Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex HomeTree Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Constantin Giurca, zona Dobroești, Ilfov

Schițe și prețuri în HomeTree Residence

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
Case
de la 132 m2totul e vândut

HomeTree Residence pe hartă București

str. Constantin Giurca, zona Dobroești, Ilfov

Etape dezvoltare

HomeTree Residence
duplex 1, duplex 2, duplex 3, duplex 4, duplex 5
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiloc de joacă
Încălzirecentrală termică marca BUDERUS
Liftnu
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri5 vile duplex
Parcaresupraterană
Regim inalțime P+1E+Pod
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilvile duplex
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăsistem supraveghere

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisat complet cu finisaje la alegere cu buget prestabilit
Număr camere4‑camere
Suprafața apartamente131 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Complexul de locuințe „HomeTree Residense” se localizează pe strada Constantin Giurca, în comuna Dobroești, județul Ilfov.

De la casele locative sunt de parcurs doar 600 de metri până la Școala Generală Nr. 1 din Dobroești, sunt 950 de metri până la Asociația „Club Sportiv D’artagnan” și 1,4 km până la Liceul Teoretic „Lucian Blaga”. În apropiere de imobile se află Primăria Dobroești, este Ghișeu Poștal și funcționează o cofetărie. Supermarketul Mega Image se află la doar 100 de metri fală de casele locative, până la Cora Pantelimon se parcurge o distanță de aproximativ 1,7 km și sunt 2,6 km până la magazinul JYSK.

Stația de autobuz este la 150 de metri, iar până la stația de Metrou sunt de parcurs circa 1,9 km și unde se ajunge în cel mult 25 de minute pietonal. Distanța de la complexul de locuințe „HomeTree Residense” până în Piața Unirii este de 8,4 km, până la Gara de Nord sunt de parcurs 10,5 km, Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” se află la 21,8 km și Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” – Băneasa se află la 14,1 km.

Despre complexul imobiliar

Complexul locativ „HomeTree Residense” dispune de șase vile de tip – Duplex, toate cu aspecte și regimuri de înălțime egale cu Parter plus un Etaj și plus un Pod.

Structura constructivă a caselor este compusă din cadre din beton armat și vilele dispun de toți pereții exteriori și compartimentările interioare realizate cu zidărie din cărămidă Soceram Durotherm și cu plăci din beton peste etaje. Sistemul termic de izolare exterioară a caselor este format din polistiren EPS 80 cu grosimea de 10 cm. Acoperișul caselor este din tablă de producere italiană de tip – Lindab de culoarea gri (mat). Tâmplăria exterioară instalată la case este cu profil PVC Salamander și cu geam tripan de clasa energetică A.

În curtea comună a complexului este organizat un loc de joacă și sunt amenajate spații verzi. Pentru case este instalat sistem de supraveghere video cu cablaj pentru 2 camere. Casele beneficiază de sisteme de alarmă și automatizare. Parcarea este supraterană: câte un loc de parcare imediat lângă casă și sunt locuri de parcare amenajate la intrare. Accesul în incinta complexului rezidențial se face prin poartă, care se deschide automat prin telecomandă și drumul de acces este betonat.

Detalii de finisare și utilarea vilelor

Proiectul imobiliar „HomeTree Residense” oferă case proiectate ergonomic cu scheme funcționale cu 4 camere decomandate și cu suprafața total construită de 131,5 mp, unde suprafața utilă totală este de 123 mp și plus suprafața podului. În locuințe sunt proiectate câte 2 dormitoare spațioase cu un spațiu pentru dressing, sunt prevăzute două camere de baie și ambele sunt natural ventilate și beneficiază de geamuri mari cu sticlă mată de mărime 80 pe 80 cm. La Parter se află living-ul și sufrageria, este ieșire la terasă, sunt spații de depozitare și toate camerele facilită de balcoane private, scara interioară este din metal și are treptele îmbrăcate cu lemn masiv. Suprafața terenurilor pe care sunt construite casele variază între 144 mp și 222 mp.

Fiecare cumpărător are posibilitate de a-și personaliza interiorul locuinței sale și își poate alege gresia, faianța și parchetul din limita bugetului prestabilit în contract de către Dezvoltator. Toate ușile instalate sunt de la firma Pinum.Toate camerele de baie din case sunt predate utilate și cu toate obiectele sanitare instalate și racordate la instalațiile sanitare. Sistemul termic individual al caselor este asigurat de câte centrale termice Buderus. În locuințe toate instalațiile electrice sunt pusemla poziții, instalațiile modulare sunt alese de la firma Gewiss și sunt prevăzute tablouri electrice pentru fiecare etaj aparte. Casele se vând racordate la utilități, la apă, la sistemul de canalizare, au electricitate și gaze, internet și televiziune conectată prin fibră optică. Sunt presupuse țevi speciale pentru scurgerea apelor pluviale direct în sistemul de canalizare.

Alte informații și mai multe detalii le puteți afla de pe site-ul web al complexului locativ „HomeTree Residense”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla HomeTree Residence?

str. Constantin Giurca, zona Dobroești, Ilfov.

Termen de finalizare HomeTree Residence?

HomeTree Residence – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul HomeTree Residence.

Cine este dezvoltatorul HomeTree Residence în București?

Dezvoltator HomeTree Residence – Habita.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC