Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Smart City Residence 3
în Bragadiru

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Diamantului, 113, Bragadiru, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Diamantului, 111 (Bloc 1)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
Smart City Residence 1,2
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Diamantului, 113, Bragadiru, Ilfov (Smart City Residence 1)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Smart City Residence 3 pe hartă Bragadiru

str. Diamantului, 113, Bragadiru, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA Ytong
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispatiu de joaca pentru copii
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+6E
🟧 Securitateinterfon
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA Ytong

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe46 – 84 m²

Despre ansamblu rezidențial

Facilitățile localizării

Ansamblul imobiliar „Smart City Residence 3” este amplasat în partea de Sud-Vest a capitalei, în apropiere de Șoseaua Alexandriei și se află localizat pe strada Diamantului, la numărul 113 în orașul Bragadiru din județul Ilfov.

În vecinătatea complexului rezidențial funcționează supermarketurile Mega Image Shop & Go, Profi și este Penny Market, iar până la hipermarketul Cora Alexandriei este de parcurs o distanță de 3,8 km. În apropiere de locuințe este centrul medical „Onix”, este un salon de înfrumusețare și clubul sportiv „Body Workshop”. În această zonă se află Grădinița „Rose Mary”, sunt centrele distractive pentru copii: „Iki Land Taboo” și „Tuc-Tuc station fun” și funcționează fast food-ul McDonald's.

Nu departe de complexul de locuințe „Smart City Residence 3” se află stație de autobuz și distanța aproximativă până la Piața Unirii din București este de 9–10 km, până la Gara de Nord se parcurg circa 10-11 km și Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni este la 24,8 km, iar Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa este la 20,5 km.

Caracteristica tehnică și detalii de amenajare a complexului rezidențial

Ansamblul de imobile „Smart City Residence 3” prezintă al treilea bloc de apartamente dintr-un proiect mai amplu. Blocul rezidențial are un grad înalt seismic și este rezistent la cutremure de până la 8 grade pe scara Richter. Imobilul este realizat cu un regim de înălțime de: un Parter și 6 Etaje de apartamente și este construit calitativ din materiale durabile cu o structură de rezistență formată din cadre, stâlpi și grinzi din beton armat și toate închiderile exterioare și pereții interiori sunt zidiți din blocuri BCA Ytong. Ferestrele locuințelor sunt din profil PVC alb de la Salamander și au instalată sticlă termopană de tip „patru anotimpuri”. Fațada clădirii locative este fiabil izolată termic și este elegant finisată cu tencuială decorativă de culoare albă și gri cu un mic accent de culoarea bordo, care creează o senzație de iubire ce simbolizează biruință. Blocul locativ dispune de un ascensor modern, cu funcționare sigură și silențioasă.

În curtea ansamblului locativ este amenajat un spațiu pentru joaca copiilor în siguranță și sunt plantate zone verzi. Locurile de parcare din incinta complexului rezidențial „Smart City Residence 3” sunt organizate supraterane.

Detalii de finisare ale apartamentelor

Apartamentele din blocul locativ „Smart City Residence 3” sunt proiectate cu spații funcționale și dispun de scheme decomandate cu 2 și 3 camere primitoare. Suprafața apartamentelor începe de la 46 mp și сel mai mare apartament este proiectat cu spațiul de până la 84 mp și locuințele beneficiază de terase generoase (deschise), iar unele au grădini proprii.

În versiune de finisare – „La Cheie” și cu finisaje de cea mai bună calitate sunt prezentate toate apartamentele. În camerele de baie sunt instalate obiectele sanitare, acestea sunt alese de cea mai bună calitate și sunt conectate la instalațiile sanitare conduse. În apartamente sunt montate toate instalațiile electrice și termice și locuințele se încălzesc autonom prin centrale termice proprii. Toate utilitățile generale sunt racordate la blocul de locuințe și fiecare apartament este asigurat cu curent electric, are apă, canal și gaze naturale. Toate utilitățile se contorizează separat și cu contoare de gaz, de curent și apometre sunt echipate locuințele.

Clădirile locative „Smart City Residence 3” sunt dezvoltate de către compania ICD și sunt realizate cu o mare răspundere de către echipa de profesioniști calificați în domeniul construcțiilor. La achiziționarea unui apartament din acest complex locativ cumpărătorii profită de suport pentru accesarea programului de creditare „Prima Casă”.

Pentru alte informații utile și mai multe detalii de finisare a apartamentelor, pentru informații despre toate metodele de plată acceptate, pentru disponibilitate și contactele directe ale Dezvoltatorului, vă invităm să accesați pagina web a complexului de locuințe „Smart City Residence 3” pe care puteți trece doar cu un singur click chiar din site-ul nostru.

Acest proiect mai este numit și Smart City Residence.

Unde se află Smart City Residence 3?

str. Diamantului, 113, Bragadiru, Ilfov.

Termen de finalizare Smart City Residence 3?

Bloc 1, Smart City Residence 1, Bloc 2, Bloc 3, Smart City Residence 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Smart City Residence 3 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Smart City Residence 3 din Bragadiru?

Dezvoltătorul Smart City Residence 3 este – ICD.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC