Previzualizare foto – fotografie originală aici

Iuliu Maniu Residence
în Arad

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Calea Iuliu Maniu, 108, zona Micălaca, Arad

Mai detaliat despre blocul

Calea Iuliu Maniu, 108 (Iuliu Maniu Residence)
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 4
Indisponibil

Iuliu Maniu Residence pe hartă Arad

Calea Iuliu Maniu, 108, zona Micălaca, Arad

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţivideointerfon
🟧 ÎncălzireSistem de încălzire în pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente50
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană simplă și acoperită
🟧 Regim inalțimeP+10E
🟧 Securitatemonitorizare video 24/7
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe66–147 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasament

Ansamblul locativ „Iuliu Maniu Residence” se află localizat pe Calea Iuliu Maniu, la numărul 108, în zona Micălaca din orașul Arad. În apropierea complexului rezidențial funcționează supermarketurile Kaufland, Profi City, Lidl și este Piața Miorița, de asemenea lângă blocul locativ sunt farmacii, sucursale bancare, este oficiu poștal și nu departe se află Parcul Europa. Locatarii pot frecventa în apropiere de casă: complexul sportiv „Vecchia Signora”, bazinul „Dolphin Swimming Pool”, complexul sportiv „Sala Polivalentă” și sala de fitness „Wow Gym”. La doar 850 de metri față de blocul locativ este Universitatea Aurel Vlaicu, la un kilometru se află Școala Generală Nr. 12 și sunt 1,4 km până la Liceul Arădean al Informaticii și până la Grădinița cu program prelungit Nr. 18. În proximitatea complexului circulă autobuze și este acces rapid către punctele de interes din oraș și către centrul Aradului, până unde se parcurge o distanță de 3 km, Gara se află la 2,6 km și sunt 6,5 km până la Aeroportul Internațional din Arad.

Prezentarea proiectului

Ansamblul locativ „Iuliu Maniu Residence” prezintă un bloc de apartamente cu Parter și 10 Etaje. Blocul de apartamente este construit din materiale termice cu folosirea tehnologiile de ultimă generație și garantează locatarilor cheltuieli reduse pentru întreținerea proprietăților locative, pentru minimizarea consumului de energie electrică și energie termică. Sistemul de fundație al imobilului este de tip radier general și structura de rezistență este formată din cadre de beton armat (diafragme și planșee de tip dală) cu închiderile exterioare (30 cm), cu pereții interiori despărțitori (25 cm) și compartimentările (10 cm) cu zidărie din blocuri BCA. Peste pereții exteriori ai imobilului este aplicat un sistem de izolare termică de 8 cm grosime de polistiren expandat și pe fiecare etaj cu cordon de vată bazaltică de 8 cm, iar fațadele clădirii sunt finisate cu tencuială decorativă minerală. Tâmplăria instalată la locuințe este de la firma Kommerling cu profil PVC de culoarea albă și triplu geam termopan, cu deschidere oscilobatantă. Spațiile interioare comune din bloc sunt finisate, pardoselile holurilor și de la casa scării sunt placate cu gresie porțelanată, balustradele sunt din profile din metal și casa scării este echipată cu două lifturi moderne și confortabile.

Suficiente locuri de parcare sunt organizate supraterane acoperite și deschise, cître care este acces securizat. Ansamblul locativ dispune de sistem de monitorizare video 24/7 și are acces prin video interfon.

Apartamente

În complexul locativ „Iuliu Maniu Residence” există 51 de unități locative cu 2, 3 și 4 camere, ce sunt inteligent compartimentate și au suprafețele cuprinse între 66 mp și 147 mp. Apartamentele se livrează complet finisate cu materiale și echipaje de clasă Premium. Tavanele și pereții sunt finisați cu vopsea lavabilă albă. Plăcile de gresie și faianță placate în băi și bucătării sunt de calitate superioară și sunt importate din Italia și/sau Spania. Plăcile de parchet laminat placate în holuri, livinguri și dormitoare au grosimea de 8 mm și sunt alese de la firma Egger sau similar. Sub sapele pardoselilor este dotat un sistem de izolație termică și fonică din polistiren expandat de 5 cm grosime și cu densitatea EPS 100. De diferite culori (oferite la alegere) sunt prezentate ușile interioare din MDF, iar ușa de la intrare în apartamente este din metal, dispune de vizor, are sistem cu 5 puncte de închidere și este de la firma Pinum. Sistemul de încălzire instalat este prin pardoseală cu centrale termice proprii (puterea de 24 kw și cu senzori de gaze) pentru fiecare unitate locativă. Locuințele beneficiază de sistem de aer condiționat split inverter reversibil și aparatele de aer condiționat pot fi reglate prin WIFI.

Dezvoltatorul oferă cumpărătorilor soluții financiare flexibile și pentru a contacta direct cu managerii de vânzări, vă oferim posibilitatea să treceți direct din site-ul nostru pe site-ul complexului locativ „Iuliu Maniu Residence”.

Acest proiect mai este numit și Iuliu Maniu Residence by R.I.M.

Unde se află Iuliu Maniu Residence?

Calea Iuliu Maniu, 108, zona Micălaca, Arad.

Termen de finalizare Iuliu Maniu Residence?

Iuliu Maniu Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Iuliu Maniu Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Iuliu Maniu Residence din Arad?

Dezvoltătorul Iuliu Maniu Residence este – R.I.M.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC