitectural modern și elegant. Imobilele sunt construite cu o mare atenție la detalii doar din materiale calitative și la construcție sunt aplicate cele mai inovaționale tehnologii și sunt implementate idei de design de ultimă generație. Regimul de înălțime al caselor este egal și fiecare proprietate locativă este construită cu un Parter plus un Etaj. Structura constructivă a imobilelor se formează din cadre, grinzi și stâlpi din beton armat iar toții pereții exteriori perimetrali sunt realizați din zidărie Ythong, iar ferestrele instalate dispun de un grad sporit de izolare termică și fonică, sunt mari și asigură încăperile cu multă lumină naturală.

Locurile de parcare din incinta complexului rezidențial sunt organizate supraterane și drumul de acces către imobile are lățimea de 6 metri. Teritoriul ansamblului rezidențial este complet îngrădit și accesul în incinta complexului de locuințe „Antonia Residence” este privat (doar pentru locatari) și este strict controlat. La case este instalat sistem de alarmă.

Detaliile caselor de un confort sporit

În incinta complexului de locuințe „Antonia Residence” sunt prevăzute 7 unități locative individuale cu grădini private pentru fiecare vilă cu mărimea de 335 mp. Suprafața utilă a caselor este de 137 mp și fiecare este ergonomic compartimentată cu câte 4 camere. La parterul casei se află proiectat livingul, ce este legat de dining, este bucătăria, o cameră de baie, holul și o cameră tehnică, iar la etaj se află 3 dormitoare, un spațiu de dressing, sunt 2 camere de baie și holul de acces cu scară. Fiecare unitate locativă facilită și de o terasă confortabilă, unde este ieșire din living și casele sunt despărțite cu gard față de vecini. Imobilele sunt oferite în vânzare complet finisate cu folosirea finisajelor de calitate înaltă și modele moderne. În locuințe sunt realizate toate sistemele inginerești: sistemul de electricitate, de gaz, sanitar și termic. Este dotată câte o centrală termică și instalațiile sistemului de încălzire sunt conduse prin pardoseală. Casele se predau în exploatare cu racordare deplină la toate utilitățile generale și sunt asigurate cu curent electric, sunt alimentate cu apă, au branșament la țeava de gaze naturale și sunt racordate la sistemul de canalizare. Fiecare unitate locativă dispune de cablu pentru TV și are acces la internet.

Restul detaliilor despre construcția și finisajele caselor noi sunt prezentate pe web pagina oficială a complexului de locuințe „Antonia Residence”, unde aveți acces direct din site-ul nostru și unde sunteți așteptați cu consultații de la managerii de vânzări ai Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Antonia Residence Bălăceanca.

Unde se află Antonia Residence?

str. Libertății, 15, Bălăceanca, Ilfov.

Termen de finalizare Antonia Residence?

Casa 1, Casa 2, Casa 3, Casa 4, Casa 5, Casa 6, Casa 7 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Antonia Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Antonia Residence din Popești-Leordeni?

Dezvoltătorul Antonia Residence este – Antonia Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC