Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Împăratul Traian Residence
în Craiova

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Împaratul Traian, 39, zona Centru, Craiova

Împăratul Traian Residence pe hartă Craiova

str. Împaratul Traian, 39, zona Centru, Craiova

Etape dezvoltare

Împăratul Traian Residence
Corp 1, Corp 2, Corp 3
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente60
Număr clădiri3
Parcaresupraterană
Regim inalțime3
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente41–184 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare ultracentrală și foarte comodă

În județul Dolj, într-o zonă centrală a orașului Craiova, pe strada Împăratul Traian, la numărul 39 se găsește localizat ansamblul de locuințe „Împăratul Traian Residence”. (aici în trecut a fost amplasat Liceul Sanitar).

Cartierul rezidențial unde se află localizate locuințele este foarte favorabil pentru o viață împlinită cu toate punctele de interes poziționate la mici distanțe de la scările locative. Imediat lângă complex se află grădinița de copii „Iedera”, nu departe se află Școala Populară de Arte și Meserii „Cornetti”, Liceul cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, Școala Postliceală Sanitară „Christiana” și Universitatea din Craiova. În apropiere de ansamblul cu locuințe este o brutărie, sunt câteva pizzerii, cafenele și restaurante, se află fast food-ul McDonald’s, este Cinema „Patria” și funcționează un club de bouling. În acest cartier funcționează sucursale a multor bănci, sunt magazine, frizerii, saloane de înfrumusețare, farmacii, este centrul medical „Dr. Andreea Paraliov”, sunt cabinetele stomatologice SC „Arca Med” SRL și „Dentiplus”.

De la blocurile locative ale complexului „Împăratul Traian Residence” până în centrul orașului Craiova sunt de parcurs aproximativ 1000 de metri. Distanța până la Gara din Craiova este de 2,2 km, iar de la apartamentele noi până la Aeroportul Internațional din Craiova sunt de parcurs circa 6,3 km.

Detalii tehnice, facilități de amenajare și scurtă prezentare a complexului

Proiectul excepțional al complexului rezidențial „Împăratul Traian Residence” este prevăzut cu trei corpuri de imobil, toate cu un regim egal de înălțime, cu câte un Parter plus Trei Etaje și o Mansardă.

Calitatea materialelor de construcții folosite la realizarea clădirilor locative este de cea mai înaltă calitate și imobilele sunt construite în conformitate cu toate standardele și normele contemporane în vigoare. Structura de rezistență a blocurilor rezidențială este realizată pe o carcasă din beton armat, iar toate închiderile exterioare, perimetrale și compartimentările interioare sunt formate din blocuri BCA (beton celular autoclavizat). Aspectul exterior al clădirilor rezidențiale este foarte atent proiectat și realizat extrem de atractiv, unde fațadele ultramodern finisate sunt formidabile și ademenitoare. Și unde stilul modernist și minimalist în culorile alb și gri perfect se combină cu elementele naturale în calitate de plăci din lemn, astfel formând o compoziție arhitecturală urbană implementată cu accent asupra materialelor naturale. Tâmplărie exterioară instalată la locuințe are geam termopan de calitate superioară și de un grad sporit de eficiență termică.

Ansamblul de locuințe „Împăratul Traian Residence” beneficiază de o mulțime de facilități, printre care neapărat trebuie de menționat și o piscină mare exterioară.

Rezidenții au la îndemână și o parcare privată în incinta complexului.

Descrierea apartamentelor moderne cu accente „luxury”

În fiecare tronson locativ din complexul de locuințe „Împăratul Traian Residence” sunt proiectate câte 20 de unități rezidențiale, iar în total complexul rezidențial dispune de un număr de 60 de apartamente ideal compartimentate, cu spații utile ample și funcționale. Locuințele sunt structurate cu diferite scheme și suprafețe pentru orice familie și pentru cele mai exigente cerințe, apartamentele au schițe confortabile cu două, trei camere și sunt prevăzute apartamente cu o cameră de tip – Studio. Studio-urile cochete au suprafețele cuprinse între 41,53 mp și 94,71 mp, mărimea apartamentelor de două camere începe de la 52,02 mp și ajunge până la 92,02 mp, iar locuințele cu trei camere au spații generoase prezentate de la 74,72 mp până la 123,87 mp.

Unele dintre apartamentele prezentate în complex beneficiază de grădini personale private (acele locuințe ce sunt amplasate la parter), iar alte apartamente dispun de terase primitoare și balcoane drăguțe.

Rezidenții primesc apartamente racordate la utilitățile generale și acestea se contorizeasă separat.

Ansamblul de locuințe „Împăratul Traian Residence” este proiectat și realizat în parteneriat cu compania „Ray Consulting” și garanția lucrărilor de construcții este asigurată de către compania „Recon”.

Pe pagina web a complexului imobiliar „Împăratul Traian Residence” sunt afișate toate schemele apartamentelor disponibile și găsiți contactele directe către managerii de vânzare de la care puteți afla restul informațiilor de care ați rămas interesați și la care puteți rezerva apartamentul Dvs de vis. Direct din site-ul nostru, vă invităm să treceți pe site-ul Dezvoltatorului.

Unde se afla Împăratul Traian Residence?

str. Împaratul Traian, 39, zona Centru, Craiova.

Termen de finalizare Împăratul Traian Residence?

Împăratul Traian Residence – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Împăratul Traian Residence.

Cine este dezvoltatorul Împăratul Traian Residence în Craiova?

Dezvoltator Împăratul Traian Residence – Ray Consulting.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC