În prezent, acest complex nu poate fi vizualizat

Previzualizare foto – fotografie originală aici

Alfa Park Residence
în Botoșani

Prețul / m2
de la ‍830 €
Dezvoltător
Adresă
Aleea Pajiștei, zona șos. Iașului, Botoșani

Mai detaliat despre blocuri

Alfa Park Residence
Încă 7 blocuri în această etapă
Încă 7 blocuri
Aleea Pajiștei, zona șos. Iașului, Botoșani (faza 1)
4 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizare în 2024 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Alfa Park Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 29 ianuarie 2024
1 camere
50.4–55.43 m2
de la ‍913 € / m2de la ‍46 000 €
2 camere
57.23–74.57 m2
de la ‍830 € / m2de la ‍54 900 €
3 camere
72.5–96.57 m2
de la ‍867 € / m2de la ‍69 000 €
Penthouse-uri
90.47–103.25 m2
de la ‍840 € / m2de la ‍76 000 €
Case
103.57–124.83 m2
de la ‍937 € / m2de la ‍97 000 €

Alfa Park Residence pe hartă Botoșani

Aleea Pajiștei, zona șos. Iașului, Botoșani

Plata în rate la Alfa Park Residence

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Alfa Park Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţigrădiniță, sala fitness, teren baschet, bazin înot, parcuri
🟧 Încălzirecentrală termică pe gaz, aer condiționat
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente848 apartamente și 46 case
🟧 Număr clădiri22 blocuri și 46 case
🟧 Parcare864 locuri de parcare supraterane
🟧 Regim inalțime P+6E
🟧 Securitatevideointerfon
🟧 Tip imobilblocuri locuințe și case ( 22 case colective, 16 case individuale, 14 case înșiruite, 16 case tip duplex)
🟧 Total suprafata terensuprafață totală de 120.000 mp
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie cu bai utilate si mobilate și optiuni de finisaje disponibile la alegere
🟧 Număr camerestudio-uri, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe50–124 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare și distanțe

În partea de Sud a municipiului Botoșani, se află dezvoltat ansamblul locativ „Alfa Park Residence”. Locuințele noi se amplasează pe Aleea Pajiștei, în cartierul Alfa land din zona Șoseaua Iașului. Imobilele noi sunt ideal amplasate – la locul, unde confortul se îmbină cu natura. De la complexul rezidențial sunt de parcurs 4,9 km până la centrul comercial „Botosani Shopping Center”. O distanță de 3,4 km este de parcurs de la cartierul nou până în centrul municipiului Botoșani, sunt aproximativ 5 km până Gara din Botoșani și locuințele din Alfa Park Residence se află localizate la 38 km față de Aeroportul Internațional din Suceava.

Facilitățile ansamblului locativ

Proiectul imobiliar „Alfa Park Residence” reprezintă o comunitate socială de locuințe moderne. Întreg complexul rezidențial este autonom și se extinde pe un teren cu suprafața totală de 120 000 mp și se compune din 22 de blocuri de apartamente plus are 46 de case individuale. Regimul de înălțime al blocurilor locative este diferit și sunt proiectate câte 4 blocuri locative cu Parter și 3 Etaje/Parter plus 4 Etaje, sunt 12 clădiri rezidențiale cu Parter plus 5 Etaje și 2 corpuri de case colective cu Parter și 6 Etaje. De asemenea în incinta complexului rezidențial sunt prevăzute și 4 construcții cu funcțiune comună. Toate imobilele se construiesc cu o mare răspundere în conformitate cu toate normele și cerințele în vigoare și locuințele corespund celor mai înalte standarde de confort și siguranță. Toate clădirile sunt construite pe carcase din cadre din beton armat cu utilizarea celor mai inovative tehnologii și materiale de construcții calitative și durabile în timp.

Ansamblul rezidențial dispune de un complex sportiv cu sală de fitness, are terenuri sportive (de baschet, corturi pentru tenis), patinoar, bazin de înot acoperit și lac de agrement cu ponton. În curtea ansamblului rezidențial sunt numeroase spații verzi și parcuri private cu suprafața totală de circa 36 000 mp dotate cu mobilier urban și sunt peste 2000 mp de spații pentru joaca copiilor și este after school, sunt alei pietonale pavate și completate cu piese din piatră naturală, este organizată zonă de promenadă, amfiteatru în aer liber și sunt localuri de divertisment, terase, restaurante și zone pentru evenimente. Pentru confortul maxim al locatarilor în cartierul locativ sunt diverse zone comerciale și zone de oferire a serviciilor, este supermarket, funcționează un centru medical, este cabinet stomatologic, precum și este o clădire socio-culturală.

Locurile de parcare din incinta complexului de locuințe „Alfa Park Residence” sunt organizate supraterane și în total există 864 de parcări.

Despre casele și apartamentele finisate și echipate

Complexul de locuințe „Alfa Park Residence” înglobează 848 de apartamente, 16 case individuale, 14 case înșiruite și 16 case de tip Duplex. În vânzare sunt prezentate locuințe cu o cameră de tip Studio, apartamente cu 2 și 3 camere și există proprietăți locative luxoase de tip – Penthouse, acestea sun proiectate cu suprafețele cuprinse între 45,5 mp și 83,6 mp. La dispoziția cumpărătorilor sunt oferite și case, suprafața cărora variază între 89,72 mp – 104,717 mp. Locuințele pot fi compartimentate în conformitate cu dorințele cumpărătorului (doar la primele etape). Proprietățile locative se predau în folosință complet finisate și echipate și există posibilitatea de alegere a finisajelor interioare. Toate camerele de baie sunt mobilate și au instalate toate obiectele sanitare. Instalațiile sanitare, electrice și termice sunt complet realizate. Fiecare unitate locativă este echipată cu câte o centrală termică proprie, este instalat sistemul de aer condiționat și la predarea în exploatare imobilele sunt racordate la utilități. Accesul în locuințe se face prin sistem cu videointerfon.

Cartierul Rezidențial „Alfa Park Residence”, este dezvoltat de către grupul de firme „ElectroAlfa” și sunt acceptate metode flexibile de plată și oferte discount-uri avantajoase pentru plata integrală.

Pentru mai multe informații utile despre dezvoltarea cartierului și pentru contactele directe către Dezvoltator, vă rugăm să accesați site-ul web al complexului de locuințe „Alfa Park Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Alfa Park Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Alfa Park Residence Botoșani, Alfa Park Botoșani.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Alfa Park Residence din Botoșani?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere, penthouse-uri, case.

Cât costă m² în Alfa Park Residence?

M² în acest complex costă de la ‍830 €.

Cum să cumpăr un apartament în Alfa Park Residence în Botoșani?

Modalități de plata în Alfa Park Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Alfa Park Residence?

faza 1, zona 2, zona 3, zona 4, zona 5, zona 6, zona 7, zona 8 – în viitor.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC