Previzualizare foto – fotografie originală aici

Romana Residence Arad
în Arad

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Calea Zimandului, 4, zona Grădiște, Arad

Romana Residence Arad pe hartă Arad

str. Calea Zimandului, 4, zona Grădiște, Arad

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziasfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispații verzi
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri18
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+1E+P
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilcase individuale și case înșiruite
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camerecase si vile

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Romana Residence” este amplasat pe strada Calea Zimandului, la numărul 4, în cartierul Grădiște, care este considerat cel mai frumos cartier din orașul Arad cu școli, grădinițe, supermarketuri și spitale in apropiere.

Tehnologia și structura caselor Complexului locativ

Proiectul Rezidențial „Romana Residence” oferă spre vânzare case ultra - moderne cu construcții fiabile și cu folosirea celor mai performante tehnologii. Zidăria pereților exteriori și a compartimentărilor interioare este efectuată din cărămidă termoizolantă. Termo sistemul de izolație exterioară este cu polistiren de 10 cm. Geamurile instalate sunt termopane și dispun de sticlă cu acoperire low-e. Casele dispun de garaje acoperite. Și fiecare casă este îngrădită cu gard perimetral. Pe teritoriul Rezidenței este un spațiu mare verde amenajat, este zonă de parc și locuri de joacă pentru copii. Intrarea în Complexul locativ este securizată și este instalat sistem de supraveghere video.

Descrierea caselor

Ansamblul rezidențial „Romana Residence” dipsune de șase tipuri de case cu suprafața de: 110 mp, 142 mp, 147 mp, 158 mp, 162 mp. Toate casele au câte un living și sunt prezentate cu schițe cu 2, 3 sau 4 dormitoare și cu doua sau trei camere de baie. Locuințele se predau cumpărătorilor complet finisate din exterior și pereții interiori sunt prelucrați și vopsiți alb în 2 straturi de lavabil. Este instalat sistemul „Smart Home”, care are grijă de casa ta și permite stăpânului control complet la distanță a locuinței sale. În case sunt instalați senzori de inundație și senzori de fum. Prize inteligente, întrerupătoare și aparataj în fiecare casă, plus sunt montate camere video și este instalat sistem de alarmă. Locuințele au montate calorifere, care sunt conectate la sistemul de încălzire, care este autonom pentru fiecare casă și este pus în funcțiune de câte o centrală termică individuală. Există instalații sanitare și obiecte sanitare și toate utilitățile sunt branșate (este apă, gaz, canal și curent).

Daca sunteți interesat de casele ansamblului rezidențial „Romana Residence”, accesați pagina web a proiectului și aflați despre toate facilitățile acestuia.

Acest proiect mai este numit și Romana Residence.

Unde se află Romana Residence Arad?

str. Calea Zimandului, 4, zona Grădiște, Arad.

Termen de finalizare Romana Residence Arad?

casa 1, casa 2, casa 3, casa 4, casa 5, casa 6, casa 7, casa 8, casa 9, casa 10, casa 11, casa 12, casa 13, casa 14, casa 15, casa 16, casa 17, casa 18 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Romana Residence Arad în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Romana Residence Arad din Arad?

Dezvoltătorul Romana Residence Arad este – Romana Residence Arad.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC