Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Valhal Residence Bragadiru
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Smardan 5-7 Bragadiru, Ilfov

Valhal Residence Bragadiru pe hartă București

str. Smardan 5-7 Bragadiru, Ilfov

Etape dezvoltare

Valhal Residence Bragadiru
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2018

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon, supermarket, uscătorie
Încălzirecentrală proprie
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri1
Parcaresubterană şi terestră
Regim inalțimeP+6E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc locuinte
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăsupraveghere video

Despre apartamente

Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente60–80 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasarea complexului locativ

În partea de Sud-Vest a orașului București se găsește localizat ansamblul rezidențial „Valhal Residence”, complexul are o amplasare foarte confortabilă atât pentru familii mici, familii tinere cât și pentru familii cu copii. Adresa de amplasare a complexului locativ este: strada Smârdan, numărul 5 -7, orașul Bragadiru, județul Ilfov.

Casa de apartamente facilită de o localizare foarte comodă și se învecinează cu supermarket-urile: „Mega Image”, „Penny Market”, „Profy” și magazinul „Leroy Merlin Bragadiru”. Iar imediat lângă complex funcționează grădinița de copii „Piticii Noștri” și la doar 1600 metri se află grădinița de copii „Tărâmul Fermecat”. De asemenea în apropiere de clădire este Școala Gimnazială nr. 1 din Bragadiru, care se află amplasată la o distanță de aproximativ de 3 km de la casa locativă (doar 4 minute de mers cu mașina). De la complex sunt de parcurs doar 7 minute până la București și de aici este acces rapid și direct către mijloacele de transport cu care se ajunge ușor și repede către orice punct de interes din capitală.

Structura construcției și detaliile complexului

Cu o construcție sigură și fiabilă blocul de apartamente „Valhal Residence” este proiectat și imobilul apare pe piața imobiliară cu un regim de înălțime care are un Subsol, un Parter și Șase Etaje locative. Structura casei constă dintr-o carcasă de cadre din beton armat cu ziduri construite din cărămidă de tip - WIENERBERGER POROTHERM, precum și compartimentările interioare și pereții despărțitori din apartamente la fel sunt realizați din astfel de cărămidă.

Clădirea rezidențială are un aspect luminos din exterior fiind finisată cu tencuială de culoare albă. Toate balcoanele sunt proiectate deschise și toate au instalate balustrade din fier de culoare neagră. Tâmplăria exterioară instalată la bloc este din profil PVC de culoare maro închisă, ce ideal se combină cu culoarea deschisă a fațadei clădirii. Geamurile termopane sunt cu acoperire low-e și au un grad ridicat de eficiență energetică.

Informații generale despre apartamente

Clădirea locativă a ansamblului rezidențial „Valhal Residence” cuprinde apartamente spațioase și luminoase cu scheme cu 2 și 3 camere. Cu suprafața care începe de la 60 mp în sus sunt proiectate apartamentele cu 2 camere și pentru apartamentele cu 3 camere suprafața prevăzută este de la 80 mp în sus.

Dezvoltatorul oferă cumpărătorilor unități locative inteligent compartimentate, cu spații luminoase și absolut complet finisate cu cele mai calitative materiale și finisaje, cu toate ușile interioare instalate și desigur că și ușa de acces din locuințe la fel este dotată și instalată. În interiorul proprietăților toți pereții sunt prelucrați cu amestec uscat și acoperiți cu glet, iar tavanele sunt nivelate, pardoselile (la bucătării și băi) sunt placate cu gresie și parchetul este utilizat pentru pardoselile din camere, dormitoare și holuri, faianța este utilizată pentru finisarea pereților din blocurile sanitare și pentru blatul de la bucătării.

Toate proprietățile dispun de branșament la utilități și au conduse până la poziții: gaze naturale, curent electric, apă și canalizare. Locatarii facilită de conexiuni la internet, televiziune și telefonie. Compania de construcții „Valhal Residence Imobiliare” S. R. L. este dezvoltatorul proiectului imobiliar „Valhal Residence” din Bragadiru și utilizează la construcție cele mai calitative materiale, tehnologii și sisteme moderne.

Pentru a stabili o vizită la complexul rezidențial „Valhal Residence” și pentru a vă convinge personal cât de ideală este localizarea, cât de atractiv este blocul locativ și cât de perfecte sunt apartamentele, vă rugăm să contactați Departamentul de vânzări al companiei de construcții „Valhal Residence Imobiliare” S. R. L.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Valhal Residence Bragadiru?

str. Smardan 5-7 Bragadiru, Ilfov.

Termen de finalizare Valhal Residence Bragadiru?

Valhal Residence Bragadiru – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Valhal Residence Bragadiru.

Cine este dezvoltatorul Valhal Residence Bragadiru în București?

Dezvoltator Valhal Residence Bragadiru – Valhal Residence Imobiliare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC