Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Amy Boutique Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str, Grivita, Otopeni, Ilfov

Amy Boutique Residence pe hartă București

str, Grivita, Otopeni, Ilfov

Etape dezvoltare

Amy Boutique Residenc
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrala termica
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente6
Număr clădiri1
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+2E
Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc boutique
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăsistem de supraveghere video,

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente97–11 3 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

La liniște localizat și cu toate facilitățile orașului învecinat

Ansamblul rezidențial „Amy Boutique Residence” este amplasat pe strada Grivița în orașul Otopeni din județul Ilfov. În apropiere de blocul locativ sunt supermarketurile Lidl și Mega Image, la circa 2 km este Piața Agroalimentară din Otopeni, nu departe se găsesc sucursale bancare, funcționează magazine și este un salon de înfrumusețare, este Baza Sportivă „SC Otopeni” și sala de fitness „World Class”, de asemenea în proximitatea locuințelor noi este oficiu poștal, se află Sectorul de Poliție și nu departe este Primăria din Otopeni. La o distanță de un kilometru de la casa de apartamente funcționează Grădinița cu program normal Nr. 1, iar la 1,9 km se află Liceul Teoretic cu clasele I-IV „Ioan Petruș”.

În apropiere de complexul locativ circulă autobuze și de la blocul rezidențial „Amy Boutique Residence” până în centrul capitalei se ajunge în 30 de minute cu mașina și se parcurge o distanță de 16 km, până la Gara de Nord din București sunt 13 km și Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se află la 6 km, iar Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” este la 14 km.

Prezentarea proiectului rezidențial cu detalii tehnice

Ansamblul imobiliar „Amy Boutique Residence” reprezintă o clădire de apartamente de tip „Boutique” de un aspect elegant, ce este realizată într-un stil arhitectural modern, cu fațade decent finisate, unde au fost aplicate cele mai inovaționale idei de design. Blocul locativ dispune de un grad înalt de rezistență seismică și are un regim mic de înălțime cu Parter plus 2 Etaje. Casa locativă este construită în corespundere cu toate normele și standardele în vigoare cu folosirea celor mai calitative materiale de construcție și cu aplicarea tehnologiilor performante. Structura constructivă a blocului rezidențial constă din cadre din beton armat și umplutura închiderilor exterioare a casei de apartamente din cărămidă termo eficiență, la fel ca și pereții perimetrali ai apartamentelor și toate compartimentările sunt la fel realizate din cărămidă eficientă din punct de vedere fonic. Din polistiren expandat cu grosimea de 10 cm este format sistemul termic aplicat peste pereții exteriori ai imobilului, iar tâmplăria exterioară instalată este cu profil din PVC și geam termopan. Holul de acces, spațiile comune și coridoarele din incinta blocului locativ se predau în folosință finisate și accesul în bloc este controlat prin sistem cu interfon.

Toate locurile de parcare din complexul locativ sunt amenajate supraterane și întreg ansamblul rezidențial este supravegheat video. Accesul pe teritoriul complexului este securizat și se face prin barieră de acces instalată la intrate în complexul rezidențial „Amy Boutique Residence”.

Informații de amenajare și finisare a locuințelor

Toate apartamentele, ce sunt concepute în incinta blocului locativ „Amy Boutique Residence” dispun de un nivel superior de intimitate, deoarece în bloc există proiectate doar 6 unități locative și toate facilită de spații generoase și sunt inteligent proiectate. Apartamentele au scheme logice cu 2 și 3 camere spațioase, suprafața cărora este cuprinsă între 97 mp și 113 mp. Locuințele au balcoane deschise și se predau în folosință finisate la maxim cu materiale de cea mai înaltă calitate. Pereții sunt finisați cu vopsea lavabilă Vinarom și în locuințe sunt placări cu gresie, parchet și faianță, în camerele de baie sunt instalate obiectele sanitare și ușile interioare sunt celulare, din metal este confecționată și instalată ușa de la intrare în fiecare apartament. Sistemele inginerești sunt realizate și fiecare apartament dispune de calorifere și are centrală termică instalată și conectată la sistemul de alimentare cu gaze. Imobilele facilită de internet, telefon și CATV, sunt racordate la țeava de gaze naturale, curent electric, sistem de canalizare și apă curentă, au apometre și contoare de gaz și electricitate.

Sunteți invitați să treceți direct pe site-ul complexului locativ „Amy Boutique Residence”, unde sunt prezentate mai multe informații utile și contactele Dezvoltatorului.

Unde se afla Amy Boutique Residence?

str, Grivita, Otopeni, Ilfov.

Termen de finalizare Amy Boutique Residence?

Amy Boutique Residenc – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Amy Boutique Residence.

Cine este dezvoltatorul Amy Boutique Residence în București?

Dezvoltator Amy Boutique Residence – Amy Boutique.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC