Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Hestia Residence
în Mogoșoaia

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Livezilor, 41, Mogoșoaia, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 4 blocuri în această etapă
Încă 4 blocuri
str. Livezilor, 41, Mogoșoaia, Ilfov (Vila 1)
2 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil

Hestia Residence pe hartă Mogoșoaia

str. Livezilor, 41, Mogoșoaia, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică, încălzire în pardoseală Rehau
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente5 vile înşiruite
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile înșiruite
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela alb
🟧 Înălțime plafoane3,0 m
🟧 Număr camere4‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața locuințe111–134 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locul de amplasare a ansamblului rezidențial

Ansamblu locativ „Hestia Residence” se află amplasat într-un cartier liniștit din zona Martha Bibescu, care se află în una din cele mai noi zone din comuna Mogoșoaia pe strada Livezilor, la numărul 41, imediat la intersecție cu strada Sălciilor. În apropiere de locuințe se află parcul, lacul și palatul Mogoșoaia, de asemenea pentru o viață confortabilă și complet împlinită în apropiere de case se află magazine, școli, grădinițe, este stadion și găsiți toate acele puncte de interes de care aveți nevoie.

Informații tehnice și structura constructivă a ansamblului rezidențial

Complexul locativ „Hestia Residence” reprezintă 5 vile de tip mediteranean, care sunt construite înșiruite cu zidărie din cărămidă (de tip Porotherm cu grosimea de 25 cm), cu fundație de tip talpă cu adâncimea de un metru și cu structura de rezistență din beton armat B400. Iar între locuințe sunt construiți pereți dubli cu un nivel înalt de izolație acustică și cu placaj din polistiren ignifug. Acoperișul imobilelor este de tip – terasă necirculabilă, este termo și hidroizolat. La alegerea cumpărătorilor stau două tipuri de vile, ambele fiind proiectate cu un parter și un etaj locativ. Terenurile pe care se află amplasate casele dispun de suprafața între 240 mp și până la 325 mp. Fiecare vilă se află astfel amplasată încât locatarii pot opta pentru a avea o curte privată în fața casei sau în spatele casei. În fața caselor sunt organizate câte 2 locuri de parcare terestre, iar casele sunt îngrădite cu gard.

Detalii și materiale despre vile

Vilele dispun de scheme moderne cu 4 camere și sunt construite și finalizate cu suprafața utilă de 111 mp și de 134 mp. Compartimentarea locuințelor este foarte practică și camerele sunt foarte inteligent amplasate. La parter se află proiectată o bucătărie cu loc de luat masa, o cameră de baie, o încăpere de menire tehnică, salonul și o cameră mai mică, care poate fi amenajată ca birou sau ca un dormitor suplimentar pentru oaspeți, chiar dacă la etaj se află două dormitoare și unul matrimonial cu o cameră de baie proprie și plus cu un dressing separat. Vilele se predau beneficiarilor finisate „la cheie” din interior, dar nemobilate, precum și însăși complexul este complet finisat. Fiecare casă are instalată la intrare ușă din fier, iar ușile interioare sunt celulare. Ferestrele instalate sunt cu profil PVC VEKA, pe pardoseli este parchet și gresie, pereții sunt finisați cu faianță în bai și parțial în bucătărie, restul sunt finisați cu vopsea lavabilă. Sistemul de canalizare este cu fosă septică, casele sunt conectate la apă, este branșament la gaze și la liniile de curent electric, de asemenea sunt dotări cu contoare individuale și apometre. Casele se încălzesc individual cu centrală termică murală în condensații cu boiler incorporat, centrala este proprie pentru fiecare casă – și cu sistem prin pardosea de la firma Rehau.

Ansamblu locativ „Hestia Residence” este dezvoltat de compania „Hestia Development”.

Mai multe informații despre vile și despre cum acestea pot fi achiziționate direct de la dezvoltator puteți afla de pe pagina web a ansamblului locativ „Hestia Residence”.

Acest proiect mai este numit și Hestia Residence Livezilor.

Unde se află Hestia Residence?

str. Livezilor, 41, Mogoșoaia, Ilfov.

Termen de finalizare Hestia Residence?

Vila 1, Vila 2, Vila 3, Vila 4, Vila 5 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Hestia Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Hestia Residence din Mogoșoaia?

Dezvoltătorul Hestia Residence este – Hestia Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC