Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Boulevard 84
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
bd. Victor Dumitrescu, 82, Dobroești, Ilfov

Schițe și prețuri în Boulevard 84

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
3 camere
de la 93.54 m2totul e vândut

Boulevard 84 pe hartă București

bd. Victor Dumitrescu, 82, Dobroești, Ilfov

Etape dezvoltare

Boulevard 84
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat1 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţi loc de joaca pentru copiii, supermarket
Încălzirecentrală termică proprie, incalzire in pardoseală
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente17
Număr clădiri1
Parcaresubterană
Regim inalțimeDS+P+2ET+M
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăsupraveghere video

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente58–93 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

Ansamblul rezidențial „Boulevard 84” se află localizat pe Bulevardul Victor Dumitrescu, la numărul 84, în zona Fundeni, comuna Dobroești din județul Ilfov. Locuințele noi sunt amplasate într-o zonă în plină dezvoltare și sunt bine conectate către oraș. Sunt 550 de metri până la Școala Generală Nr. 1, la 600 de metri se află Primăria din Dobroești și sunt 850 de metri până la sala de sport „Unirea”. În proximitatea locuințelor noi funcționează sucursale bancare, sunt cofetării și cafenele. Nu departe se află stații de autobuz și de la complexul rezidențial „Boulevard 84” sunt 8,5 km până în Piața Uniri din capitală și sunt de parcurs circa 11 km până la Gara de Nord din București. Este o distanță de 26 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” și nu mai mult de 12 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Prezentare complex

Proiectul rezidențial „Boulevard 84” este dezvoltat pe un teren cu suprafața de 1000 mp și dispune de un bloc de apartamente, ce are un aspect modern și este construit cu un Demisol plus Parter plus 2 Etaje și plus Mansardă. Clădirea este bazată pe o fundație de tip radier general cu grosimea de 55 cm și beton de egalizare de 10 cm. Suprastructura constructivă a blocului locativ este formată din cadre, stâlpi și grinzi din beton armat, cu diafragme și plăci cu grosimea de 15 cm, iar toate închiderile exterioare și compartimentările interioare sunt realizate din cărămidă Porotherm. La blocul locativ este instalată tâmplărie exterioară de producere germană cu Profil PVC de la Salamander cu trei foi de sticlă și cu feronerie Roto. Fațadele sunt finisate modern și sunt nocturn iluminate. În bloc este instalat un lift de ultimă generație și pe spațiile comune, la casa scării sunt placaje cu granit și plăci ceramice. La parterul blocului rezidențial se află prevăzut un spațiu comercial unde este un supermarket (Mega Image). Iar la demisolul clădirii se află boxe de depozitare. Lângă casa de apartamente este organizat un loc de joacă pentru copii și sunt amenajate spații verzi plantate, insule cu gazon și este dotat mobilier urban pentru relaxarea rezidenților și curtea este nocturn iluminată. Complexul locativ „Boulevard 84” dispune de sistem de supraveghere video Hik-Vision. Locurile de parcare sunt organizate atât subterane cât și supraterane, către parcarea subterană este rampă de acces auto cu încălzire (degivrare).

Apartamente și finisaje

Doar 17 apartamente primitoare și confortabile, de un grad înalt de intimitate și siguranță sunt proiectate în incinta ansamblului rezidențial „Boulevard 84”. Disponibile sunt 15 unități locative cu 2 camere și sunt proiectate doar 2 locuințe cu 3 camere, toate fiind decomandat compartimentate și dispun de suprafețele cuprinse între 58 mp și 93 mp. Apartamentele facilită de balcoane, ce au suprafața cuprinsă între 8 mp și 20 mp sau terase spațioase de până la 52 mp, la care sunt instalate glafuri din granit și unde pardoselile sunt finisate cu granit. Se vând apartamentele finisate complet cu materiale calitative de Premium clasă. Locuințele au sistem de încălzire instalat prin pardoseală cu centrală termică proprie de marca Viessmann Vitodens, racordată la instalațiile de gaze. Sistemul electric este complet realizat și sunt montate siguranțe electrice Le Grand și aparataj Vimar Neve. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal cu toc reglabil, aceasta este de producere italiană de marca Pinum. De aceiași marcă instalate sunt și toate ușile interioare, cu înălțimea de 210 cm. Blocurile sanitare sunt complet echipate și au conduse până la poziții toate instalațiile sanitare ce sunt conectate la obiectele sanitare dotate (de producere germană), ce sunt alese cu modele moderne. Blocul locativ este racordat la toate utilitățile.

Pentru alte informații despre locuințele noi și pentru contactele directe către managerii Dezvoltatorului, vă invităm să treceți pe site-ul web al complexului locativ „Boulevard 84”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Boulevard 84?

bd. Victor Dumitrescu, 82, Dobroești, Ilfov.

Termen de finalizare Boulevard 84?

Boulevard 84 – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Boulevard 84.

Cine este dezvoltatorul Boulevard 84 în București?

Dezvoltator Boulevard 84 – Westfield Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC