Fundeni Residence

Proiecte dezvoltator Fundeni Residence

Construiește începând cu 2015
0 proiecte
în construcție
10 proiecte
finalizat
Toate orașe
București
Dobroești

Despre dezvoltator Fundeni Residence

Fundeni Residence a realizat deja 13 ansambluri imobiliare, iar alte 250 de apartamente urmează să fie construite. Profesionalismul companiei și calitatea construcțiilor au făcut ca în anul 2012 Fundeni Residence să ocupe locul 6 în topul general al ansamblurilor rezidențiale realizat de Capital.

Blocurile din cadrul acestor ansambluri sunt construite pe regim mic de înălțime și au ca beneficii: centrală proprie racordată la gaz, utilitățile publice, curte independentă și acces pe bază de telecomandă care împiedică astfel accesul persoanelor străine și locuri de parcare supraterane și subterane. Totodată, clienții pot să își aleagă finisajele apartamentelor dintr-o gamă largă pusă la dispoziție de dezvoltator. Astfel, fiecare își va putea personaliza locuința cu parchetul, gresia, faianța și obiectele sanitare dorite. În cadrul proiectelor rezidențiale se regăsesc diverse tipuri de locuințe: garsoniere, apartamente cu două camere, trei camere sau patru camere, toate fiind disponibile în mai multe variante ca și suprafață și compartimentare.

Prețurile locuințelor construite de Fundeni Residence oscilează în funcție de zona în care se află ansamblul rezidențial. Momentan, dezvoltatorul imobiliar mai are apartamente disponibile în ansamblurile Fundeni IV și Fundeni IX, ambele situate în Sectorul 2 din București, pe strada Doinei nr. 58 respectiv pe strada Doinei nr. 54. Prețurile per metru pătrat în Fundeni IV pornesc de la 454 euro, în timp ce la ansamblul Fundeni IX prețul de pornire este de 800 de euro. Astfel, pentru un apartament cu trei camere și cu o suprafață de 110 mp, situat în Fundeni IV, prețul pornește de la 50.000 euro. Pentru o locuință asemănătoare, dar situată în ansamblul Fundeni IX, cu trei camere și o suprafață de la 82 mp, prețul de pornire este de 67.500 euro.

Pentru achitarea locuințelor, compania Fundeni Residence acceptă plata integrală, credit ipotecar și credit imobiliar, programul național de creditare Prima Casă, dar și rate direct la dezvoltator.

Acest dezvoltator imobiliar este și cunoscut ca Residence Fundeni