Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Bridge Residence 7
în Dobroești

Studiouri
de la ‍58 030 €
Prețul / m2
de la ‍941 €
pe ‍94 €
Adresă
str. Trifoiului, 60-62, Dobroesti, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Trifoiului, 60-62, Dobroesti, Ilfov (Bloc 1)
8 etaje
În desfășurare
tr. 3 2017
Necunoscut
În desfășurare
Faza 2
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Trifoiului, 60-62, Dobroesti, Ilfov (Bloc 3)
8 etaje
În desfășurare
tr. 3 2017
Finalizat în 2022 tr. 1
În desfășurare

Schițe și prețuri în Bridge Residence 7

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 20 februarie 2024
Studiouri
45.9 m2
de la ‍1 264 € / m2de la ‍58 030 €
2 camere
64.6–65.4 m2
de la ‍1 123 € / m2de la ‍72 570 €
3 camere
132.3 m2
de la ‍941 € / m2de la ‍124 470 €

Bridge Residence 7 pe hartă Dobroești

str. Trifoiului, 60-62, Dobroesti, Ilfov

Plata în rate la Bridge Residence 7

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Ipoteca în Bridge Residence 7

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, boxe, spațiu de joacă, peste 140 copaci in jurul ansamblului
🟧 Încălzirecentrala termica proprie marca Ariston si termostat de ambient
🟧 Liftlift marca Schindler pe fiecare scară
🟧 Mijloace de transportSTB, metrou (Costin Georgian)
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente144
🟧 Număr clădiri5
🟧 Parcare280 locuri de parcare subterană şi supraterană
🟧 Regim inalțime D+P+3+4R
🟧 Securitatecamere video şi acces restricţionat 24/24
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe48–126 m²

Despre ansamblu rezidențial

Cunoștință cu zona de amplasare a locuințelor

Complexul imobiliar „Fundeni Bridge Residence” se află poziționat pe strada Trifoiului, la numerele 60-62, în comuna Dobroești, din județul Ilfov.

Zona de amplasare a complexului este foarte liniștită și oferă acces rapid și ușor către orice zonă de interes din capitală. Nu departe se află Parcul Cosmos, Parcul Pantelimon și Parcul Florilor, centrul comercial Mega Mall se află la o distanță de 4,5 km, iar până la centrul comercial Cora Pantelimon sunt de parcurs 5,2 km. Până la Primăria din Dobroești sunt 1,4 km și în apropiere de blocurile rezidențiale funcționează școli și grădinițe, sunt farmacii și spitale, este stație pentru mijloace de transport în comun cu rute de autobuz directe până la stația de metrou Costin Georgian.

De la ansamblul locativ „Fundeni Bridge Residence” până la Piața Unirii din București este de parcurs o distanță de 9,2 km, Gara de Nord se află la 11,4 km, iar Aeroportul Internațional „Henri Coandă se află la 22,1 km și Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” este la 14,3 km.

Prezentarea blocurilor

Complexul de locuințe „Fundeni Bridge Residence” se formează din cinci blocuri cu un regim de înălțime de: Demisol + Parter + Șapte Etaje. Blocurile cu apartamente sunt poziționate la mari distanțe unul față de altul și oferă intimitatea necesară rezidenților.

Structura de rezistență a clădirilor locative constă din cadre, stâlpi și planșee din beton armat B500. Iar toate închiderile exterioare sunt realizate din blocuri BCA Ytong de 30 cm. Toți pereții interiori perimetrali ai apartamentelor și toate compartimentările interioare sunt din blocuri din beton celular autoclavizat (BTA). Sistemul termic exterior are grosimea de 10 cm și este format din polistiren cu densitatea EPS100. Tâmplăria instalată la locuințe are profil PVC Salamander cu feronerie Rotto și cu geam termopan în trei rânduri instalat, plus sunt dotate plase pentru țânțari de tip rulou, iar din granit sunt prevăzute toate glafurile (interioare și exterioare) și la ferestrele dormitoarelor și living-urilor sunt instalate rulouri exterioare.

Ascensoarele rapide și sigure, ce funcționează silențios sunt instalate pe fiecare scară locativă, acestea au capacitatea de transportare a 6 persoane și sunt prezentate de la firma Schindler, iar scările locative sunt finisate cu granit.

Locul de joacă din curtea complexului este prefect amenajat special pentru petrecerea copilăriei fericite vesel și în siguranță (terenul de joacă are o suprafață de 500 mp). În jurul ansamblului imobiliar cresc peste 140 de copaci și sunt o mulțime de spații verzi , bine îngrijite și dotate cu sisteme de irigare.

Complexul rezidențial este prevăzut cu 280 de locuri de parcare subterane și supraterane plus are boxe de depozitare situate la parterul imobilelor. Teritoriul ansamblului este complet monitorizat și video supravegheat 24 din 24 de ore. Accesul este restricționat în incinta complexului de locuințe și se face pe bază de cartele și telecomandă pentru poartă. De asemenea accesul este controlat de interfoanele instalate în fiecare apartament.

Amenajarea apartamentelor

Cu mai mult de 200 de proprietăți locative este prezentat ansamblul rezidențial „Fundeni Bridge Residence”. Proprietățile locative sunt prevăzute cu balcoane și terase spațioase și sunt structurate în garsoniere drăguțe și apartamente elegante cu 1, 2, 3 sau 4 camere cu suprafața cuprinsă între 48 mp și 126 mp. Apartamentele cu trei și patru odăi sunt proiectate cu spații de depozitare, iar apartamentele de la parterul blocurilor beneficiază de grădini personale cu spații generoase.

Complet finisate sunt predate toate apartamentele și sunt folosite cele mai moderne și calitative materiale de construcții, finisaje, utilaje și echipamente. De la firma Golden Door sunt alese și instalate ușile de intrare în locuințe, iar ușile interioare sunt de marca Classen.

În camerele de baie este dotat mobilier de la Savini Due și sunt obiecte sanitare de la Grohe instalate, unde vasul wc este suspendat cu rezervor incastrat, cabinele de duș sunt de tip walk-in shower cu rigole de scurgere și cuve de duș din placaje ceramice. Toate sistemele inginerești, termice, sanitare și electrice sunt instalate. Sistemul termic este compus din centrale termice proprie de firma Ariston pentru fiecare apartament plus termostat de ambient dotat. Utilitățile sunt racordate și toate sunt separat contorizate.

Dezvoltatorul complexului de locuințe „Fundeni Bridge Residence” oferă posibilitatea de plată în rate și alte metode flexibile de plată așa ca plata prin credit bancar, credit ipotecar, programul de creditare Prima Casă, plata în 3 tranșe, iar pentru plata integrală se va aplica un discount semnificativ.

Pentru achiziționarea unui apartament nou în complexul locativ „Fundeni Bridge Residence”, vă rugăm să treceți pe pagina web a dezvoltatorului, unde sunteți așteptați cu mare drag pentru a vă consulta cu toate informațiile necesare, despre apartamente și detalii despre posibilitățile de achiziționare, termene și disponibilitate.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Bridge Residence 7?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Fundeni Bridge 7.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Bridge Residence 7 din Dobroești?

Se oferă spre vânzare studiouri, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Bridge Residence 7?

M² în acest complex costă de la ‍941 €.

Cum să cumpăr un apartament în Bridge Residence 7 în Dobroești?

Modalități de plata în Bridge Residence 7: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Bridge Residence 7?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC