În prezent, acest complex nu poate fi vizualizat

Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Vânătorilor Residence
în Mogoșoaia

Prețul / m2
de la ‍1 833 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Vânătorilor, Mogoşoaia, Ilfov

Schițe și prețuri în Vânătorilor Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 15 februarie 2024
Vile
120 m2
de la ‍1 833 € +TVA / m2de la ‍220 000 € +TVA

Vânătorilor Residence pe hartă Mogoșoaia

str. Vânătorilor, Mogoşoaia, Ilfov

Plata în rate la Vânătorilor Residence

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Credit bancar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Ipoteca în Vânătorilor Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă
🟧 Încălzireîncalzire in pardoseală, centrală termica în condensație
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz, microbuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri46 vile duplex
🟧 Parcaresubterană proprie
🟧 Regim inalțimeP+1E+Pod
🟧 Securitatecontrol acces si paza umana 24/7
🟧 Tip imobilvile duplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe120 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare perfectă pentru case ideale

Ansamblul rezidențial „Vânătorilor Acasă” este construit pe strada Vânătorilor în comuna Mogoșoaia din județul Ilfov. Imobilele sunt poziționate într-o zonă liniștită și plină de aer curat și în apropiere de case se află Lacul Chitila și Pădurea Mogoșoaia-Chitila. La distanțe ușor accesibile pietonal se află Grădinița Zori de Zi, este supermarket-ul Mega Image, sunt sucursale bancare, se află Clubul Sportiv „Argman” și sunt stații de autobuz și microbuz.

De la imobilele noi sunt variate căi de acces spre capitală și sunt de parcurs 12,8 km până la Piața Victoriei, este o distanță de 11,4 km până la Gara de Nord din București, iar până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” sunt de parcurs circa 12 km de la complexul de locuințe și sunt aproximativ 18 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”. De la complexul de locuințe „Vânătorilor Acasă” este acces direct către (vechea) șoseaua de centură Chitila – Mogoșoaia.

Informații de amenajare și caracteristici tehnice ale complexului

Imobilele complexului locativ „Vânătorilor Acasă” sunt amplasate pe un teren cu suprafața totală de 2 hectare și cartierul locativ se compune din vile de tip – Duplex și case înșiruite cu un regim de înălțime cu Parter plus un Etaj și plus Pod. Toate casele sunt atent construite și au fundații continue din beton armat cu sisteme constructive realizate din cadre din beton armat (grinzi, stâlpi și planșee) cu pereți și compartimentări din cărămidă cu grosimea de 30 cm pentru închiderile exterioare și 11,5 cm pentru pereții interiori. Șarpantele imobilelor sunt realizate din elemente rășinoase și casele sunt acoperite cu țiglă metalică. Toate mansardele imobilelor sunt izolate termic cu vată minerală și toate fațadele la fel sunt fiabil termoizolate. Ferestrele instalate sunt cu profil PVC de culoarea albă (interior și exterior) și au geam termopan. Terasele exterioare sunt hidroizolate, sunt acoperite cu pergolă până la nivelul curții și au pardoselile finisate cu plăci de gresie.

În curtea interioară a complexului rezidențial este plantat un spațiu verde și este amenajat loc de joacă pentru cei mai micuți locatari. Accesul în incinta complexului de locuințe „Vânătorilor Acasă” este controlat și există serviciu de pază umană 24 din 24 ore.

Câte două locuri de parcare sunt proprii organizate în interiorul fiecărei proprietăți și acestea sunt placate cu pavele din beton, la fel și toate trotuarele sunt pavate. Strada pe care sunt dezvoltate imobilele noi și toate căile de acces către acestea sunt asfaltate și nocturn iluminate.

Detaliile caselor cu finisaje și echipaje

În total în incinta complexului rezidențial „Vânătorilor Acasă” sunt prevăzute 46 de imobile de tip Duplex și sunt 16 case înșiruite. Proprietățile locative sun moderne și confortabile și au scheme logice cu 4 camere și cu suprafața de 120 mp. Imobilele se livrează complet finisate cu materiale moderne și calitative. Toate pardoselile caselor sunt turnate cu șape mecanizate și elicopterizate, ce sunt placate cu plăci de gresie și parchet. Toate plafoanele sunt placate cu rigips și toți pereții sunt tencuiți manual. În case este realizat sistemul electric și este instalat aparataj de calitate înaltă. Instalațiile sistemului termic la parterul caselor sunt conduse prin pardoseală, iar la etaj sunt instalate radiatoare și fiecare unitate locativă se încălzește autonom cu centrală termică proprie (cu funcționare în condensații), ce poate fi programată și funcționarea căreia poate fi reglată prin internet. Sistemul de încălzire prin pardoseală poate fi instalat (opțional) și la etaj. Camerele de baie au instalate obiecte sanitare moderne și în case este complet realizat sistemul sanitar. Și toate imobilele sunt racordate la utilitățile generale, au apă, canal, curent și gaze.

Pentru alte informații despre casele noi, pentru detalii despre metodele de plată acceptate și pentru contactele Dezvoltatorului, vă invităm să treceți de pe pagina noastră direct pe site-ul web al complexului rezidențial „Vânătorilor Acasă”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Vânătorilor Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Vânătorilor Acasă Residence.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Vânătorilor Residence din Mogoșoaia?

Se oferă spre vânzare vile.

Cât costă m² în Vânătorilor Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 833 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Vânătorilor Residence în Mogoșoaia?

Modalități de plata în Vânătorilor Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Vânătorilor Residence?

Faza 1, Faza 2, Faza 3 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC