Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Opal Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Diamantului, 97-99, Bragadiru

Schițe și prețuri în Opal Residence

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 64.33 m2totul e vândut
3 camere
de la 91.4 m2totul e vândut

Opal Residence pe hartă București

str. Diamantului, 97-99, Bragadiru

Etape dezvoltare

Opal 1
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2017
Opal 2
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat3 trimestrul 2018

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiloc de joacă
Încălzirecentrala termica marca IMMERGAS
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente108
Număr clădiri2
Parcare77 locuri de parcare subterană
Regim inalțime5
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisănu

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente63–100 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Așezare

În vecinătatea sud-vestică a municipiului București în județul Ilfov, se află amplasat Ansamblul Rezidențial „Opal Residence” pe strada Diamantului 97-99 din orașul Bragadiru, care este un oraș satelit al capitalei.

Facilitățile amplasării

Complexul Locativ se află amplasat într-o zonă bine dezvoltată, care are acces direct la Șoseaua Alexandriei, prin care foarte ușor și repede se ajunge în doar 10-15 minute până la punctele de interes din București, până la Centre Comerciale, piața agroalimentară, instituții de învățământ și sunt doar 5 minute (cu mașina) până la cartierul Prelungirea Ghencea. La o distanță de 3 km de la casele locative se află școala generală nr.1 din Bragadiru și sunt două grădinițe de copii. În fața Complexului locativ funcționează supermarketul Mega Image, magazinul Leroy Merlin este deschis la doar două minute de mers pe jos. Distanța până în centrul Bucureștiului este de 10,6 km. Gara de Nord se află la 11 km. Până la Aeroportul Otopeni sunt 23,5 km și până la Aeroportul Băneasa sunt 16,2 km.

Descrierea Rezidenței

2 imobile construite cu subsol și parter plus 5 etaje locative au un stil modern și dispun de lifturi care circulă inclusiv până la etajul parcărilor subterane. Există construite 77 de locuri subterane de parcare și 25 de locuri de parcare supraterane, precum și există locuri pentru biciclete la subsol. În curtea Rezidenței există amenajat spațiu de joacă pentru copii. Complexul locativ este bine gândit și are o asigurare suplimentară cu generator electric de rezervă, este un rezervor cu apă pentru instalația de stingere a incendiilor și un bazin pentru preluarea apei pluviale.

Despre locuințe

Apartamente cu 2 și 3 camere complet finisate cu gresie, faianță din Spania, parchet din Germania, sunt construite în cele 2 blocuri locative. Cumpărătorii au la alegere uși interioare prezentate în trei culori. Tâmplăria este cu profil PVC de marcă REHAU. Toate băile sunt utilate și există aer condiționat în apartamente. Centrala termică IMMERGAS cu calorifere sunt instalate și locuințele sunt conectate la unitățile orășenești - la apă, canalizare, gaze și electricitatea rețelei publice a orașului Bragadiru. Locatarii dispun de internet prin fibră optică de la 2 diferiți furnizori.

Metode de achitare

Credit sau rate de la dezvoltator pentru apartamentele din Blocul 2 pe un termen de până la 7 ani, cu condiția sumei de avans de 30%.

Mai multe detalii găsiți pe web site-ul Ansamblului Rezidențial „Opal Residence”.

Unde se afla Opal Residence?

str. Diamantului, 97-99, Bragadiru.

Termen de finalizare Opal Residence?

Faza I, Faza II – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Opal Residence.

Cine este dezvoltatorul Opal Residence în București?

Dezvoltator Opal Residence – Opal Residence Bragadiru.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC