Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Journey Residence
în Moara Vlăsiei

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
zona Căciulați, Moara Vlăsiei, Ilfov

Journey Residence pe hartă Moara Vlăsiei

zona Căciulați, Moara Vlăsiei, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Mijloace de transportmicrobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri6
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+Pod
🟧 Tip imobilcase individuale
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate
🟧 Număr camere3‑camere
🟧 Suprafața locuințe100 m²

Despre ansamblu rezidențial

La natură amplasat și cu lac învecinat

La Nord de capitală, într-o zonă în plină dezvoltare se află construit complexul de locuințe „Journey Residence”. Casele noi sunt poziționate lângă lac și se află construite în zona satului Căciulați din comuna Moara Vlăsiei în județul Ilfov. Chiar lângă noul cartier locativ se află restaurantul și complexul de relaxare „Laguna Verde” la circa 700 – 750 de metri și nu departe se află muzeul „Palatul Ghica –Blaremberg”. De la locuințe se ajunge pietonal până la magazinul alimentar „La doi Pași” parcurgând circa 900 de metri și la 1,6 km se află magazinul alimentar „5 minute”. O distanță de 1,4 km se parcurge până la Școala Gimnazială „Alexandru Dimitrie Ghica” și sunt nu mai mult de 5 km până la Școala Generală Nr.1 și Grădinița Nr. 1 din comuna Moara Vlăsiei. De asemenea copiii rezidenților au acces facil către prestigioasele organizații de învățământ din nordul capitalei (cu transport personal) și se ajunge ușor către centrele comerciale și magazinele: Pipera Mall, Băneasa Shopping City, IKEA și Metro. De la casele noi sunt de parcurs 600 de metri pietonal până la stația de autobuze Virtuții, unde opresc microbuze și până la DN1 se ajunge cu transport personal în aproximativ 6 minute. Până în centrul orașului București sunt de parcurs 25 km, până la Gara de Nord sunt 26,5 km și 18,5 km până la Aeroportul „Henri Coandă” din Otopeni, sunt 16,9 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”, iar până la Therme București sunt doar 7 km.

Caracteristica proiectului

Complexul locativ „Journey Residence” apare construit cu un cartier locativ compus din case individuale cu aspecte și regimuri de înălțime egale, fiecare casă având câte un Parter și plus Pod. Imobilele sunt construite la cele mai înalte standarde de confort, siguranță și calitate, cu aplicarea materialelor durabile în timp și cu folosirea tehnologiilor de ultimă generație. Structura constructivă a caselor constă din cadre din beton armat bazate pe fundații din beton cu bare din oțel, iar închiderile exterioare și pereții interiori din cărămidă roșie sunt zidiți, care se deosebește prin capacitățile sale termoizolante. Pentru acoperișurile caselor este oferită o garanție de 30 de ani, acestea sunt realizate din țiglă metalică Viking. Casele sunt echipate cu tâmplărie exterioară cu profil PVC de culoarea stejarului auriu, aleasă de firma Salamander BluEvollution la care sunt instalate 3 foi de geam termopan Float 4, de tip „4 Seasons” și cu grosimea de 44 mm, toate sticlele sunt acoperite cu peliculă low-e.

Ansamblul de locuințe „Journey Residence” are locuri de parcare supraterane organizate în curtea fiecărei proprietăți locative cu câte 2 locuri de parcare generoase, situate în fața casei.

Finisarea caselor

În incinta complexului de locuințe „Journey Residence” sunt concepute 6 unități locative confortabile și calitativ construite, ce au aspecte moderne și sunt primitoare. Fiecare din case facilită de câte o grădină personală cu suprafața cuprinsă între 450 mp și 550 mp. Vilele sunt construite cu suprafața totală de 100 mp și au suprafața utilă de 87 mp, dispun de 3 camere, au 2 dormitoare, 2 camere de baie, un living proiectat cu loc de luat masa și o bucătărie. Toate casele sunt foarte luminoase, dispun de spații generos vitrate și sunt finisate cu materiale moderne, au placări cu parchet, plăci ceramice și la intrare au instalată ușă din metal. Sistemul de încălzire al imobilelor este prevăzut autonom cu instalații calitative și cu centrale termice proprii pentru fiecare casă. Sistemul de electricitate, sistemul de gaz și sanitar la fel complet realizate sunt și au țevi și conducte alese de la cei mai buni furnizori. Imobilele se vând cu racordare totală la utilități și sunt individual contorizate.

Vă rugăm să contactați direct cu Dezvoltatorul și să programați o vizionare la cele mai ideale căsuțe. Pentru mai multe detalii despre proiect, construcție, finisare, finalizare, compartimentări, scheme și contacte, sunteți invitați să treceți pe web pagina ansamblului locativ „Journey Residence” direct din site-ul nostru.

S-ar putea să vă intereseze și alte proiecte rezidențiale

Complexuri rezidențiale populare
Proiecte în apropiere de Journey Residence
Acest proiect mai este numit și Journey Residence Moara Vlăsiei.

Unde se află Journey Residence?

zona Căciulați, Moara Vlăsiei, Ilfov.

Termen de finalizare Journey Residence?

Casa 1, Casa 2, Casa 3, Casa 4, Casa 5, Casa 6 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Journey Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Journey Residence din Moara Vlăsiei?

Dezvoltătorul Journey Residence este – Journey Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC