Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Fairmont Residence
în Otopeni

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Nicolae Grigorescu, 2, Otopeni, Ilfov

Fairmont Residence pe hartă Otopeni

str. Nicolae Grigorescu, 2, Otopeni, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţivilele se predau complet mobilate, aparate aer conditionat incluse, water park, benzinărie, teren pentru sport
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri16 vile
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP + 1E + M
🟧 Securitatepaza permanenta si control acces
🟧 Tip imobilvile înșiruite
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe110 – 115 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare

În partea de Nord a capitalei, în orașul Otopeni din județul Ilfov, pe strada Nicolae Grigorescu, la numărul 2 se află dezvoltat ansamblul de locuințe - „Fairmond Residence”.

În apropiere de locuințe se află: Water Park, este un restaurant, o benzinărie și o stație de încărcare a mașinilor electrice și este stație de autobuze.

Distanța până în centrul capitalei este de 15,9 km, Gara de Nord din București se află la 14,1 km, Aeroportul „Henri Coandă” este la 6,9 km și până la Aeroportul „Aurel Vlaicu” sunt 15,8 km.

Prezentarea complexului

Ansamblul de locuințe „Fairmond Residence” este prezentat cu un număr de 32 de vile cu aspecte elegante și moderne și cu regimuri de înălțime egale cu Parter plus un Etaj și plus o Mansardă. Imobilele sunt realizate în conformitate cu toate normele și cerințele celor mai înalte standarde europene și casele au o structură constructivă formată din cadre din beton armat cu folosirea a fier betonului de tip PC 52 și cu folosirea betonului de calitate superioară - B400 pentru plăcile de peste parter. Toate închiderile exterioare a caselor sunt realizate din cărămidă, precum și toate compartimentările interioare la fel sunt formate din cărămidă eficientă termic și fonic. Tâmplăria exterioară este cu profil din PVC cu geam termopan. Fațadele caselor sunt finisate cu un bun gust, toate au aspecte egale și sunt tencuite cu tencuială decorativă de culoare maro în combinație cu cărămidă decorativă, cu care este placat peretele frontal de la parter și ajunge până la balustradele balcoanelor.

În incinta complexului este amenajat deschis un teren sportiv și toate locurile de parcare sunt organizate supraterane și se află poziționate în curtea caselor imediat lângă intrare.

Complexul de locuințe „Fairmond Residence” este la un nivel înalt securizat cu acces în incintă strict restricționat și intrarea pe teritoriul ansamblului imobiliar se face prin carduri de acces. Toate drumurile interioare din complex sunt asfaltate și ansamblul dispune de sistem de iluminare.

Cum se predau locuințele

Casele complexului locativ „Fairmond Residence” sunt spațioase, luminoase și foarte primitoare. Fiecare proprietate locativă facilită de un teren personal cu spațiu verde amenajat și în dependență de tipul vilei alese suprafața curții personale poate varia de la 127 mp până la 205 mp. Imobilele sunt perfect proiectate și dispun de scheme ergonomice cu câte 4 camere generoase. Casele sunt prezentate cu trei tipuri de scheme și suprafața acestora variază între 110 mp și 115 mp utili. La Parterul locuințelor se află proiectat un living, este un spațiu de luat masa, este un bloc sanitar și se află bucătăria cu ieșire directă către terasă, iar la etaj sunt structurate trei dormitoare (dormitorul matrimonial cu spațiu de dressing), sunt două camere de baie, este casa scării și acces către zona din pod, care poate fi folosită în calitate de spațiu de depozitare.

Toate imobilele sunt complet finisate și se predau cumpărătorilor în versiune – la cheie. Pentru un grad mai înalt de confort vilele se predau în folosință beneficiarilor în deplin utilate și complet mobilate. Terasele vilelor sunt placate cu gresie antiderapantă și pardoselile din camerele de baie și din bucătării sunt placate cu plăci ceramice. Pardoselile din dormitoare, holuri și living sunt placate cu parchet. Pentru finisarea tavanelor și a pereților este folosită vopseaua lavabilă, iar în băi și bucătării sunt parțial placaje cu faianță. Casele dispun de toate instalațiile, electrice, sanitare și termice și au instalate aparate de aer condiționat și centrale termice proprii. Locuințele se predau în folosință cu racordare la utilități.

Viitorii locatarii și persoanele care-și doresc o viață împlinită și fericită într-o locuință calitativ construită, sunt invitați cu o vizionare la complexul rezidențial pentru a se convinge nu numai de localizarea perfectă dar și de toate facilitățile și calitatea materialelor folosite. Pentru a vă programa la o vizionare și pentru contactele directe către agenții Dezvoltatorului, treceți pe pagina web a complexului de locuințe „Fairmond Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Fairmont Residence Otopeni.

Unde se află Fairmont Residence?

str. Nicolae Grigorescu, 2, Otopeni, Ilfov.

Termen de finalizare Fairmont Residence?

Casa 1, Casa 2, Casa 3, Casa 4, Casa 5, Casa 6, Casa 7, Casa 8, Casa 9, Casa 10, Casa 11, Casa 12, Casa 13, Casa 14, Casa 15, Casa 16 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Fairmont Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Fairmont Residence din Otopeni?

Dezvoltătorul Fairmont Residence este – Fairmont Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC