Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Sea View Luxury Residences
în Constanța

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Promenada, zona Mamaia Sat, Constanța

Schițe și prețuri în Sea View Luxury Residences

3 camere
de la 130.94 m2totul e vândut

Sea View Luxury Residences pe hartă Constanța

str. Promenada, zona Mamaia Sat, Constanța

Etape dezvoltare

Tronson 1
construit
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2018
Tronson 2
construit
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Facilităţiinterfon, Lobby bar si Restaurant la parterul imobilului
🟧 Încălzireîncalzire in pardoseala
🟧 Lift3 lifturi pentru fiecare tronson
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente168
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeP+8E
🟧 Securitatebariere automate si supraveghere video
🟧 Tip imobilbloc de apartamente

Despre apartamente

🟧 Finisajela alb
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente46,02–130,94 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locație

Ansamblul rezidențial „Sea View Luxury Residences” se află situat la zece metri de la malul Mării Negre, pe strada Hanului, în Mamaia - Sat, județul Constanța.

Descrierea facilităților amplasării

Complexul locativ „Sea View Luxury Residences” are o amplasare excelentă, chiar în centrul stațiunii Mama Nord - pe prima linie din fața mării și are acces facil către toate punctele de interes atât din nordul cât și din sudul stațiunii și de pe litoral. Printre vecinii Complexului locativ sunt de remarcat: Complexul „Arena Maria Regia” și Cluburile de noapte Fratelli, Loft, Ego, Breeze, Bamboo și Nuba. De asemenea în apropiere funcționează o mulțime de restaurante, cafenele și sunt diferite hoteluri. Distanța de la Complexul locativ până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” este de 23,2 km. Centrul Constanței (Piața Unirii) se află la o distanță de 13,9 km, care se parcurge prin Bulevardul Mamaia/DC86.

Descrierea generală a Complexului Locativ

Ansamblul rezidențial „Sea View Luxury Residences” conține o clădire locativă care este construită cu deschidere la promenadă, are un regim de înălțime cu Demisol plus Parter și plus 8 Etaje de apartamente. Imobilul este împărțit în două tronsoane, fiecare din acestea fiind dotat cu câte trei ascensoare silențioase de ultimă generație. Spațiile comune din blocul de apartamente sunt finisate cu marmură. Parterul blocului locativ găzduiește un restaurant și un lobby bar. Locurile de parcare sunt organizate la demisolul clădirii de apartamente. Complexul locativ este amenajat cu bariere automate, are un sistem de supraveghere video și la dispoziția locatarilor sunt oferite servicii de administrare.

Apartamentele Complexului

Proiectul Rezidența „Sea View Luxury Residences” propune cumpărătorilor apartamente cu 2 și 3 camere și desigur că are spre vânzare și garsoniere. Locuințele sunt construite cu spațiul de la 61,08 mp pentru garsoniere și până la 130,94 pentru cea mai spațioasă locuință cu trei camere. Absolut toate apartamentele dispun de terase, care sunt placate cu marmură și au montate balustrade de inox. Ferestrele locuințelor deschid vederi frontale asupra mării. Tâmplăria montată este cu profil din aluminiu 70 mm cu rupere termică și cu geam tripan. Locuințele dispun de încălzire prin pardoseală. La intrare în apartamente sunt montate uși din metal de calitate superioară. Toate utilitățile sunt racordate (apă, gaze, canalizare și curent electric) și sunt contorizate separat, toate unitățile locative au apometre și acces la internet prin fibră optică.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Sea View Luxury Residences” este Compania de construcii „Turnuri Construct”.

Mai multe informații despre sistemul constructiv al blocului locativ, informați tehnice, materiale utile, detalii despre apartamente, compartimentările acestora, precum și despre toate metodele posibile de achitare direct de la Dezvoltator, sunteți așteptat să vizitați web site-ul ansamblului rezidențial „Sea View Luxury Residences ”.

Unde se afla Sea View Luxury Residences?

str. Promenada, zona Mamaia Sat, Constanța.

Termen de finalizare Sea View Luxury Residences?

Tronson 1, Tronson 2 – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Sea View Luxury Residences.

Cine este dezvoltatorul Sea View Luxury Residences în Constanța?

Dezvoltator Sea View Luxury Residences – Turnuri Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC