Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Fortuna Park Odorheiul Secuiesc
în Miercurea Ciuc

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Lemnarilor, 3, Odorheiu Secuiesc

Fortuna Park Odorheiul Secuiesc pe hartă Miercurea Ciuc

str. Lemnarilor, 3, Odorheiu Secuiesc

Etape dezvoltare

Fortuna Park Odorheiul Secuiesc
Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat1 trimestrul 2022

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Număr clădiri3
Parcareda
Regim inalțimeD+P+6E+M
Tip imobilbloc de apartamente

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, penthouse
Suprafața apartamente60.12–141.57

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizarea imobilelor

Complexul rezidențial „Fortuna Park Odorheiul Secuiesc” se găsește localizat pe strada Sporturilor în municipiul Odorheiul Secuiesc din județul Harghita, Transilvania. De la clădirile locative sunt căi de acces spre centrul orașului și către Drumul European 12. În apropiere de complex se află: Teatrul Tomcsa Sandor Szinhaz, Parcul Central și nu deoparte se amplasează Școala Generală Tompa Laszlo. De asemenea ansamblul locativ „Fortuna Park Odorheiul Secuiesc” se învecinează cu ștrandul orașului și cu piscina acoperită.

Descrierea complexului și detaliile apartamentelor

Proiectul ansamblului nou rezidențial „Fortuna Park Odorheiul Secuiesc” este mai mult decât un complex de locuințe și chiar mai mult decât un cartier – ba chiar va fi un orășel minunat. Acesta se va compune din blocuri locative cu un regim diferit de înălțime. Și toate clădirile rezidențiale dispun de un stil arhitectural unic, fiind finisate asemănător cu tencuială de culoare albă și maro. Toate balcoanele imobilelor sunt de tip – deschis și au instalată sticlă securizată și balustrade de culoare cenușie.

Ferestrele mari vitrate instalate la imobile oferă apartamentelor multă lumină naturală și acestea sunt cu geam termopan și din profil PVC de culoare maro închis. În blocurile locative „Fortuna Park” pentru cumpărători sunt oferite în vânzare apartamente cu două, trei, patru camere și penthouse-uri, cu suprafața de la 48,83 mp până la 71,85 mp sunt proiectate apartamentele cu 2 camere, locuințele cu trei came dispun de scheme cu suprafața de la 82,23 mp până la 96,79 mp, pentru apartamentele cu patru camere suprafața este de 101,78 mp, iar penthouse-le dețin scheme cu mărimea de la 129,85 mp până la 141,57 mp și dispun de terase cu suprafețe generoase.

Datorită tehnologiilor speciale de construcții, spațiile apartamentelor sunt proiectate astfel încât permit o replanificare și personalizarea locuinței conform gustului și preferințelor viitorilor locatari. Locurile de parcare în complex sunt proiectate și organizate – supraterane în curte.

Despre dezvoltator și proiectant

Proiectantul general al ansamblului rezidențial „Fortuna Park Odorheiul Secuiesc” este firma „G STUDIO”, care funcționează în domeniul de proiectare în construcții și consultanță, compania a fost înființată în anul 1999, iar dezvoltatorul complexului - compania „Fortuna Park” S. R. L. reprezintă o firmă autohtonă, care realizează pe piața imobiliară obiecte calitative la standarde superioare și îndeplinește cela mai exigente cerințe ale cumpărătorilor.

Pe site-ul oficial al companiei de construcții „Fortuna Park” S. R. L. cumpărătorii găsesc mai multe materiale despre locuințele noi, mai multe poze, toate schemele apartamentelor și alte informații utile despre amenajarea complexului locativ „Fortuna Park Odorheiul Secuiesc”.

Unde se afla Fortuna Park Odorheiul Secuiesc?

str. Lemnarilor, 3, Odorheiu Secuiesc.

Termen de finalizare Fortuna Park Odorheiul Secuiesc?

Fortuna Park Odorheiul Secuiesc – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Fortuna Park Odorheiul Secuiesc.

Cine este dezvoltatorul Fortuna Park Odorheiul Secuiesc în Miercurea Ciuc?

Dezvoltator Fortuna Park Odorheiul Secuiesc – G STUDIO.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC