Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Butterfly Residence Țibleș
în Otopeni

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Țibleș, 20, Otopeni, Ilfov

Mai detaliat despre blocul

str. Țibleș, 20, Otopeni, Ilfov (Butterfly Residence Țibleș)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

Butterfly Residence Țibleș pe hartă Otopeni

str. Țibleș, 20, Otopeni, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie, încălzire în pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțime5E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑camera, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe64–173 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare centralizată

Ansamblul locativ „Butterfly Residence” se află localizat pe strada Țibleș, la numărul 20, în orașul Otopeni din județul Ilfov. Blocul locativ este dezvoltat în zona centrală a orașului și se învecinează cu o mulțime de puncte de interes. Chiar vis-a-vis de clădire se află supermarket-ul LIDL, nu departe este Mega Image, până la MyAuchan se parcurg circa 500 de metri și sunt 1,2 km până la piața agroalimentară din Otopeni. În proximitatea locuințelor noi sunt cafenele, sucursale bancare și centre medicale, iar la 650 de metri este sala de fitness World Class București Otopeni și sunt doar 400 de metri până la sala de sport „SlimGym”. Primăria orașului Otopeni se află la 1,1 km față de apartamentele noi, până la Parcul orășenesc Unirii se parcurg 800 de metri, nu departe se află Pădurea Băneasa, sunt 950 de metri până la fast food-ul McDonald’s și până la centrul comercial „Băneasa Shopping City” se parcurg 8 km, iar până la Promenada Mall sunt 12 km. Pentru educația copilașilor în apropiere de casă funcționează Grădinița „Grădi”, până la care sunt 750 de metri și 850 de metri până la Liceul Teoretic „Ioan Petruș”. Blocul rezidențial se află localizat în imediata apropiere de Drumul Național și locatarii facilită de acces rapid către stațiile STB. De la complexul de locuințe „Butterfly Residence” se ajunge în 30 de minute până la București și până în Piața Unirii se parcurge o distanță de 18,5 km, Gara de Nord din capitală se află la 16,3 km, iar până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” sunt 3,6 km și 9,7 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea proiectului locativ cu caracteristici tehnice

Pe un teren cu suprafața totală de 1900 mp se amplasează complexul locativ „Butterfly Residence” și acesta constă dintr-o clădire de locuințe modernă și calitativă. Regimul de înălțime al imobilul este mic și casa de apartamente are un Parter plus 3 Etaje. Structura de rezistență este formată din cadre din beton armat și toate închiderile exterioare și pereți interiori sunt zidiți din cărămidă Wienerberger. La locuințe sunt instalate ferestre Salamander cu profil PVC de 70 mmgrosime și 7 camere termice, care au trei foi de sticlă termopan. Casa scării din bloc este echipată cu lift, în complex sunt prevăzute și boxe de depozitare prevăzute la demisolul clădirii.

În curtea complexului rezidențial „Butterfly Residence” sunt plantate spații verzi și și întreg teritoriul este împrejmuit, video monitorizat și securizat 24 din 24. Parcarea complexului rezidențial este organizată supraterană cu suficiente locuri, că pentru fiecare apartament achiziționat sunt disponibile câte două locuri de parcare (contra cost). Și în incinta complexului rezidențial sunt organizate locuri speciale pentru plimbarea animalelor de companie.

Despre apartamente și finisaje

În blocul locativ „Butterfly Residence” sunt proiectate apartamente cu 1, 2, 3 și 4 camere decomandat proiectate, ce dispun de suprafețele de la 64 mp până la 173 mp. Toate locuințele sunt primitoare și luminoase, au ferestre înalte și dispun de balcoane mari și terase generoase. Se livrează imobilele complet finisate și au instalate uși interioare, au pardoseli placate cu parchet și sunt finisate cu plăci moderne de gresie și faianță. Pereții și tavanele sunt vopsiți cu vopsea de clasă Premium Oscar și locuințele au instalate uși de intrare. Instalațiile sistemului termic sunt conduse prin pardoseală, instalațiile sanitare sunt de firma Romstal, iar instalațiile electrice sunt de la Schneider Electric, prizele au cablaj de 2,5 mm grosime și 1,5 mm pentru lumină. Apartamentele au racordare la apă, la gaze, la sistemul de asigurare cu curent electric și canalizare.

Locuințele pot fi achiziționate prin Programul Prima casă, acceptate sunt și creditele bancare sau plata din surse proprii.

Pentru contactele directe ale Dezvoltatorului și pentru alte informații și detalii, vă invităm să treceți pe site-ul ansamblului locativ „Butterfly Residence”.

Acest proiect mai este numit și Butterfly Residence.

Unde se află Butterfly Residence Țibleș?

str. Țibleș, 20, Otopeni, Ilfov.

Termen de finalizare Butterfly Residence Țibleș?

Butterfly Residence Țibleș – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Butterfly Residence Țibleș în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Butterfly Residence Țibleș din Otopeni?

Dezvoltătorul Butterfly Residence Țibleș este – Butterfly Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC