Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Ivonco Pantelimon
în Pantelimon

Apartamente
de la ‍75 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 146 € +TVA
pe ‍70 €
Dezvoltător
Adresă
str. Biruinței, 69, Pantelimon, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Bloc 3-9
Încă 6 blocuri în această etapă
Încă 6 blocuri
str. Biruinței, 69, Pantelimon, Ilfov (Bloc 3)
6 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
În desfășurare
Bloc 1,2
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Biruinței, 69, Pantelimon, Ilfov (Bloc 1)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Schițe și prețuri în Ivonco Pantelimon

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 28 februarie 2024
2 camere
52.6–69.3 m2
de la ‍1 154 € +TVA / m2de la ‍75 000 € +TVA
3 camere
85.1–86.4 m2
de la ‍1 146 € +TVA / m2de la ‍99 000 € +TVA

Ivonco Pantelimon pe hartă Pantelimon

str. Biruinței, 69, Pantelimon, Ilfov

Plata în rate la Ivonco Pantelimon

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Ivonco Pantelimon

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţisupermarket
🟧 Încălzirecentrala termica
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautbuz, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri9
🟧 Parcareloc de parcare suprateran gratuit
🟧 Regim inalțime6
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe35–86 m²

Despre ansamblu rezidențial

Detalii de amplasare

Ansamblul imobiliar „Ivonco Rezidențial Pantelimon” se amplasează pe Bulevardul Biruinței, DN3, strada Independenței, în orașul Pantelimon din județul Ilfov.

Zona de amplasare a complexului este foarte liniștită și foarte ușor accesibilă. În vecinătatea ansamblului rezidențial se află magazinul Selgros Pantelimon, este un supermarket, un magazin de mobilă, o pizzerie și de la clădirile locative este acces rapid către spitale, puncte comerciale, organizații financiare, stadion, club sportiv, organizații educaționale și instituții de învățământ cu mijloace de transport în comun. Nu departe de locuințe se află stație de autobuz și la 5 minute (cu mașina) este Metrou.

Sunt de parcurs 10,9 km de la blocurile locative „Ivonco Rezidențial Pantelimon” până la Piața Unirii din București. Gara de Nord se află poziționată la o distanță de 13,8 km. Aeroportul Henri Coandă este la 24,1 km, iar Aeroportul Aurel Vlaicu la 18,6 km.

Prezentarea cartierului locativ

În complexul imobiliar „Ivonco Rezidențial Pantelimon” se află 9 blocuri locative moderne, realizate la cele mai înalte standarde de calitate din materiale durabile. Imobilele sunt proiectate cu un nivel sporit de rezistență seismică, oferă confort la maxim rezidenților și au spații comune logic gândite. Regimul de înălțime al blocurilor rezidențiale este egal și fiecare dispune de câte un Subsol plus Parter plus 4 Etaje și plus o Mansardă.

Toate imobilele au o structură constructivă bazată pe fundații continue din beton armat cu suprastructură din cadre și stâlpi din beton armat monolit de 50 cm, cu pereții portanți exteriori (de 30 cm grosime), perimetrali și compartimentări interioare din cărămidă eficientă energetic și pe partea interioară pereții sunt termoizolați cu vată minerală. Sistemul termic exterior al blocurilor rezidențiale este format din polistiren expandat de densitatea EPS80 cu grosimea de 10cm. Stratul de finisare exterioară a fațadelor clădirilor este aplicat peste sistemul termic și este format din tencuială decorativă de culoare bej și maro, unde balcoanele sunt evidențiate pe fațadă. Acoperișul clădirilor este de tip – șarpantă și este învelit cu tablă fălțuită de la Bilka. Ferestrele instalate la blocurile locative au profil german din PVC Salamander cu 5 termo-camere și geam termopan în trei foi de sticlă. Spațiile comune din blocurile rezidențiale sunt complet finisate și scările locative dispun de lifturi moderne instalate, acestea sunt sigure și funcționează foarte liniștit.

În curtea complexului rezidențial „Ivonco Rezidențial Pantelimon” sunt amenajate spații verzi, este o piscină și pentru copii sunt organizate locuri de joacă. Locurile de parcare sunt deschise și garantat câte un loc de parcare este inclus în costul apartamentului achiziționat, plus câte o boxă la subsolul imobilului.

Finisajele și utilajele apartamentelor

Proiectul de locuințe „Ivonco Rezidențial Pantelimon” prezintă pe piața imobiliarelor noi din București unități locative spațioase și luminoase cu două sau cu trei camere, precum și garsoniere drăguțe. Toate apartamentele sunt proiectate cu planimetrii logic gândite cu suprafețele cuprinse între 35 – 86 mp și locuințele dispun de balcoane deschise finisate cu balustrade din zidărie și tencuială.

Proprietățile locative se predau finisate – „La cheie” inclusiv și cu balcoane finisate și placate cu gresie antiderapantă. Toate tavanele apartamentelor sunt prelucrate cu glet și vopsite, pereții sunt tencuiți și finisați cu var lavabil, la bucătării și în băi pereții sunt placați parțial cu faianță. Cu gresie sunt placate pardoselile grupurilor sanitare, bucătăriilor, holurilor și a spațiilor comune. Cu parchet laminat de 8 mm sunt finisate pardoselile camerelor de zi și a dormitoarelor. Tâmplăria interioară instalată în apartamente este din lemn de rășinoase natural și cu sticlă simplă.

Locuințele au montate toate sistemele inginerești, sunt montate instalațiile sanitare și electrice. Sistemul termic este autonom și sunt dotate centrale termice individuale pentru fiecare locuință în parte. Apartamentele se contorizează separat la utilități și clădirile locative dispun de branșament la țeava de gaze, sunt racordate la sistemul de amenajare cu curent electric, sunt asigurate cu apă și sunt conectate la sistemul de canalizare.

Dezvoltatorul ansamblului locativ „Ivonco Rezidențial Pantelimon” are o experiență vastă pe piața construcțiilor de imobiliare și prezintă obiecte cu aspecte moderne de o calitate înaltă a construcțiilor.

Pentru a afla mai multe detalii despre apartamentele noi, pentru a vă consulta cu informații despre metodele de plată acceptate, pentru a vedea toate schemele locuințelor, vă invităm să treceți de site-ul complexului locativ „Ivonco Rezidențial Pantelimon”, unde sunt oferite și contactele agenților de vânzări ai Dezvoltatorului.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Ivonco Pantelimon?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Ivonco Pantelimon Ilfov.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Ivonco Pantelimon din Pantelimon?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Ivonco Pantelimon?

M² în acest complex costă de la ‍1 146 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Ivonco Pantelimon în Pantelimon?

Modalități de plata în Ivonco Pantelimon: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Ivonco Pantelimon?

Bloc 3, Bloc 1, Bloc 2, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6, Bloc 7, Bloc 8, Bloc 9 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC