Previzualizare foto – fotografie originală aici

Iuliu Maniu Residence
în Arad

Prețul / m2
de la ‍1 472 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
Calea Iuliu Maniu, 108, zona Micălaca

Mai detaliat despre blocul

Calea Iuliu Maniu, 108 (Iuliu Maniu Residence)
10 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în trimestrul 4 a anului 2022
În desfășurare

Schițe și prețuri în Iuliu Maniu Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 28 august 2023
3 camere
74.6–75.4 m2
de la ‍1 472 € +TVA / m2de la ‍110 000 € +TVA

Iuliu Maniu Residence pe hartă Arad

Calea Iuliu Maniu, 108, zona Micălaca

Ipoteca în Iuliu Maniu Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţivideointerfon
🟧 ÎncălzireSistem de încălzire în pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente50
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană simplă și acoperită
🟧 Regim inalțimeP+10E
🟧 Securitatemonitorizare video 24/7
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe66–147 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasament

Ansamblul locativ „Iuliu Maniu Residence” se află localizat pe Calea Iuliu Maniu, la numărul 108, în zona Micălaca din orașul Arad. În apropierea complexului rezidențial funcționează supermarketurile Kaufland, Profi City, Lidl și este Piața Miorița, de asemenea lângă blocul locativ sunt farmacii, sucursale bancare, este oficiu poștal și nu departe se află Parcul Europa. Locatarii pot frecventa în apropiere de casă: complexul sportiv „Vecchia Signora”, bazinul „Dolphin Swimming Pool”, complexul sportiv „Sala Polivalentă” și sala de fitness „Wow Gym”. La doar 850 de metri față de blocul locativ este Universitatea Aurel Vlaicu, la un kilometru se află Școala Generală Nr. 12 și sunt 1,4 km până la Liceul Arădean al Informaticii și până la Grădinița cu program prelungit Nr. 18. În proximitatea complexului circulă autobuze și este acces rapid către punctele de interes din oraș și către centrul Aradului, până unde se parcurge o distanță de 3 km, Gara se află la 2,6 km și sunt 6,5 km până la Aeroportul Internațional din Arad.

Prezentarea proiectului

Ansamblul locativ „Iuliu Maniu Residence” prezintă un bloc de apartamente cu Parter și 10 Etaje. Blocul de apartamente este construit din materiale termice cu folosirea tehnologiile de ultimă generație și garantează locatarilor cheltuieli reduse pentru întreținerea proprietăților locative, pentru minimizarea consumului de energie electrică și energie termică. Sistemul de fundație al imobilului este de tip radier general și structura de rezistență este formată din cadre de beton armat (diafragme și planșee de tip dală) cu închiderile exterioare (30 cm), cu pereții interiori despărțitori (25 cm) și compartimentările (10 cm) cu zidărie din blocuri BCA. Peste pereții exteriori ai imobilului este aplicat un sistem de izolare termică de 8 cm grosime de polistiren expandat și pe fiecare etaj cu cordon de vată bazaltică de 8 cm, iar fațadele clădirii sunt finisate cu tencuială decorativă minerală. Tâmplăria instalată la locuințe este de la firma Kommerling cu profil PVC de culoarea albă și triplu geam termopan, cu deschidere oscilobatantă. Spațiile interioare comune din bloc sunt finisate, pardoselile holurilor și de la casa scării sunt placate cu gresie porțelanată, balustradele sunt din profile din metal și casa scării este echipată cu două lifturi moderne și confortabile.

Suficiente locuri de parcare sunt organizate supraterane acoperite și deschise, cître care este acces securizat. Ansamblul locativ dispune de sistem de monitorizare video 24/7 și are acces prin video interfon.

Apartamente

În complexul locativ „Iuliu Maniu Residence” există 51 de unități locative cu 2, 3 și 4 camere, ce sunt inteligent compartimentate și au suprafețele cuprinse între 66 mp și 147 mp. Apartamentele se livrează complet finisate cu materiale și echipaje de clasă Premium. Tavanele și pereții sunt finisați cu vopsea lavabilă albă. Plăcile de gresie și faianță placate în băi și bucătării sunt de calitate superioară și sunt importate din Italia și/sau Spania. Plăcile de parchet laminat placate în holuri, livinguri și dormitoare au grosimea de 8 mm și sunt alese de la firma Egger sau similar. Sub sapele pardoselilor este dotat un sistem de izolație termică și fonică din polistiren expandat de 5 cm grosime și cu densitatea EPS 100. De diferite culori (oferite la alegere) sunt prezentate ușile interioare din MDF, iar ușa de la intrare în apartamente este din metal, dispune de vizor, are sistem cu 5 puncte de închidere și este de la firma Pinum. Sistemul de încălzire instalat este prin pardoseală cu centrale termice proprii (puterea de 24 kw și cu senzori de gaze) pentru fiecare unitate locativă. Locuințele beneficiază de sistem de aer condiționat split inverter reversibil și aparatele de aer condiționat pot fi reglate prin WIFI.

Dezvoltatorul oferă cumpărătorilor soluții financiare flexibile și pentru a contacta direct cu managerii de vânzări, vă oferim posibilitatea să treceți direct din site-ul nostru pe site-ul complexului locativ „Iuliu Maniu Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex

Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Iuliu Maniu Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Iuliu Maniu Residence by R.I.M.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Iuliu Maniu Residence din Arad?

Se oferă spre vânzare 3 camere.

Cât costă m² în Iuliu Maniu Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 472 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Iuliu Maniu Residence în Arad?

Modalități de plata în Iuliu Maniu Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Iuliu Maniu Residence?

Iuliu Maniu Residence – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC