New City Residence

Proiecte dezvoltator New City Residence

Construiește începând cu 2010
0 proiecte
în construcție
8 proiecte
finalizat
Toate orașe
București
Pantelimon

Despre dezvoltator New City Residence

Compania „New City Residence” a fost fondată în anul 2014 și s-a prezentat pe piața imobiliară din România ca un proiect, care la moment a devenit un brand. Dezvoltatorul „New City Residence” este în continuă dezvoltare și arată rezultate de succes, cu noi proiecte imobiliare și cu mai multe proiecte finalizate la termenele stabilite și în conformitate cu toate normele și standardele în vigoare.

Echipa companiei pune pe primul loc toate necesitățile și dorințele cumpărătorilor și realizează imobiliare la cel mai înalt nivel de calitate cu arhitectură modernă și cu amplasament în cele mai bune cartiere cu toate punctele de interes în apropriere de complexele rezidențiale construite. Proiectele imobiliare realizate de către compania „New City Residence” se evidențiază pe piața capitalei cu stilul său modernist și cu practicitate.

Iar apartamentele și garsonierele construite de către compania „New City Residence” sunt foarte primitoare cu scheme bine gândite și cu un nivel superior de confort și siguranță. Din an în an profesioniștii dezvoltatorului vin cu idei pentru a îmbunătăți serviciile oferite și calitatea proiectelor noi.