Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Bavaro Apartments
în Constanța

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. M9, 33, zona Năvodari, Constanța

Bavaro Apartments pe hartă Constanța

str. M9, 33, zona Năvodari, Constanța

Etape dezvoltare

Bavaro Apartments
bloc 1, bloc 2
construit
totul e vândut
finalizat 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrală proprie pe gaz marca Kober, aer condiționat inclus
Liftda
Număr clădiri2
Parcaresupraterana
Regim inalțimeP+5E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet cu băi utilate
Număr camerestudio-uri, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente36–104 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Perfect localizat

Ansamblul de locuințe „Bavaro Apartments/Bavaro Residence” se află localizat pe strada M9, la numărul 33, localitatea Mamaia Sat, în zona orașului Năvodari din județul Constanța (ca punct de reper campingul „Hanul Piraților”). Locuințele sunt înconjurate de o atmosferă plină de relaxare, confort și liniște. În imediata vecinătate a complexului rezidențial se află o mulțime de terase, cafenele, restaurante, magazine, sunt taverne, vile, pensiuni, hotele și lângă casele de apartamente funcționează mini-marketuri, sunt farmacii și nu departe se află stații ale mijloacelor de transport în comun.

Distanța de la apartamentele ansamblului rezidențial „Bavaro Apartments” până în centrul orașului Constanța este de aproximativ 13 -14 km, până la Gara din Constanța sunt de parcurs circa 14–16 km, iar Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se află la 23–25 km față de complexul de locuințe noi.

Descrierea tehnică și detalii de amenajare a complexului de locuințe

Complexul rezidențial „Bavaro Apartments” este format din două blocuri de apartamente de aspecte ultramoderne și foarte atractive. Aspectele și regimurile de înălțime ale ambelor imobile sunt asemănătoare și acestea au câte un Parter plus 5 Etaje locative. Ambele imobile sunt poziționate sub formă de unghi și oferă confort și intimitate la maxim. Blocurile locative sunt realizate la cele mai înalte standarde de confort și siguranță cu o mare răspundere și cu o atenție deosebită la toate detaliile și sunt construite în conformitate cu toate normele și legile în vigoare. La construcție au fost folosite materiale durabile și eficiente din punct de vedere termic și fonic și ambele clădiri de apartamente sunt realizate cu o structură constructivă formată din cadre, stâlpi și planșee din beton armat cu toate compartimentările interioare, pereții și închiderile exterioare formate din blocuri BCA. Fațadele imobilelor sunt finisate cu tencuială decorativă, într-o combinație de culori calde și nuanțe deschise, ce ideal corespunde zonei de amplasare. În interiorul blocurilor locative toate spațiile comune sunt finisate și la casa scării sunt instalate ascensoare de ultimă generație, cu funcționare sigură și fără a face gălăgie și a nu a afecta liniștea locatarilor. Accesul în incinta imobilelor este controlat și blocurile locative au instalat sistem cu interfon.

Supraterane sunt organizate toate locurile de parcare din incinta complexului rezidențial „Bavaro Apartments”.

Scheme, suprafețe, finisajele și detaliile apartamentelor

Ansamblul imobiliar „Bavaro Apartments” este prezentat pe piața imobiliarelor noi de pe litoralul Mării Negre cu un total de 84 unități locative cu 2 și 3 camere și cu locuințe cu o cameră de tip Studio. Suprafața apartamentelor variază între 36 mp și 104 mp și toate spațiile locative sunt primitoare, sunt perfect proiectate, au scheme funcționale și beneficiază de balcoane spațioase (de tip deschis) cu balustrade din zidărie sau din sticlă securizată.

În vânzare unitățile locative sunt prezentate complet finisate cu toate echipamentele instalate. Camerele de baie sunt utilate și dotate cu toate obiectele sanitare. Sistemul de încălzire pentru fiecare apartament este autonom și locuințele dispun de centrale termice proprii (alese de la firma Kober) ce funcționează pe gaze. Inclus în prețul locuințelor este și sistemul de aer condiționat instalat în fiecare apartament. În exploatare imobilele se predau cu racordare completă la toate utilitățile generale și fiecare apartament beneficiază de branșament la sistemul de canalizare, este alimentat cu apă curentă, dispune de curent electric și gaze naturale. Locuințele au montate toate instalațiile electrice, dispun de cablu pentru TV și internet.

Pentru alte informații utile despre finisarea locuințelor, pentru detaliile de rezervare și achiziționare, mai mult despre toate metodele de plată acceptate și contactele directe către managerii de vânzări ai Dezvoltatorului, vă rugăm să treceți din site-ul nostru pe web-pagina oficială a complexului rezidențial „Bavaro Apartments”.

De asemenea Complexul Locativ numesc Bavaro Residence.

Unde se afla Bavaro Apartments?

str. M9, 33, zona Năvodari, Constanța.

Termen de finalizare Bavaro Apartments?

Bavaro Apartments – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Bavaro Apartments.

Cine este dezvoltatorul Bavaro Apartments în Constanța?

Dezvoltator Bavaro Apartments – Bavaro.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC