Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Boulevard 84
în Dobroești

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
bd. Victor Dumitrescu, 82, Dobroești, Ilfov

Mai detaliat despre blocul

bd. Victor Dumitrescu, 82, Dobroești, Ilfov (Boulevard 84)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

Boulevard 84 pe hartă Dobroești

bd. Victor Dumitrescu, 82, Dobroești, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţi loc de joaca pentru copiii, supermarket
🟧 Încălzirecentrală termică proprie, incalzire in pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente17
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeDS+P+2ET+M
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe58–93 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare

Ansamblul rezidențial „Boulevard 84” se află localizat pe Bulevardul Victor Dumitrescu, la numărul 84, în zona Fundeni, comuna Dobroești din județul Ilfov. Locuințele noi sunt amplasate într-o zonă în plină dezvoltare și sunt bine conectate către oraș. Sunt 550 de metri până la Școala Generală Nr. 1, la 600 de metri se află Primăria din Dobroești și sunt 850 de metri până la sala de sport „Unirea”. În proximitatea locuințelor noi funcționează sucursale bancare, sunt cofetării și cafenele. Nu departe se află stații de autobuz și de la complexul rezidențial „Boulevard 84” sunt 8,5 km până în Piața Uniri din capitală și sunt de parcurs circa 11 km până la Gara de Nord din București. Este o distanță de 26 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” și nu mai mult de 12 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Prezentare complex

Proiectul rezidențial „Boulevard 84” este dezvoltat pe un teren cu suprafața de 1000 mp și dispune de un bloc de apartamente, ce are un aspect modern și este construit cu un Demisol plus Parter plus 2 Etaje și plus Mansardă. Clădirea este bazată pe o fundație de tip radier general cu grosimea de 55 cm și beton de egalizare de 10 cm. Suprastructura constructivă a blocului locativ este formată din cadre, stâlpi și grinzi din beton armat, cu diafragme și plăci cu grosimea de 15 cm, iar toate închiderile exterioare și compartimentările interioare sunt realizate din cărămidă Porotherm. La blocul locativ este instalată tâmplărie exterioară de producere germană cu Profil PVC de la Salamander cu trei foi de sticlă și cu feronerie Roto. Fațadele sunt finisate modern și sunt nocturn iluminate. În bloc este instalat un lift de ultimă generație și pe spațiile comune, la casa scării sunt placaje cu granit și plăci ceramice. La parterul blocului rezidențial se află prevăzut un spațiu comercial unde este un supermarket (Mega Image). Iar la demisolul clădirii se află boxe de depozitare. Lângă casa de apartamente este organizat un loc de joacă pentru copii și sunt amenajate spații verzi plantate, insule cu gazon și este dotat mobilier urban pentru relaxarea rezidenților și curtea este nocturn iluminată. Complexul locativ „Boulevard 84” dispune de sistem de supraveghere video Hik-Vision. Locurile de parcare sunt organizate atât subterane cât și supraterane, către parcarea subterană este rampă de acces auto cu încălzire (degivrare).

Apartamente și finisaje

Doar 17 apartamente primitoare și confortabile, de un grad înalt de intimitate și siguranță sunt proiectate în incinta ansamblului rezidențial „Boulevard 84”. Disponibile sunt 15 unități locative cu 2 camere și sunt proiectate doar 2 locuințe cu 3 camere, toate fiind decomandat compartimentate și dispun de suprafețele cuprinse între 58 mp și 93 mp. Apartamentele facilită de balcoane, ce au suprafața cuprinsă între 8 mp și 20 mp sau terase spațioase de până la 52 mp, la care sunt instalate glafuri din granit și unde pardoselile sunt finisate cu granit. Se vând apartamentele finisate complet cu materiale calitative de Premium clasă. Locuințele au sistem de încălzire instalat prin pardoseală cu centrală termică proprie de marca Viessmann Vitodens, racordată la instalațiile de gaze. Sistemul electric este complet realizat și sunt montate siguranțe electrice Le Grand și aparataj Vimar Neve. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal cu toc reglabil, aceasta este de producere italiană de marca Pinum. De aceiași marcă instalate sunt și toate ușile interioare, cu înălțimea de 210 cm. Blocurile sanitare sunt complet echipate și au conduse până la poziții toate instalațiile sanitare ce sunt conectate la obiectele sanitare dotate (de producere germană), ce sunt alese cu modele moderne. Blocul locativ este racordat la toate utilitățile.

Pentru alte informații despre locuințele noi și pentru contactele directe către managerii Dezvoltatorului, vă invităm să treceți pe site-ul web al complexului locativ „Boulevard 84”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Boulevard 84 Residence, Boulevard 84 Dobroești.

Unde se află Boulevard 84?

bd. Victor Dumitrescu, 82, Dobroești, Ilfov.

Termen de finalizare Boulevard 84?

Boulevard 84 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Boulevard 84 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Boulevard 84 din Dobroești?

Dezvoltătorul Boulevard 84 este – Westfield Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC