Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

HomeTree Residence
în Dobroești

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Constantin Giurca, Dobroesti, Ilfov

HomeTree Residence pe hartă Dobroești

str. Constantin Giurca, Dobroesti, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă
🟧 Încălzirecentrală termică marca BUDERUS
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri4 vile duplex
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțime P+1E+Pod
🟧 Securitatesistem supraveghere
🟧 Tip imobilvile duplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisat complet cu finisaje la alegere cu buget prestabilit
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe131 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Complexul de locuințe „HomeTree Residense” se localizează pe strada Constantin Giurca, în comuna Dobroești, județul Ilfov.

De la casele locative sunt de parcurs doar 600 de metri până la Școala Generală Nr. 1 din Dobroești, sunt 950 de metri până la Asociația „Club Sportiv D’artagnan” și 1,4 km până la Liceul Teoretic „Lucian Blaga”. În apropiere de imobile se află Primăria Dobroești, este Ghișeu Poștal și funcționează o cofetărie. Supermarketul Mega Image se află la doar 100 de metri fală de casele locative, până la Cora Pantelimon se parcurge o distanță de aproximativ 1,7 km și sunt 2,6 km până la magazinul JYSK.

Stația de autobuz este la 150 de metri, iar până la stația de Metrou sunt de parcurs circa 1,9 km și unde se ajunge în cel mult 25 de minute pietonal. Distanța de la complexul de locuințe „HomeTree Residense” până în Piața Unirii este de 8,4 km, până la Gara de Nord sunt de parcurs 10,5 km, Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” se află la 21,8 km și Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” – Băneasa se află la 14,1 km.

Despre complexul imobiliar

Complexul locativ „HomeTree Residense” dispune de șase vile de tip – Duplex, toate cu aspecte și regimuri de înălțime egale cu Parter plus un Etaj și plus un Pod.

Structura constructivă a caselor este compusă din cadre din beton armat și vilele dispun de toți pereții exteriori și compartimentările interioare realizate cu zidărie din cărămidă Soceram Durotherm și cu plăci din beton peste etaje. Sistemul termic de izolare exterioară a caselor este format din polistiren EPS 80 cu grosimea de 10 cm. Acoperișul caselor este din tablă de producere italiană de tip – Lindab de culoarea gri (mat). Tâmplăria exterioară instalată la case este cu profil PVC Salamander și cu geam tripan de clasa energetică A.

În curtea comună a complexului este organizat un loc de joacă și sunt amenajate spații verzi. Pentru case este instalat sistem de supraveghere video cu cablaj pentru 2 camere. Casele beneficiază de sisteme de alarmă și automatizare. Parcarea este supraterană: câte un loc de parcare imediat lângă casă și sunt locuri de parcare amenajate la intrare. Accesul în incinta complexului rezidențial se face prin poartă, care se deschide automat prin telecomandă și drumul de acces este betonat.

Detalii de finisare și utilarea vilelor

Proiectul imobiliar „HomeTree Residense” oferă case proiectate ergonomic cu scheme funcționale cu 4 camere decomandate și cu suprafața total construită de 131,5 mp, unde suprafața utilă totală este de 123 mp și plus suprafața podului. În locuințe sunt proiectate câte 2 dormitoare spațioase cu un spațiu pentru dressing, sunt prevăzute două camere de baie și ambele sunt natural ventilate și beneficiază de geamuri mari cu sticlă mată de mărime 80 pe 80 cm. La Parter se află living-ul și sufrageria, este ieșire la terasă, sunt spații de depozitare și toate camerele facilită de balcoane private, scara interioară este din metal și are treptele îmbrăcate cu lemn masiv. Suprafața terenurilor pe care sunt construite casele variază între 144 mp și 222 mp.

Fiecare cumpărător are posibilitate de a-și personaliza interiorul locuinței sale și își poate alege gresia, faianța și parchetul din limita bugetului prestabilit în contract de către Dezvoltator. Toate ușile instalate sunt de la firma Pinum.Toate camerele de baie din case sunt predate utilate și cu toate obiectele sanitare instalate și racordate la instalațiile sanitare. Sistemul termic individual al caselor este asigurat de câte centrale termice Buderus. În locuințe toate instalațiile electrice sunt pusemla poziții, instalațiile modulare sunt alese de la firma Gewiss și sunt prevăzute tablouri electrice pentru fiecare etaj aparte. Casele se vând racordate la utilități, la apă, la sistemul de canalizare, au electricitate și gaze, internet și televiziune conectată prin fibră optică. Sunt presupuse țevi speciale pentru scurgerea apelor pluviale direct în sistemul de canalizare.

Alte informații și mai multe detalii le puteți afla de pe site-ul web al complexului locativ „HomeTree Residense”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Home Tree Residence.

Unde se află HomeTree Residence?

str. Constantin Giurca, Dobroesti, Ilfov.

Termen de finalizare HomeTree Residence?

duplex 1, duplex 2, duplex 3, duplex 4 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în HomeTree Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul HomeTree Residence din Dobroești?

Dezvoltătorul HomeTree Residence este – Habita.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC