Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex New City Residence - Casele Pantelimon
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Lișiței, oraș Pantelimon, Ilfov

Schițe și prețuri în New City Residence - Casele Pantelimon

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
Case
de la 108 m2totul e vândut

New City Residence - Casele Pantelimon pe hartă București

str. Lișiței, oraș Pantelimon, Ilfov

Etape dezvoltare

New City Residence - Casele Pantelimon
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat 2017

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţisupermarket
Încălzirecentrală termică proprie
Liftnu
Mijloace de transportmaxi taxi
Număr apartamente6 case
Parcareexterioară
Structură rezistențăfundația și structura din beton armat
Tip imobilcase
Ziduricărămidă
Сurte închisăda

Despre apartamente

Număr camere3‑camere,duplex de 3‑camere
Suprafața apartamente96 – 100 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locație liniștită

Pe strada Lișiței în orașul Pantelimon din județul Ilfov se găsesc construite case moderne și confortabile. Zona unde se află amplasate imobilele complexului locativ „New City Residence - Casele Pantelimon” este foarte liniștită și aerisită, aici este o localitate în continuă dezvoltare, cu multe case noi construite. Nu departe de casele locative funcționează market-urile: Pepi și Mega Image. De la casele locative circulă mijloace de transport în comun cu acces rapid către punctele de interes din București. De la poarta caselor până în centru Bucureștiului (până la Piața Unirii) este de parcurs o distanță de 11,5 km prin Bulevardul Basarabia.

Cunoștință cu complexul

Ansamblul locativ „New City Residence - Casele Pantelimon” este compus din patru case individuale și din două case construite de tip „Duplex”. Toate locuințele sunt proiectate cu trei camere și dispun de planimetrii foarte rațional gândite pentru a oferi rezidenților săi cât mai mult confort și unde fiecare metru este proiectat la maxim corect. Casele locative sunt realizate din materiale de construcții cu o durabilitate sporită, cu o rezistență la foc și foarte eficiente, din punct de vedere energetic cu costuri mici la facturi. Imobilele dispun de pereți și compartimentări din cărămidă Porotherm și carcasă din beton armat. Viitorii locatari ai complexului facilită de acces către casă prin căi asfaltate și iluminate.

Detalii și informații despre căsuțele noi

Schemele locuințelor ansamblului locativ „New City Residence - Casele Pantelimon” sunt foarte bine gândite și toate dispun de câte două camere de baie. Suprafața locuințelor poate varia între 65 mp – 95 mp și până la 100 mp. Casele se vor preda cumpărătorilor cu toate camerele de baie complet finisate, utilate cu instalații sanitare și echipate cu obiecte sanitare calitative. Toate casele din complex se vor încălzi individual și acestea sunt dotate (au instalată) fiecare câte o centrală termică proprie, care asigură sistemul autonom de încălzire a tuturor încăperilor. Fiecare casă este racordată la canalizare, are gaz, curent și apă. Este conexiune la internet, TV și telefonie. Ansamblul rezidențial „Casele Pantelimon” este dezvoltat de către compania „New City Residence”. Din anul 2010 New City Residence construiește calitativ proiecte imobiliare cu utilizarea a celor mai inovative tehnologii și cele mai bune materiale de construcții.

În calitate de metodă de plată dezvoltatorul complexului rezidențial „New City Residence - Casele Pantelimon” oferă posibilitatea de plată a unui avans minim la momentul încheierii contractului și restul sumei se va achita la momentul înmânării cheilor de la locuința nouă (în momentul când cumpărătorul devine proprietar).

Dacă v-ați interesat de o casă nouă, site-ul web al companiei de construcții „New City Residence” vă așteaptă cu mult drag pentru a vă oferi mult mai multă informație, detalii, poze, contactele departamentului de vânzări și consultanțe în privința cum puteți achiziționa o locuință nouă din complexul locativ „New City Residence - Casele Pantelimon”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla New City Residence - Casele Pantelimon?

str. Lișiței, oraș Pantelimon, Ilfov.

Termen de finalizare New City Residence - Casele Pantelimon?

New City Residence - Casele Pantelimon – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul New City Residence - Casele Pantelimon.

Cine este dezvoltatorul New City Residence - Casele Pantelimon în București?

Dezvoltator New City Residence - Casele Pantelimon – New City Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC