Momentan acest complex nu este disponibil pentru vizualizare

Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Dumbrava Vlăsiei
în București

Prețul / m2
se clarifică
Adresa
str. Dumbrava Vlăsiei, 1, Balotești, Ilfov

Schițe și prețuri în Dumbrava Vlăsiei

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 13 mai
Vile253–640 m2prețul se clarifică
Case252–298 m2prețul se clarifică

Dumbrava Vlăsiei pe hartă București

str. Dumbrava Vlăsiei, 1, Balotești, Ilfov

Etape dezvoltare

Tronson 1
Casa Huf Modum, Casa Huf Art 6, Casa Studio 1408, Gradina cu camere, Casa DSBA, Casa Teacă, Casa ADNBA
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
Tronson 2
în stadiu de construcţie
finalizare4 trimestrul 2023
Tronson 1
Casa SYAA, Casa Ene+Ene
dat în exploatare
totul e vândut

Modalități de achiziție a unui apartament în Dumbrava Vlăsiei

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiparc, sistem Smart Home, bazine de stocare şi tratare a apelor potabile
Încălzireîncălzire prin pardoseală
Liftnu
Număr apartamente1000 case
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+1E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilvile individuale

Despre apartamente

Număr camere5‑camere,6‑camere

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locație perfectă pentru un proiect de excepție

La Nord de capitala României, în comuna Balotești din județul Ilfov, pe Strada Dumbrava Vlăsiei, nr. 1 se găsește localizat mega-complexul de imobile „Dumbrava Vlăsiei”.

Ansamblul rezidențial este literalmente înconjurat de păduri și verdeți, și la o distanță de doar 2000 de metri se află EdenLand Parc. La o distanță de 1,8 km se află Spitalul din Balotești. Centrul comercial „Băneasa Shopping City” se află la 19,3 km față de complexul de imobile, iar distanța până la Therme București este de 8,1 km,

Sunt de parcurs 24,9 km de la poarta complexului până în centrul orașului București, Gara de Nord se află localizată la 25,9 km și sunt 10,9 km până la Aeroportul Internațional Henri Coandă, iar până la Aeroportul International „Aurel Vlaicu” sunt de parcurs 22,1 km.

Prezentarea comunității urbanistice

Pe un teren cu suprafața totală de 90 de hectare se desfășoară proiectul imobiliar „Dumbrava Vlăsiei”. Complexul imobiliar este prezentat cu cinci sate de vile și case remarcabile construite pe pământ nepoluat (curat ecologic) și înconjurate de păduri. În următoarele faze de dezvoltare a complexului urbanistic sunt prevăzute nu numai case private dar și blocuri de apartamente, diverse spații comerciale, zone de birouri și multe zone de agrement.

Teritoriul complexului de imobile este perfect îngrijit, este foarte curat și foarte frumos verde amenajat. În incinta complexului există plantat un parc personal cu o suprafață totală de 2,5 Ha, unde sunt organizate alei pietonale și care include un teren special amenajat cu echipaje pentru joaca copiilor. Întreg complexul rezidențial dispune de iluminat public logic organizat. În proiectul imobiliar sunt incluse terenuri sportive (pentru baschet, tenis), spații de recreere echipate cu mobilier urban, sală de sport, diverse magazine, cafenele și restaurante.

Ansamblul de locuințe este asigurat cu bazine de stocare și tratare a apelor potabile, are instalat un biofiltru și funcționează o stație proprie de epurare a apelor menajere. În timpul iernii toate drumurile și teritoriul complexului beneficiază de servicii de curățare a zăpezii.

Locurile de parcare ale caselor sunt prevăzute supraterane în curtea personală a fiecărei proprietăți rezidențiale.

Casele și locatarii din „Dumbrava Vlăsiei” beneficiază de servicii de securitate 24 din 24 de ore.

Detaliile vilelor și a parcelelor individuale

Un număr de circa o mie de proprietăți locative sunt prevăzute în complexul rezidențial „Dumbrava Vlăsiei” și casele, care la moment sunt oferite în vânzare sunt realizate cu cele mai desăvârșite și excelente proiecte arhitecturale din cele mai calitative și inovative materiale de construcții.

În complex există construite case desăvârșite cu scheme unice și aspecte irepetabile cu 5 sau 6 camere, precum și sunt prezentate case de tip Duplex. Toate locuințele beneficiază de sisteme Smart Home și sunt echipate cu instalații și tehnologiilor de ultimă generație

Sistemele de încălzire din case sunt instalate prin pardoseală și pot fi puse în funcțiune prin centrală termică sau printr-un sistem de pompare, care utilizează energia din pământ (geotermală) și care este echipat cu sisteme inteligente de filtrare a aerului.

Absolut toate utilitățile necesare există racordate, locuințele beneficiază de apă potabilă curată, este sistem de canalizare, asigurare cu curent electric și branșament la țeavă de gaze naturale. Și este internet prin fibră optică.

Sau fiecare doritor poate achiziționa doar o parcelă de teren cu suprafața cuprinsă între 450 mp și 2000 mp, unde va fi construită casa din visurile Dumneavoastră. Fiecare casă și lot de teren are infrastructură rutieră cu acces la șosea și cu toate utilitățile sunt conduse până la hotarul parcelei.

Dezvoltatorul comunității rezidențiale „Dumbrava Vlăsiei” este compania din Marea Britanie „Loreco Investments” S.R.L., care a fost înființată în anul 2003 de către românul Ray Muraru. Pentru persoanele, care vreau să fie o parte din comunitatea „Dumbrava Vlăsiei” sunt oferite speciale pachete bancare de creditare dedicate pentru achiziționarea unui lot, pentru construcția casei și pentru amenajarea interioară.

Pentru mai multe detalii și informații și pentru a vă programa la o vizionare în ansamblul locativ, vă invităm să treceți direct pe pagina web a complexului de locuințe „Dumbrava Vlăsiei”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Dumbrava Vlăsiei?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Dumbrava Vlăsiei în București?

Se oferă spre vânzare vile, case.

Cât costă metru pătrat în Dumbrava Vlăsiei?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum as putea achizitiona un apartament în Dumbrava Vlăsiei în București?

Modalități de plata în Dumbrava Vlăsiei: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit imobiliar.

Termen de finalizare Dumbrava Vlăsiei?

  • Tronson 2 – finalizare în trimestrul 4, 2023
  • Tronson 1 – dat în exploatare
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC