Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Satul Scandinav
în Snagov

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Piatra Craiului, 20, zona Ghermănești, Snagov, Ilfov

Satul Scandinav pe hartă Snagov

str. Piatra Craiului, 20, zona Ghermănești, Snagov, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţipiscină, jacuzzi exterior, teren de sport multifuncțional, loc de joacă pentru copii, panouri fotovoltaice
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transporttren, autobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente64 case active
🟧 Parcareexterioară (în fața casei)
🟧 Securitatefiecare casă este echipată cu sistem propriu de alarmă și camere de supraveghere
🟧 Tip imobilcase active
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduri zidarie din caramida

Despre apartamente

🟧 Finisajecasele se predau finisate complet, cu bucătăriile și băile mobilitate și utilitate
🟧 Număr camere4‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața locuințe230–366 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

În comuna Snagov, satul Ghermănești, pe strada Piatra Craiului, nr. 20, se află construit ansamblul rezidențial „Satul Scandinav” în județul Ilfov.

Facilitățile amplasării

Locul așezării Complexului locativ se învecinează cu Pădurea Snagov și Lacul Snagov. Este o zonă liniștită și curată aflată în apropiere de Capitală și are acces de către zone comerciale, școli, grădinițe și puncte de interes din București. Nu departe de Complex funcționează Marketul Mega Image și Piața Agroland Ghermănești. De asemenea în vecinătate se află câteva restaurante, este Centrul de echitate „Poveste cu cai” și Complexul de recreere și agrement „Artha Park.” Până la intrare în capitală sunt la alegere două rute, prin ambele distanța se parcurge în 12 minute. Distanța de la vile până la Piața Unirii este de 36,7 km și poate fi parcursă în timp de 45 minute cu mașina. Gara de Nord este situată la - 34,5 km de la casele scandinave. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află situat la - 26,7 km, iar până la Aeroportul Internațional Băneasa sunt de parcurs - 27,7 km.

Caracteristici generale a complexului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Satul Scandinav” este un proiect construit în stil arhitectural unic și foarte atrăgător cu folosirea tehnologiilor inovatoare și ultramoderne. Complexul conține vile construite cu parter și un etaj locativ, unele vile au și mansardă. Casele sunt construite din beton armat și cărămidă, sunt acoperite cu țiglă Creaton. Locuințele se numesc Case active, deoarece produc mai multă energie decât consumă, au un sistem de ventilare și reglare a umidității, au fațade ventilate ce oferă o termo și fono izolare de grad înalt, sunt dotate cu pompe de căldură aer-aer respectiv sol-apă și funcționează sistemul de recuperare a căldurii, sunt panouri fotovoltaice pentru recuperarea energiei. Ansamblul rezidențial are organizate astfel de zone de recreere: teren de sport multifuncțional, locuri de joacă pentru copii, este o piscină, zonă de barbeque, saună și jacuzzi. Sunt amenajate piste de biciclete și alei de acces spre pădurea Snagov și este ieșire spre lacul Snagov. Toate casele dispun de două locuri de parcare și au un teren propriu cu ieșire la zonele de relaxare din Complex. Complexul dispune de un sistem de supraveghere video plus monitorizare, are pază și acces securizat.

Descrierea locuințelor

Ansamblul rezidențial „Satul Scandinav” are construite trei tipuri de case: Casa Stockholm, Casa Copenhagen și Casa Oslo. Toate casele sunt proiectate cu scheme bine gândite cu camere spațioase și luminoase, logic planificate și aranjate. Casa Stockholm – este construită cu parter și cu un etaj locativ, are 5 camere, 3 băi și o bucătărie. Spațiul construit este de 230 mp, iar suprafața terenului este de 625 mp. Casa Copenhagen – este așezată pe un teren cu suprafața de 1 607 mp și are construit un parter, un etaj locativ și o mansardă, suprafața construită este de 366 mp, în casă sunt 8 camere, 5 băi și o bucătărie. Casa Oslo - are un parter și un etaj locativ, cu suprafața construită de 237 mp, unde se amplasează 5 camere, 3 băi și o bucătărie, iar suprafața terenului este - 625 mp. Toate casele se predau cumpărătorului complet finisate și utilate. Pe lângă toate avantajele propuse, mai este un plus cu o facilitate importantă – bucătăriile din case sunt mobilate cu mobilier de la Rovere Italia și la fel sunt complet utilate. La alegerea viitorilor rezidenți sunt propuse astfel de finisaje - marmură, calcar, granit, ceramică, gresie, faianță, parchet, vopseluri, uși, aparate electrocasnice, ș.a.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Satul Scandinav” este Compania „Scandinavian Development”.

Metode de achitare flexibile și individuale pentru fiecare cumpărător în parte și se discută individual.

Mai multe informații utile, amănunte, informații despre sistemul constructiv și sistemul de încălzire, alegerea finisajelor și despre cum se poate de cumpărat locuințe direct de la Dezvoltator, citiți pe web site-ul ansamblului rezidențial „Satul Scandinav”.

S-ar putea să vă intereseze și alte proiecte rezidențiale

Proiecte în apropiere de Satul Scandinav
Acest proiect mai este numit și Satul Scandinav Snagov.

Unde se află Satul Scandinav?

str. Piatra Craiului, 20, zona Ghermănești, Snagov, Ilfov.

Termen de finalizare Satul Scandinav?

Copenhagen, Stockholm, Oslo – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Satul Scandinav în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Satul Scandinav din Snagov?

Dezvoltătorul Satul Scandinav este – Scandinavian Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC