Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Start Apart Popeşti
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str.Taberei, 7, Popesti-Leordeni Popesti Leordeni

Schițe și prețuri în Start Apart Popeşti

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
Garsoniere
de la 22 m2totul e vândut

Start Apart Popeşti pe hartă București

str.Taberei, 7, Popesti-Leordeni Popesti Leordeni

Etape dezvoltare

Start Apart Popeşti
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat0 2018

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzireîncalzire centrală de bloc
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente99
Număr clădiri1
Parcareexterioară
Regim inalțimeP+5E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc garsoniere
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere1‑cameră
Suprafața apartamente22 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locația complexului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Start Apart – Popești” se găsește localizat pe strada Taberei, nr. 94 B, în orașul Popești – Leordeni, județul Ilfov. Intrarea către blocul locativ se efectuează din strada Leordeni.

Complexul locativ este amplasat în apropiere de una dintre cele mai importante artere ale capitalei – DN4 - Șoseaua Olteniței. Anume prin această șosea este acces rapid de la casa locativă către centru orașului București. Distanțe: până în centrul capitalei, până la Piața Unirii sunt de parcurs – 10,5 cm; Gara de Nord din București se află la o distanță de – 14,3 km; Aeroportul „Henri Coandă” se află la 27,8 km și Aeroportul „Aurel Vlaicu” este la 19,6 km.

Descrierea blocului locativ

Complexul rezidențial „Start Apart – Popești” reprezintă un imobil complet renovat. Imobilul are un regim relativ mic de înălțime și dispune de un Parter și Patru etaje locative. La blocul de apartamente au fost schimbate toate ferestrele, acestea acum sunt din profil PVC și dispun de geamuri termopane. La cererea cumpărătorilor împrejurul blocului vor fi amenajate locuri de parcare individuale și supraterane.

Finisajele apartamentelor, Dezvoltator și plată

În ansamblul locativ „Start Apart – Popești” sunt complet renovate în total 99 de apartamente cu o cameră de tip Studio - în două modele. Locuințele sunt prezentate cu suprafața utilă de 22 metri pătrați, dar totodată sunt foarte funcționale cu spații la maxim proiectate utile. Toate apartamentele sunt finisate cu gust bun și cu finisaje de calitate înaltă. Toate țevile și tot cablajul electric sunt complet schimbate.

Ușile instalate la intrare în apartamente sunt din metal. Și locuințele au montate și uși de interior. Pardoselile locuințelor sunt finisate cu parchet melaminat calitativ, iar pereții sunt perfect nivelați, prelucrați, zugrăviți și finisați cu vopsea lavabilă de culoare albă. În camerele de baie pardoselile sunt placate cu gresie, pereții sunt finisați cu faianță, iar obiectele sanitare sunt instalate plus baterii. Imobilele au racordare la țeava de gaze naturale, la sistemul de amenajare cu apă, sunt racordate la sistemul orășenesc de canalizare și sunt asigurate cu curent electric. Sistemul de încălzire este centralizat – pe imobil (o centrală termică de bloc), și se efectuează prin calorifere din oțel, ce sunt instalate în fiecare locuință. În apartamente sunt dotări cu cablu pentru televiziune, internet și telefon. Dezvoltatorul complexului locativ este compania „Start Apart”, care este o companie cu capital românesc și are construite și complet finalizate proiecte imobiliare în orașul București și în Cluj - Napoca. Plata pentru locuințe poate fi efectuată din resurse proprii sau cu ajutorul creditelor bancare. Pentru a afla restul informațiilor și toate amănuntele despre garsonierele ansamblului rezidențial „Start Apart – Popești”, sunteți rugați să vizitați site-ul web al Dezvoltatorului, unde sunt afișate și contactele directe și unde vă puteți programa pentru a face o vizită la imobil.

Unde se afla Start Apart Popeşti?

str.Taberei, 7, Popesti-Leordeni Popesti Leordeni.

Termen de finalizare Start Apart Popeşti?

Start Apart Popeşti – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Start Apart Popeşti.

Cine este dezvoltatorul Start Apart Popeşti în București?

Dezvoltator Start Apart Popeşti – Start Apart.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC