În prezent, acest complex nu poate fi vizualizat

Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Dumbrava Vlăsiei
în Balotești

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Dumbrava Vlăsiei, 1, , Ilfov

Dumbrava Vlăsiei pe hartă Balotești

str. Dumbrava Vlăsiei, 1, , Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparc, sistem Smart Home, bazine de stocare şi tratare a apelor potabile
🟧 Încălzireîncălzire prin pardoseală
🟧 Liftnu
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente1000 case
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Tip imobilvile individuale
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere5‑camere,6‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Locație perfectă pentru un proiect de excepție

La Nord de capitala României, în comuna Balotești din județul Ilfov, pe Strada Dumbrava Vlăsiei, nr. 1 se găsește localizat mega-complexul de imobile „Dumbrava Vlăsiei”.

Ansamblul rezidențial este literalmente înconjurat de păduri și verdeți, și la o distanță de doar 2000 de metri se află EdenLand Parc. La o distanță de 1,8 km se află Spitalul din Balotești. Centrul comercial „Băneasa Shopping City” se află la 19,3 km față de complexul de imobile, iar distanța până la Therme București este de 8,1 km,

Sunt de parcurs 24,9 km de la poarta complexului până în centrul orașului București, Gara de Nord se află localizată la 25,9 km și sunt 10,9 km până la Aeroportul Internațional Henri Coandă, iar până la Aeroportul International „Aurel Vlaicu” sunt de parcurs 22,1 km.

Prezentarea comunității urbanistice

Pe un teren cu suprafața totală de 90 de hectare se desfășoară proiectul imobiliar „Dumbrava Vlăsiei”. Complexul imobiliar este prezentat cu cinci sate de vile și case remarcabile construite pe pământ nepoluat (curat ecologic) și înconjurate de păduri. În următoarele faze de dezvoltare a complexului urbanistic sunt prevăzute nu numai case private dar și blocuri de apartamente, diverse spații comerciale, zone de birouri și multe zone de agrement.

Teritoriul complexului de imobile este perfect îngrijit, este foarte curat și foarte frumos verde amenajat. În incinta complexului există plantat un parc personal cu o suprafață totală de 2,5 Ha, unde sunt organizate alei pietonale și care include un teren special amenajat cu echipaje pentru joaca copiilor. Întreg complexul rezidențial dispune de iluminat public logic organizat. În proiectul imobiliar sunt incluse terenuri sportive (pentru baschet, tenis), spații de recreere echipate cu mobilier urban, sală de sport, diverse magazine, cafenele și restaurante.

Ansamblul de locuințe este asigurat cu bazine de stocare și tratare a apelor potabile, are instalat un biofiltru și funcționează o stație proprie de epurare a apelor menajere. În timpul iernii toate drumurile și teritoriul complexului beneficiază de servicii de curățare a zăpezii.

Locurile de parcare ale caselor sunt prevăzute supraterane în curtea personală a fiecărei proprietăți rezidențiale.

Casele și locatarii din „Dumbrava Vlăsiei” beneficiază de servicii de securitate 24 din 24 de ore.

Detaliile vilelor și a parcelelor individuale

Un număr de circa o mie de proprietăți locative sunt prevăzute în complexul rezidențial „Dumbrava Vlăsiei” și casele, care la moment sunt oferite în vânzare sunt realizate cu cele mai desăvârșite și excelente proiecte arhitecturale din cele mai calitative și inovative materiale de construcții.

În complex există construite case desăvârșite cu scheme unice și aspecte irepetabile cu 5 sau 6 camere, precum și sunt prezentate case de tip Duplex. Toate locuințele beneficiază de sisteme Smart Home și sunt echipate cu instalații și tehnologiilor de ultimă generație

Sistemele de încălzire din case sunt instalate prin pardoseală și pot fi puse în funcțiune prin centrală termică sau printr-un sistem de pompare, care utilizează energia din pământ (geotermală) și care este echipat cu sisteme inteligente de filtrare a aerului.

Absolut toate utilitățile necesare există racordate, locuințele beneficiază de apă potabilă curată, este sistem de canalizare, asigurare cu curent electric și branșament la țeavă de gaze naturale. Și este internet prin fibră optică.

Sau fiecare doritor poate achiziționa doar o parcelă de teren cu suprafața cuprinsă între 450 mp și 2000 mp, unde va fi construită casa din visurile Dumneavoastră. Fiecare casă și lot de teren are infrastructură rutieră cu acces la șosea și cu toate utilitățile sunt conduse până la hotarul parcelei.

Dezvoltatorul comunității rezidențiale „Dumbrava Vlăsiei” este compania din Marea Britanie „Loreco Investments” S.R.L., care a fost înființată în anul 2003 de către românul Ray Muraru. Pentru persoanele, care vreau să fie o parte din comunitatea „Dumbrava Vlăsiei” sunt oferite speciale pachete bancare de creditare dedicate pentru achiziționarea unui lot, pentru construcția casei și pentru amenajarea interioară.

Pentru mai multe detalii și informații și pentru a vă programa la o vizionare în ansamblul locativ, vă invităm să treceți direct pe pagina web a complexului de locuințe „Dumbrava Vlăsiei”.

Acest proiect mai este numit și Dumbrava Vlăsiei Balotești.

Unde se află Dumbrava Vlăsiei?

str. Dumbrava Vlăsiei, 1, , Ilfov.

Termen de finalizare Dumbrava Vlăsiei?

Casa Huf Modum, Casa Huf Art 6, Casa Studio 1408, Gradina cu camere, Casa DSBA, Casa Teacă, Casa SYAA, Casa ADNBA, Casa Ene+Ene – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Dumbrava Vlăsiei în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Dumbrava Vlăsiei din Balotești?

Dezvoltătorul Dumbrava Vlăsiei este – Loreco Investments.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC