Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Martha Bibescu Residence
în Mogoșoaia

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Martha Bibescu, 117, Mogoșoaia, Ilfov

Martha Bibescu Residence pe hartă Mogoșoaia

str. Martha Bibescu, 117, Mogoșoaia, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala proprie marca Viessmann, incalzire in pardoseala, aer conditionat
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri4 vile individuale
🟧 Regim inalțimeP+2E
🟧 Securitateacces securizat 24/7
🟧 Tip imobilvile individuale
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere6‑camere
🟧 Suprafața locuințe350 m²

Despre ansamblu rezidențial

Liniște, confort și libertate – trei criterii ale localizării

În zona de Nord a capitalei, în comuna Mogoșoaia, din județul Ilfov, pe strada Martha Bibescu, la numărul 117, se află localizat ansamblul de locuințe „Martha Bibescu Residence”. Complexul rezidențial se află localizat pe malul lacului Mogoșoaia și are acces rapid către Parcul Mogoșoaia, iar până la Pădurea Chitila-Mogoșoaia este de parcurs pe jos o distanță de numai 1,4 km. Sunt de parcurs doar 500 de metri până la Grădinița „Zori de Zi”. Până la supermarketul Mega Image sunt 1,9 km și 1,5 km până la clubul sportiv „Argman”.

Locuințele se află construite într-o zonă cu o infrastructură de transport bine dezvoltată și oferă locatarilor acces ușor către punctele de interes din capitală. Distanța de la casele „Martha Bibescu Residence” până în centrul Bucureștiului este de 16,8 km, până la Gara de Nord sunt de parcurs 11,8 km, Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” se află la 12,2 km și distanța până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” este de 19,2 km.

Prezentarea complexului rezidențial

Ansamblul locativ „Martha Bibescu Residence” este compus din patru vile individuale cu un regim de înălțime egal de parter plus 2 Etaje. Imobilele sunt gândite de o arhitectură modernă și sunt realizate într-un stil de design minimalist. Casele sunt construite din materiale durabile și calitative și sunt realizate pe fundații continue din beton armat, au o structură constructivă formată din cadre din beton armat (stâlpi, grinzi și planșee), cu toate închiderile exterioare și toți pereții interiori zidiți din cărămidă termo eficientă, cu grosimea de 25 cm pe exterior și 11,5 cm în interior, iar plafoanele sunt placate cu plăci de gips-carton. Ferestrele instalate au profil PVC Rehau și geam tripan termopan Saint Gobain. Fațadele imobilelor dispun de un sistem termic exterior fiabil placat și sunt finisate cu tencuială decorativă de culoare albă.

În incinta complexului de locuințe accesul este securizat și casele sunt păzite 24 din 24.

Detaliile caselor și informații de finisare

În complexul locativ „Martha Bibescu Residence” sunt construite case frumoase, cu aspecte deosebite, ce sunt proiectate cu scheme funcționale cu 6 camere și au suprafețele total construite de 392 mp și 321 mp utili. Locuințele sunt foarte luminoase și ergonomice, dispun de ferestre mari și au terase spațioase, unde pardoselile decorative sunt turnate cu microciment. Trotuarele împrejurul caselor și locurile de parcare din curte sunt placate cu bitum (în curtea privată a fiecărei case sunt prevăzute 2 locuri de parcare).

Casele sunt oferite în vânzare complet finisat și echipate cu toate instalațiile termice, electrice și sanitare. În camerele de baie au dotate obiecte sanitare de calitate de lux de la firmele Romstal și Tiemme Italia. În case sunt placaje cu parchet și gresie, pereții sunt zugrăviți și parțial placați cu faianță în dependență de încăpere. Sistemul de încălzire pentru fiecare vilă este autonom și în case sunt instalate centrale termice proprii de marca Viessmann cu funcționare în condensații și cu aplicație dotată pentru posibilitatea de gestionare web, precum și toate instalațiile termice sunt conduse prin pardoseală și sunt alese de la firma Uponor. De asemenea fiecare imobil este dotat cu sistem de aer condiționat. Fiecare proprietate locativă are racordare la utilitățile generale (apă, curent și gaz) toate separat contorizate și dispune de un sistem individual de canalizare, cu o mini stație de epurare instalată în interior.

Locuințele sunt dezvoltate de către compania „Martha Bibescu Real Estate”, care este un Dezvoltator imobiliar de nouă generație și lansează obiecte imobiliare moderne cu folosirea noilor tehnologii și a ideilor arhitecturale inovaționale.

Dragi cumpărători și viitori locatari, sunteți invitați la ansamblul de case, pentru a vă convinge de toate facilitățile locuințelor. Pentru programări, contacte și alte informații utile despre construcție, finisare și utilarea caselor, vă rugăm să treceți pe pagina web a complexului de locuințe „Martha Bibescu Residence”.

Acest proiect mai este numit și Marta Bibescu Residence, Marta Residence, Martha Residence.

Unde se află Martha Bibescu Residence?

str. Martha Bibescu, 117, Mogoșoaia, Ilfov.

Termen de finalizare Martha Bibescu Residence?

bloc 1, bloc 2, bloc 3, bloc 4 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Martha Bibescu Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Martha Bibescu Residence din Mogoșoaia?

Dezvoltătorul Martha Bibescu Residence este – Martha Bibescu Real Estate.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC