Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Queen’s Residence
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍1 042 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Smaraldului, zona Campus, Constanța

Schițe și prețuri în Queen’s Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 15 februarie
2 camere73.5–76.6 m2de la ‍1 042 € +TVA / m2de la ‍79 800 € +TVA
3 camere92.57–92.7 m2de la ‍1 078 € +TVA / m2de la ‍99 800 € +TVA

Queen’s Residence pe hartă Constanța

str. Smaraldului, zona Campus, Constanța

Etape dezvoltare

Queen’s Residence
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat2 trimestrul 2020

Modalități de achiziție a unui apartament în Queen’s Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrală termică
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente30
Număr clădiri1
Parcaresubterană și terestră
Regim inalțimeD+P+4E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
Tip imobilbloc apartamente
Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente73–92.57

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare exclusivă pentru un complex exclusivist

În partea de Sud – Vest a României la câteva minute de plajă, pe strada Smaraldului din zona Campus – Tomis Nord al orașului Constanța se află amplasat complexul rezidențial „Campus – Queen’s Residence”. Complexul rezidențial propune apartamente situate la o mică distanță față de plajă și cu o mulțime de facilități urbane pentru beneficiarii care și-au ales un apartament nu numai pentru o vacanță dar pentru o viață împlinită. În apropiere de complex se află diverse baze nautice, sunt instituții de învățământ așa ca: Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu”, Liceul Teoretic „Decebal”, Liceul Teoretic „George Călinescu” și Grădinița „Amicii” Nr. 12. Precum și în această zonă se află Parcul Tăbăcăriei, este Luna Parc și Aqua Magic Mamaia la 4,4 km.

Pentru petrecerea plăcută a timpului liber lângă blocul locativ „Queen’s Residence” se găsesc diverse taverne, baruri, cofetării, restaurante, hotele, pensiuni, și cluburi de noapte. Și la doar câteva minute de mers pe jos se află supermarket-ul Carrefour. Distanța de la complexul de locuințe până în centrul municipiului Constanța este de 5,2 km, distanța până la Gară este de 6,1 km, distanța până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” este de 20,8 km.

Informații despre complex și detalii tehnice

Stilul arhitectural al blocului rezidențial „Campus – Queen’s Residence” este foarte modern și are utilizate materiale de finisare exterioară de ultimă generație și dispune de o fațadă finisată cu placări exterioare de tip Alucobond combinate în culori alb, bej și maro. Regimul de înălțime al blocului rezidențial este optim ales cu: Demisol plus Parter și plus Patru Etaje locative. Construcția casei este bazată pe cadre din beton armat. Cu grosimea de 10 cm este placat pe pereții exteriori sistemul de izolare termică realizat din plăci din polistiren. Tâmplăria montată la bloc este din profil PVC cu trei rânduri de sticlă de tip termopan, care oferă un grad sporit de eficiență termică și fonică.

Toate spațiile comune din bloc sunt finisate și sunt foarte funcționale, au pereții nivelați și zugrăviți cu vopsele lavabile, iar casa scării este placată cu piatră naturală – granit și dispune de balustrade din inox. Dar și în bloc este instalat și un lift de ultimă generați, care funcționează foarte liniștit și are un grad înalt de fiabilitate. La demisolul clădirii locative sunt amenajate locuri de parcare, dar și există organizate locuri de parcare deschise – supraterane. De asemenea la demisol se găsesc și câteva boxe (cu un număr limitat). Complexul rezidențial beneficiază de sistem de interfon.

Locuințe cochete, finisaje calitative și dotări la alegere

Toate apartamentele complexului locativ „Campus – Queen’s Residence” sun decomandate și au proiecte foarte potrivite atât pentru un trai permanent cât și pentru cele mai frumoase și neuitate vacanțe. La compartimentarea celor 30 de apartamente un moment importat joacă funcționalitatea fiecărui metru pătrat care este dedicat unui stil de viață modernă plină de confort și relaxare. Iar unitățile rezidențiale dispun de planuri confortabile de 2 și 3 camere generoase și cu cele mai plăcute balcoane de unde se deschid cele mai plăcute viziuni.

La momentul predării locuințelor beneficiarilor, acestea dispun de toți pereții interiori ideal tencuiți și complet acoperiți cu glet. Și în apartamente sunt toate instalațiile sanitare puse la poziții plus și toate obiectele sanitare instalate în camerele de baie. Pentru încălzirea autonomă în fiecare locuință este câte o centrală termică (funcționare pe gaze) în condensații cu toate instalațiile termice instalate plus toate caloriferele montate. În apartamente este CATV și telefon. Și complet blocul rezidențial beneficiază de branșament la toate utilitățile necesare (este curent electric, apă, canalizare gaze) și toate dispun de contorizare individuală. Ușa montată la intrare în fiecare apartament este realizată din metal.

Toate balcoanele sunt complet finisate, dispun de pardoseli placate cu ceramică și au instalate balustrade din sticlă securizată. La cererea cumpărătorilor în locuințe poate fi placat parchetul și gresia, pot fi finisaje pe pereți cu faianță și ușile interioare pot fi instalate, toate acestea sunt oferite contra cost (suplimentar prețului apartamentului).

Dezvoltator ansamblului de locuințe „Campus – Queen’s Residence” este compania „Blue Sky Impex” S.R.L., care a fost înființată și înregistrată în municipiul Constanța în anul 2008.

Indiferent pentru ce scop Dvs achiziționați această locuință, pentru o viață permanentă sau pentru vacanțe, să știți că toate apartamentele complexului rezidențial „Campus – Queen’s Residence” sunt foarte bine proiectate astfel ca să satisfacă tuturor cerințele locatarilor. Pentru a afla mai mult util și mai multe detalii despre locuințe, construcție, disponibilitate, scheme, poze și contacte, vă rugăm să treceți direct pe pagna web a Dezvoltatorului - compania „Blue Sky Impex” S.R.L.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Queen’s Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Queen’s Residence în Constanța?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Queen’s Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1042 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Queen’s Residence în Constanța?

Modalități de plata în Queen’s Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Queen’s Residence?

Queen’s Residence – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC