Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Residence Fundeni 10
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Marului, 8-10, zona Fundeni, Dobroești, Ilfov

Schițe și prețuri în Residence Fundeni 10

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
Garsoniere
de la 44.15 m2totul e vândut
2 camere
de la 64.43 m2totul e vândut

Residence Fundeni 10 pe hartă București

str. Marului, 8-10, zona Fundeni, Dobroești, Ilfov

Etape dezvoltare

Residence Fundeni X
bloc 1, bloc 2, bloc 3
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiboxe, loc de joacă
Încălzirecentrală termică proprie
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri3
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțimeP+5E
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilblocuri locuințe

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente43–94 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Avantajele localizării

Ansamblul locativ „Residence Fundeni X” se află amplasat pe strada Mărului, la numerele 8-10, în zona Colentina, satul Fundeni, comuna Dobroești, din județul Ilfov. La o distanță de 32 de metri și la o minută de mers pe jos de la complex se află sala sportivă „Futura Gym Wellness Colentina”, iar până la restaurantul „Serendipidy” sunt de parcurs doar 87 metri și locatarii acestui complex rezidențial beneficiază de acces imediat către supermarketurile Mega Image și Profi City. La o distanță de 1,8 – 1,9 km se află Colegiul Național Victor Babeș, este Școala Postliceală Sanitară Fundeni și se află Grădinița Nr. 2 din Fundeni. Și sunt distanțe ușor accesibile până la: Parcul Motodrom, Parcul Florilor și Parcul Plumbuita,

În apropiere de locuințe sunt stații cu mijloace de transport în comun cu multe linii de autobuz. Piața Victoriei din București se află la o distanță de 9,2 km de la complexul de locuințe „Residence Fundeni X”, până la Gara de Nord sunt de parcurs 10,1 km, până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” este de parcurs o distanță de 20,2 mp și până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt de parcurs 12,5 km.

Informații generale despre proiectul imobiliar

Ansamblul de locuințe „Residence Fundeni X” este complet finalizat și este dat în exploatare. Proiectul rezidențial este dezvoltat pe un teren cu suprafața totală de 7.500 de metri pătrați și se compune din trei blocuri de locuințe, toate cu aspecte moderne și elegante și cu un egal regim de înălțime cu Parter și 4 Etaje. Structura imobilelor este din beton armat cu zidărie din cărămidă și grosimea zidurilor despărțitoare de 25 cm. Pentru menținerea temperaturii confortabile și a nivelului maxim de liniște în apartamente, la blocurile locative este instalată tâmplărie exterioară din profil PVC calitativ cu geam termopan, care asigură locuințe cu multă lumină naturală. Blocurile locative au instalate ascensoare moderne și sigure, cu funcționare silențioasă. La parterul unui dintre blocurile de apartamente sunt prevăzute spații comerciale și funcționează un supermarket. La subsolul clădirilor de apartamente sunt prevăzute și spații de depozitare, sub formă de boxe.

Pe un teren cu spațiul de 200 mp este echipat un loc de joacă modern și sigur, sunt diverse spații verzi amenajate cu un total de 1350 mp verzi plantați, sunt alei pietonale și drumuri de acces iluminate și asfaltate. Pentru accesul în incinta blocurilor locative este prevăzut sistem cu interfon.

Locurile de parcare din complexul locativ „Residence Fundeni X” sunt organizate supraterane (cu un număr total de 110 locuri) și există organizate 27 locuri de parcare subterane.

Finisaje și utilități ale apartamentelor

Complexul imobiliar „Residence Fundeni X” prezintă 131 de unități locative cu garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere, cu suprafețele de la 43,50 mp până la 94,87 mp. Toate apartamentele dispun de balcoane simpatice, iar locuințele cu 3 camere beneficiază de câte 2 balcoane.

În vânzare apartamentele se livrează - La cheie. Pardoselile locuințelor sunt placate сu parchet multistratificat cu grosimea de 12 mm. Pardoselile camerelor de baie și a bucătăriilor sunt placate cu gresie, iar pereții sunt finisați cu faianță (parțial la bucătării). Tavanele și toți pereții interiori sunt nivelați, tencuiți și vopsiți. Instalațiile sanitare, electrice și termice sunt dotate și puse la poziții. Proprietățile locative se încălzesc autonom și au centrale termice proprii instalate. Blocurile complexului rezidențial sunt racordate la sistemul de canalizare orășenesc și sunt branșate la rețeaua de asigurare cu energie electrică, la țeava de gaze și la sistemul de alimentare cu apă curentă (de la rețeaua publică). Apartamentele beneficiază de acces la internet și dispun de cablu TV.

Apartamentele noi pot fi achiziționate prin rate de la Dezvoltator, creditare bancare, programul Prima Casă și plata cash. Pentru mai multe informații și pentru contactele Dezvoltatorului, vă invităm să vizitați site-ul web al complexului locativ „Residence Fundeni X”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Residence Fundeni 10?

str. Marului, 8-10, zona Fundeni, Dobroești, Ilfov.

Termen de finalizare Residence Fundeni 10?

Residence Fundeni X – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Residence Fundeni 10.

Cine este dezvoltatorul Residence Fundeni 10 în București?

Dezvoltator Residence Fundeni 10 – Residence Fundeni.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC