Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Ansamblu Rezidential Crown 3
în Bragadiru

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Neamului, 1A, Bragadiru, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Neamului, 1A, Bragadiru (Bloc 1)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 1
Indisponibil

Ansamblu Rezidential Crown 3 pe hartă Bragadiru

str. Neamului, 1A, Bragadiru, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă
🟧 Încălzirecentrala termica proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente192
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+5E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe36–77 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare

Complexului locativ „Crown 3” este situat pe strada Neamului din cartierul Independenței (Haliu), la numărul 1A, în orașul Bragadiru din județul Ilfov.

Fiind amplasat într-o zonă rezidențială nouă, ansamblul de locuințe beneficiază de toate facilitățile unei zone în continuă dezvoltare și pentru un confort mai înalt, accesul în incinta complexului rezidențial este prevăzut din două direcții: din strada Neamului și din strada Năzuinței.

Complexul locativ se învecinează cu magazinul Leroy Merlin și în apropiere funcționează supermarket-urile Mega Image, Profi, Peny și Alis market, este o pizzerie, sunt câteva restaurante, cafenele și o cofetărie imediat lângă casele cu apartamente. Fast food-ul McDonald’s se află la 1,2 km. Iar la 2,9 km funcționează supermarket-ul LIDL și hipermarket-ul Kaufland. În apropiere de casele locative „Crown 3” este un salon de înfrumusețare cu SPA, frizerie și coafor, este centrul Medical „Onix ”, sunt corturi de tenis și bazinul „Green Pool”. Pentru copii nu departe de case funcționează Grădinița „Piticii Noștri”, este Centrul distractiv pentru copii „Iki Land Taboo”, Grădinița „Andreea’s Kindergarten” și Școala Gimnazială Nr. 1 din Bragadiru.

În apropiere de casele complexului „Crown 3” circulă mijloace de transport în comun și din incinta complexului este acces imediat către Șoseaua Alexandriei, prin care ușor se ajunge până în capitală și distanța până la Piața Unirii este de 9,8 km, distanța până la Gara de Nord este de 10,9 km, și sunt 26,2 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa sunt 16,9 km.

Avantajele sistemului constructiv și informații despre amenajarea exterioară

Proiectul rezidențial „Crown 3” este dezvoltat pe un teren amplu cu o suprafață totală de 8200 mp și este compus din 4 blocuri locative. Imobilele sunt realizate cu un egal regim de înălțime și fiecare este prevăzut cu câte un Parter și 5 Etaje locative.

Casele sunt construite în conformitate cu codul nou de proiectare a structurii imobilelor (P100-1:2013) pentru rezistența seismică sporită. Structura constructivă a blocurilor rezidențiale constă din beton armat turnat în cadre plasate pe fundații continue formate din grinzi din beton armat, unde sub placa parterului există aplicat un strat de izolare termică format din polistiren extrudat și un strat de rupere al capilarității. Între apartamente sunt calitativ construiți pereți groși din cărămidă Porotherm cu grosimea de 24 cm. Iar compartimentarea interioară (pereții din apartamente) este realizată la fel din cărămidă Porotherm și grosimea pereților este de 11,5 cm. Acoperișurile clădirilor de apartamente sunt izolate termic cu un strat din vată minerală cu grosimea de 25 cm. Soclul și fațadele blocurilor sunt placate cu plăci ceramice și la fel dispun de izolare termică din polistiren expandat de 10 cm Cerezit plus peste care este aplicat un strat de tencuială decorativă. Pentru tâmplăria exterioară instalată la imobile sunt alese ferestrele cu profil PVC vopsit RAL cu 5 camere termice și cu pachet din sticlă float plus acoperire low-e de dimensiuni, 4:16:4 mm. În fiecare bloc locativ toate spațiile comune, coridoarele și holurile sunt complet finisate și dispun de pardoseli placate cu ceramică, iar balustradele de la casa scării sunt formate din aluminiu. Sistemul de iluminare a spațiilor comune este compus din becuri economice și senzori de mișcare. În acest complex locativ totul este gândit pentru a obține cele mai mici costuri la întreținere și este atins cel mai profitabil nivel de raport calitate – preț.

În curtea interioară a ansamblului locativ și pe spațiile între blocuri sunt aranjate zone verzi, acestea sunt grijuliu plantate cu gazon, au sădiți copaci și arbuști decorativi. De asemenea, aici în curtea interioară este amenajat și un loc de joacă pentru copiii rezidenților. Și există și locuri de parcare pavate cu pavele înierbate, unde poate fi parcat transportul rezidenților și a vizitatorilor.

Întreg teritoriul complexului de locuințe beneficiază de sistem de luminat public și pe străzile interioare sunt dotați senzori crepusculari. Ansamblul rezidențial are gândite și organizate locuri speciale amenajate pentru gestionarea deșeurilor.

Teritoriul complexului de locuințe „Crown 3” beneficiază de străzi interioare perfect asfaltate și este complet îngrădit cu gard perimetral. Aici este siguranță la maxim oferită rezidenților și copiilor și fiecare locuință este echipată cu câte o unitate de interfonie.

Facilitățile și echipajele apartamentelor

Ansamblul de imobile „Crown 3” este prezentat cu un număr total de 192 apartamente perfect compartimente într-o gamă mixtă de modele, dar toate cu camere mari și bine iluminate, datorită designeri-lor și arhitecților, care au prevăzut și proiectat astfel apartamentele pentru a atinge nivelul de pătrundere la maxim a luminii naturale în interiorul locuințelor.

La dispoziția cumpărătorilor există proiectate garsoniere simpatice și apartamente cu 2-3 camere ingenios poziționate la fiecare etaj și toate unitățile locative sunt prevăzute cu planimetrii potrivit gândite pentru a satisface caracterul și gusturile viitorilor locatari. Acestea beneficiază nu numai de compartimentări funcționale dar și de spații de depozitare.

  • Garsonierele sunt modern proiectate cu spații cuprinse între 30 mp și 38,6 mp și sunt oferite pentru alegere cu spații clar determinate de pereți sau sunt prevăzute în stil de design Open-Space;
  • Suprafața apartamentelor cu 2 camere este cuprinsă între 43 mp și 64 mp;
  • Proprietățile rezidențiale cu 3 camere au mărimea de la 67 mp până la 76,8 mp și în plus fiecare din acestea locuințe sunt asigurate cu terase superbe de suprafețe generoase de până la 74,50 mp.

Versiunea de finisare a apartamentului Dumneavoastră poate fi aleasă atât – „la cheie” cât și – „la gri”, pentru a nu vă lipsi de posibilitatea și dorința de personalizare și amenajare a propriei locuințe în conformitate cu toate nevoile, cerințele și dorințele Dvs.

În toate apartamentele sunt mecanizat turnate sapele pe pardoseli și toți pereții sunt tencuiți și zugrăviți cu vopsea lavabilă. Pentru versiunea de finisare – la cheie în locuințe în toate holurile, camerele de baie și în bucătării pardoselile sunt placate cu ceramică, iar pardoselile living-urilor și dormitoarelor dispun de placaje cu parchet laminat. În camerele de baie tavanele sunt prelucrate cu amestec uscat, nivelate și vopsite, iar pe pereți este placată faianța. De asemenea în camerele de baie sunt instalate ventilatoare pentru extragerea aburilor și a aerului cald și umed și este special pregătit racord pentru montarea mașinii de spălat și a spălătorului. În locuințe sunt instalate toate ușile de interior, acestea sunt celulare și au aspecte elegante, iar din metal sunt instalate ușile de acces, acestea beneficiază de vizor și au sistem de închidere multipunct.

Sistemele de încălzire pentru fiecare unitate locativă sunt prevăzute autonome și locuințele sunt completate cu câte o centrală termică murală Vision de la Romstal, ce funcționează pe gaze și îndeplinește nu numai funcția de încălzire a apartamentului Dvs prin caloriferele instalate, dar și încălzește apa menajeră pentru folosire. Toate bucătăriile sunt echipate cu sisteme de detectare și alarmare de gaze în caz de scurgere. Și au pregătire pentru racordarea și montarea aragazului. Precum și în bucătării sunt instalate grile de ventilație.

Locuințele se predau beneficiarilor în folosință complet echipate cu instalații electrice și toate circuitele electrice sunt aprovizionate cu protecții speciale împotriva electrocutărilor. În camerele de zi și în dormitoarele apartamentelor sunt instalate prize pentru TV și fibră optică.

Intradosul balcoanelor apartamentelor este izolat termic cu polistiren expandat cu grosimea sistemului de 5 cm. Toate balcoanele sunt bine hidroizolate și beneficiază de placaje cu plăci ceramice plus au instalate toate balustradele formate din panouri de sticlă securizată, iar glafurile sunt realizate din tablă vopsită RAL în câmp electrostatic. De asemenea pe terase și logii se află montate și surse de alimentare cu energie electrică, precum și instalații de iluminare.

Toate locuințele sunt racordate la utilități, pentru alimentarea cu gaze naturale blocurile sunt racordate la rețeaua GDF Suez, pentru asigurarea locuințelor cu energie electrică cu post de transformare, blocurile locative sunt racordate la rețeaua Enel. În complex funcționează o stație de pompare a apelor uzate și potabile și toate rețelele de alimentare cu apă a locuințelor sunt executate doar din materiale, ce respectă standardele și normele în vigoare. Fiecare apartament este individual contorizat la fiecare utilitate.

Pe pagina web a complexului rezidențial „Crown 3” sunt prezentate mul mai multe informații, scheme, poze, alte detalii și toate informațiile legate de achiziționarea unui apartament nou direct de la Dezvoltator. Vă invităm să treceți direct pe site-ul web al complexului locativ „Crown 3” și cât mai repede să luați legătura cu managerii de vânzare, pentru a afla totul despre disponibilitatea apartamentelor și despre metodele de achiziționare a acestora.

Acest proiect mai este numit și Crown 3 Residence.

Unde se află Ansamblu Rezidential Crown 3?

str. Neamului, 1A, Bragadiru, Ilfov.

Termen de finalizare Ansamblu Rezidential Crown 3?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Ansamblu Rezidential Crown 3 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Ansamblu Rezidential Crown 3 din Bragadiru?

Dezvoltătorul Ansamblu Rezidential Crown 3 este – Crown Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC