Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Belvedere Green Homes Residence
în Galați

Prețul / m2
de la ‍807 € +TVA
pe ‍144 €
Adresa
str. Arcașilor, zona Cartier Vânători, Galați

Schițe și prețuri în Belvedere Green Homes Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 4 februarie
Vilede la 118.41 m2de la ‍807 € +TVA / m2de la ‍95 500 € +TVA
Case
de la 118.41 m2de la ‍806 € +TVA / m2de la ‍95 500 € +TVA

Belvedere Green Homes Residence pe hartă Galați

str. Arcașilor, zona Cartier Vânători, Galați

Etape dezvoltare

Belvedere Green Homes Residence
corp 1, corp 2, corp 3
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat1 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în Belvedere Green Homes Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţisupermarket
Încălzirecentrala termica
Liftnu
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente14 vile
Parcareterestră
Regim inalțimeP+1E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA marca Ytong
Tip imobilcase inșiruite
Ziduricompartimentări interioare din BCA marca Ytong
Сurte închisăda

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere4‑camere
Suprafața apartamente118,41 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Adresa complexului și descrierea zonei de amplasare ale complexului

În una dintre cele mai excepționale zone din orașul Galați - Cartierul Vânători, pe strada Cetatianul Ioan, numărul 7, în apropiere de strada Arcașilor se află amplasat ansamblul rezidențial „Belvedere Green Homes Residence”. În acest loc se întrunește liniștea și relaxarea cu facilitățile urbane, aici este o zonă foarte liniștită cu mult aer curat, dar care se află foarte aproape de punctele importante din Galați și are în vecinătatea sa multe localuri de interes cotidian.

Imediat lângă ansamblul de locuințe se află magazinul Metro Cash & Carry. Și complexul de locuințe se învecinează cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Galați. Nu departe este o sucursală bancară, este o benzinărie, spălătorie și auto salon. De asemenea la o mică distanță se află magazinul cu materiale de construcții „Black Sea” și este Fotball Arena barrier,.

Pe lângă complexul cu locuințe sunt multiple linii ale mijloacelor de transport în comun și sunt distanțe destul de mci până la punctele de interes comercial și până la punctele de distracții din Galați, până la Cinema, magazine, restaurante, cafenele și puncte de agrement. Iar spre exemplu până la centrul comercial „Shopping City Galați” se ajunge ușor prin strada Traian în cel mult 8 minute, deoarece sunt de parcurs nu mai mult de 4,1 km și de la poarta ansamblului rezidențial „Belvedere Green Homes Residence” este de parcurs o distanță de doar 6,3 km până în centrul orașului Galați.

Compoziții și caracteristici tehnice

Ansamblul locativ „Belvedere Green Homes” este proiectat de către cei mai buni ingineri și arhitecți și este primul proiect imobiliar din orașul Galați, ce este certificat de către Consiliul Român pentru Clădiri Verzi „RoGBC”. Ansamblul rezidențial este compus din case de tip Vilă Verde, care sunt proiectate bioclimatic și sunt construite din materiale sustenabile cu termoizolații energo eficiente. Aspectul caselor este modern și acestea sunt construite cu utilizarea a celor mai inovative tehnologii și materiale. Casele mixte sunt împărțite în două tipuri: case înșiruite și case de tip „Duplex”, toate sunt proiectate și construite cu un Parter și un Etaj și toate vilele facilită de spații de recreere împrejurul casei și dispun de spații verzi plantate.

Caracteristici tehnice: structura imobilelor se bazează pe fundație și centuri din beton armat, iar construcția pereților este efectuată din blocuri termoizolante de zidărie Ytong, care este intersectată cu stâlpi din beton armat și plus planșeu din beton, iar pentru termo izolația caselor pe exterior și din interior este folosit materialul natural de la Styronit România, acesta minimizează consumul de energie termică până la 40 %, respectiv și costul facturilor se micșorează. Acoperișurile sunt finisate cu plăci din metal și dispun de anvelopare cu folie de tip anticondens de la Ruukki și sunt izolate termic cu celuloză de la IzoSuperior, stratul de celuloză are 17 cm și aceasta este instalată între membrana de difuzie și OSB prin metoda de pompare sub presiune.

Conturile mici la facturi și o economie semnificativă este asigurată și de ferestrele caselor, tâmplăria instalată la case este aleasă cu profil din PVC Salamander/ADV și dispune de geam termoizolant de la Saint Gobain. Culoarea profilului – gri antracit perfect se evidențiază pe fațada imobilelor, care este finisată cu tencuială Baumit de un fon alb cu albastru și parțial cu forme galbene.

Pentru transportul rezidenților sunt proiectate câte 2 locuri de parcare supraterane, amplasate în fața fiecărei locuințe și acestea au spațiul pavat cu materiale de model Pătrat Eco de la Elis Pavaje.

Întreg teritoriul complexului este îngrădit cu gard din beton și în incintă accesul este securizat, aici poate fi organizat un loc de joacă pentru copilașiii rezidenților și există spații special amenajate pentru plimbările cu animalele de companie.

Detaliile caselor verzi

În incinta complexului imobiliar „Belvedere Green Homes” sunt concepute 14 vile practice, acestea sunt construite cu un grad înalt de confort pentru persoane contemporane cu gusturi moderne și cu siguranță, că vilele vor satisface cele mai exigente cereri.

Casele sunt proiectate cu două tipuri de locuințe: două sunt de tip „Duplex” și restul 12 sunt structurate sub formă de case înșiruite (Sixplex) - cu câte 6 unități locative fiecare. Absolut toate imobilele sunt spațioase și luminoase, sunt inteligent compartimentate, dispun de terase proprii (ce sunt placate cu dale din beton) și au grădini personale verzi plantate cu gazon.

Fiecare vilă este proiectată pe o suprafața de teren totală de 249,50 mp și dispune de suprafața utilă total construită de 118,41 mp. Suprafața utilă a parterului fiecărei vile este de 56,02 mp și parterul găzduiește un „living room” cu mărimea de 16,57 mp, o bucătărie de 13,19 mp și o cameră de „dining” cu suprafața de 13,72 mp, de asemenea la parter se află un spațiu de depozitare, este amplasat hol-ul, blocul sanitar și este casa scării. La etaj sunt proiectate două camere de baie și trei dormitoare cu mărimea de 12,04 mp, 13,86 mp și 15,93 mp.

Casele se vând complet finisate – la cheie din interior și pe exterior și pot fi personalizate și finisate în conformitate cu dorințele, preferințele și gusturile locatarilor, dar numai cu finisaje de calitate superioară.

În case pardoselile sunt turnate cu sapă și toate instalațiile electrice sunt montate, scările interioare sunt turnate din beton și sunt placate cu lemn, iar modelele sunt alese de la firma Nostra Forma Wood. Toate ușile sunt instalate (atât cele interioare cât și ușile de acces). Camerele de baie sunt stilat finisate cu gresie și faianță, sunt echipate cu mobilier și beneficiază de toate obiectele sanitare instalate și de traseele de scurgere ale canalizației și a tuturor instalațiilor sanitare. Precum și toate traseele, cablajele și instalațiile electrice sunt montate și despărțite pe camere separat și sistemul de alimentare cu curent electric a caselor este racordat. Pentru sistemul autonom și foarte economic de încălzire, care este efectuat prin pardoseală, toate instalațiile sunt alese de la firma Ammas.

În complex este racordare la toate utilitățile necesare și acestea se contorizează separat.

Încă un plus important al caselor verzi este faptul că toate camerele de baie și bucătăriile sunt proiectate cu ferestre și toate sunt natural ventilate.

Datorită tipului de construcție – „Casă verde”, pentru cumpărătorii unei locuințe din complexul imobiliar „Belvedere Green Homes”, există posibilitatea de a profita de rate scăzute ale dobânzii pentru ipotecă.

Pentru a vă alege casa potrivită familiei Dumneavoastră, sunteți invitați să treceți pe web-site-ul Dezvoltatorului, unde puteți să descoperiți toate facilitățile caselor din complexul rezidențial „Belvedere Green Homes” și unde vă puteți programa cu o vizită la casele complexului pentru a vă convinge de calitatea materialelor folosite și calitatea lucrărilor efectuate in interior și la exteriorul caselor.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Belvedere Green Homes Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Belvedere Green Homes Residence în Galați?

Se oferă spre vânzare vile.

Cât costă metru pătrat în Belvedere Green Homes Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 807 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Belvedere Green Homes Residence în Galați?

Modalități de plata în Belvedere Green Homes Residence: Noua Casă (Prima casă), Plata integrală, Credit imobiliar.

Termen de finalizare Belvedere Green Homes Residence?

Belvedere Green Homes Residence – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC