Previzualizare foto – fotografie originală aici

La Ciresi
în Ploiești

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Măgurei, zona Păulești, Ploiești, Prahova

La Ciresi pe hartă Ploiești

str. Măgurei, zona Păulești, Ploiești, Prahova

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţipiscina, foișor, loc de joaca pentru copii
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftnu
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri4 vile duplex
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțime P+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile duplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere5‑camere
🟧 Suprafața locuințe160 m²

Despre ansamblu rezidențial

La liniște amplasat cu mult confort asigurat

Complexul rezidențial „La Cireși” se află localizat în apropiere de orașul Ploiești pe strada Măgurei, în comuna Păulești din județul Prahova. Imobilele sunt amplasate într-o zonă liniștită, îngrijită, curată și armonioasă.

Nu departe de casele locative se află Școala Gimnazială „Toma Socolescu” la doar 1500 de metri și este Grădinița „Mirabela”, iar până la Primăria Păulești este o distanță de 1,7 km, unde și se află Oficiul Poștal din Păulești.

Nu departe de complex este supermarket-ul Maya, este un restaurant și pizzerie, sunt 3,1 km până la complexul sportiv „Levin Hous” și 2,9 km până la spitalul „Sfântul Anton”, de asemenea nu departe este un cabinet veterinar, iar până la Parcul de distracții din Păulești sunt 2,9 km.

Ansamblul de locuințe beneficiază de acces la mijloace de transport în comun și ușor accesibilă este distanța de 10,1 km până în centru orașului Ploiești.

Informații despre cartier, amenajare și structură tehnică

Ansamblul rezidențial „La Cireși” este compus din opt clădiri de tip – vile. Vilele exclusiviste sunt construite de tip – Duplex și fiecare are un regim egal de înălțime de Parter plus un Etaj. Fiecare casă este construită într-un stil arhitectural elegant cu design-uri moderne. Structura de rezistență este realizată din beton armat cu închideri și pereți exteriori din cărămidă și compartimentări la fel din cărămidă, iar acoperișul este din țiglă metalică și acoperișul din partea interioară este izolat termic cu un strat din vată minerală. Datorită termoizolației eficiente a caselor rezidenții beneficiază de costuri reduse de întreținere. Vilele au instalată tâmplărie PVC de la Slamander cu trei foi de sticlă și geam termopan.

Întreg teritoriul complexului este verde amenajat cu gazon plantat, înfrumusețat cu arbuști tuia și plante decorative și dispune de alei pietonale pavate și este asigurat cu un sistem de iluminat stradal.

În incinta complexului rezidențial este amenajată o piscină, există organizată o zonă de relaxare pentru rezidenți cu foișor și se află echipat un loc de joacă pentru copilașii rezidenților. De asemenea în curtea complexului sunt oferite și locuri de parcare supraterane.

„La Cireși Residence” este un cartier locativ absolut sigur, care este complet îngrădit cu gard. Și unde accesul în incintă este efectuat prin poartă electrică.

Prezentarea caselor

Casele locative din complexul „La Cireși” sunt proiectate cu un nivel de confort ridicat, cu scheme ideal proiectate, compartimentate cu câte 5 camere, cu suprafața totală de 160 mp și suprafața utilă de 142,68 mp.

Locuințele sunt modern amenajate și excelent finisate. Și fiecare facilită de placări cu gresie, marmură, faianță, parchet laminat și casa scării este placată cu lemn. Camerele de baie sunt echipate cu obiectele sanitare necesare, ce sunt alese de calitate înaltă și de o durabilitate sporită.

Fiecare casă beneficiază de toate ușile instalate confecționate din lemn masiv, iar ușile instalate la intrare în fiecare casă sunt din PVC Salamander.

Autonom pentru fiecare locuință este prevăzut sistemul de încălzire, ce este format dintr-o centrală termică proprie pentru fiecare și instalațiile termice sunt conduse prin pardoseală la parterul casei și sunt calorifere din oțel pentru etaj dedicate. Toate instalațiile electrice sunt montate, este dotat cablul pentru TV, în case este internet și toate locuințele au instalate la intrare interfoane.

Toate casele rezidențiale sunt racordate la utilitățile generale și beneficiază de energie electrică, au apă, sunt asigurate cu gaze naturale și dispun de sisteme de canalizare cu fosă septică. Locuințele sunt separat contorizate.

Ansamblul rezidențial „La Cireși” este realizat de către compania de construcții „Verytas Club Construct”, care are o experiență vastă în domeniul construcțiilor, consultanței tehnice și dispune de utilaje inovative personale. Compania de construcții „Verytas Club Construct” funcționează din anul 2008 și se mândrește cu mai mult de 239 proiecte perfect construite și oferite în exploatare.

Pentru mai multe detalii despre casele rezidențiale din complexul „La Cireși”, vă rugăm să contactați direct managerii de vânzare și să vă programați la o vizionare, contactele consultanților le găsiți afișate pe pagina web a Dezvoltatorului, unde sunt prezentate mai multe poze și detalii despre unitățile locative.

Acest proiect mai este numit și Ansamblu rezidential La Ciresi.

Unde se află La Ciresi?

str. Măgurei, zona Păulești, Ploiești, Prahova.

Termen de finalizare La Ciresi?

duplex 1, duplex 2, duplex 3, duplex 4 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în La Ciresi în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul La Ciresi din Ploiești?

Dezvoltătorul La Ciresi este – Verytas Plus Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC