1/14
Sea View Luxury Residences în Constanța
Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Sea View Luxury Residences
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍802 € +TVA
Adresa
str. Promenada, zona Mamaia Sat, Constanța

Schițe și prețuri în Sea View Luxury Residences

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 23 iulie a. 2021
3 camere
83.77–130.94 m2
de la ‍801 € +TVA / m2
de la ‍105 000 € +TVA

Sea View Luxury Residences pe hartă Constanța

str. Promenada, zona Mamaia Sat, Constanța

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Etape dezvoltare

Tronson 1
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat – 4 trimestrul 2018
Tronson 2
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat – 4 trimestrul 2019

Modalități de achiziție a unui apartament în Sea View Luxury Residences

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon, Lobby bar si Restaurant la parterul imobilului
Încălzireîncalzire in pardoseala
Lift3 lifturi pentru fiecare tronson
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente168
Număr clădiri1
Parcaresubterană
Regim inalțimeP+8E
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilbloc de apartamente
Сurte închisăbariere automate si supraveghere video

Despre apartamente

Finisare apartamentela alb
Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente46,02–130,94 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locație

Ansamblul Rezidențial „Sea View Luxury Residences” se află situat la zece metri de la malul Mării Negre, pe strada Hanului, în Mamaia - Sat, județul Constanța.

Descrierea facilităților amplasării

Complexul locativ „Sea View Luxury Residences” are o amplasare excelentă, chiar în centrul stațiunii Mama Nord - pe prima linie din fața mării și are acces facil către toate punctele de interes atât din nordul cât și din sudul stațiunii și de pe litoral. Printre vecinii Complexului locativ sunt de remarcat: Complexul „Arena Maria Regia” și Cluburile de noapte Fratelli, Loft, Ego, Breeze, Bamboo și Nuba. De asemenea în apropiere funcționează o mulțime de restaurante, cafenele și sunt diferite hoteluri. Distanța de la Complexul locativ până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” este de 23,2 km. Centrul Constanței (Piața Unirii) se află la o distanță de 13,9 km, care se parcurge prin Bulevardul Mamaia/DC86.

Descrierea generală a Complexului Locativ

Ansamblul Rezidențial „Sea View Luxury Residences” conține o clădire locativă care este construită cu deschidere la promenadă, are un regim de înălțime cu Demisol plus Parter și plus 8 Etaje de apartamente. Imobilul este împărțit în două tronsoane, fiecare din acestea fiind dotat cu câte trei ascensoare silențioase de ultimă generație. Spațiile comune din blocul de apartamente sunt finisate cu marmură. Parterul blocului locativ găzduiește un restaurant și un lobby bar. Locurile de parcare sunt organizate la demisolul clădirii de apartamente. Complexul locativ este amenajat cu bariere automate, are un sistem de supraveghere video și la dispoziția locatarilor sunt oferite servicii de administrare.

Apartamentele Complexului

Proiectul Rezidența „Sea View Luxury Residences” propune cumpărătorilor apartamente cu 2 și 3 camere și desigur că are spre vânzare și garsoniere. Locuințele sunt construite cu spațiul de la 61,08 mp pentru garsoniere și până la 130,94 pentru cea mai spațioasă locuință cu trei camere. Absolut toate apartamentele dispun de terase, care sunt placate cu marmură și au montate balustrade de inox. Ferestrele locuințelor deschid vederi frontale asupra mării. Tâmplăria montată este cu profil din aluminiu 70 mm cu rupere termică și cu geam tripan. Locuințele dispun de încălzire prin pardoseală. La intrare în apartamente sunt montate uși din metal de calitate superioară. Toate utilitățile sunt racordate (apă, gaze, canalizare și curent electric) și sunt contorizate separat, toate unitățile locative au apometre și acces la internet prin fibră optică.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Sea View Luxury Residences” este Compania de construcii „Turnuri Construct”.

Mai multe informații despre sistemul constructiv al blocului locativ, informați tehnice, materiale utile, detalii despre apartamente, compartimentările acestora, precum și despre toate metodele posibile de achitare direct de la Dezvoltator, sunteți așteptat să vizitați web site-ul Ansamblului Rezidențial „Sea View Luxury Residences ”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Sea View Luxury Residences?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Sea View Luxury Residences în Constanța?

Se oferă spre vânzare 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Sea View Luxury Residences?

Metru pătrat în acest complex costă de la 802 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Sea View Luxury Residences în Constanța?

Modalități de plata în Sea View Luxury Residences: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Sea View Luxury Residences?

Tronson 1, Tronson 2 – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC