Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Smart City Residence 3
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Diamantului, 113, Bragadiru, Ilfov

Smart City Residence 3 pe hartă București

str. Diamantului, 113, Bragadiru, Ilfov

Etape dezvoltare

Smart City Residence 1,2
Smart City Residence 1, Smart City Residence 2
dat în exploatare
totul e vândut
vandute
finalizat 2018
Smart City Residence 3
Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţispatiu de joaca pentru copii
Încălzirecentrală termică
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri3
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+6E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA Ytong
Tip imobilblocuri apartamente
Ziduricompartimentări interioare din BCA Ytong

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente46–84 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Facilitățile localizării

Ansamblul imobiliar „Smart City Residence 3” este amplasat în partea de Sud-Vest a capitalei, în apropiere de Șoseaua Alexandriei și se află localizat pe strada Diamantului, la numărul 113 în orașul Bragadiru din județul Ilfov.

În vecinătatea complexului rezidențial funcționează supermarketurile Mega Image Shop & Go, Profi și este Penny Market, iar până la hipermarketul Cora Alexandriei este de parcurs o distanță de 3,8 km. În apropiere de locuințe este centrul medical „Onix”, este un salon de înfrumusețare și clubul sportiv „Body Workshop”. În această zonă se află Grădinița „Rose Mary”, sunt centrele distractive pentru copii: „Iki Land Taboo” și „Tuc-Tuc station fun” și funcționează fast food-ul McDonald's.

Nu departe de complexul de locuințe „Smart City Residence 3” se află stație de autobuz și distanța aproximativă până la Piața Unirii din București este de 9–10 km, până la Gara de Nord se parcurg circa 10-11 km și Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni este la 24,8 km, iar Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa este la 20,5 km.

Caracteristica tehnică și detalii de amenajare a complexului rezidențial

Ansamblul de imobile „Smart City Residence 3” prezintă al treilea bloc de apartamente dintr-un proiect mai amplu. Blocul rezidențial are un grad înalt seismic și este rezistent la cutremure de până la 8 grade pe scara Richter. Imobilul este realizat cu un regim de înălțime de: un Parter și 6 Etaje de apartamente și este construit calitativ din materiale durabile cu o structură de rezistență formată din cadre, stâlpi și grinzi din beton armat și toate închiderile exterioare și pereții interiori sunt zidiți din blocuri BCA Ytong. Ferestrele locuințelor sunt din profil PVC alb de la Salamander și au instalată sticlă termopană de tip „patru anotimpuri”. Fațada clădirii locative este fiabil izolată termic și este elegant finisată cu tencuială decorativă de culoare albă și gri cu un mic accent de culoarea bordo, care creează o senzație de iubire ce simbolizează biruință. Blocul locativ dispune de un ascensor modern, cu funcționare sigură și silențioasă.

În curtea ansamblului locativ este amenajat un spațiu pentru joaca copiilor în siguranță și sunt plantate zone verzi. Locurile de parcare din incinta complexului rezidențial „Smart City Residence 3” sunt organizate supraterane.

Detalii de finisare ale apartamentelor

Apartamentele din blocul locativ „Smart City Residence 3” sunt proiectate cu spații funcționale și dispun de scheme decomandate cu 2 și 3 camere primitoare. Suprafața apartamentelor începe de la 46 mp și сel mai mare apartament este proiectat cu spațiul de până la 84 mp și locuințele beneficiază de terase generoase (deschise), iar unele au grădini proprii.

În versiune de finisare – „La Cheie” și cu finisaje de cea mai bună calitate sunt prezentate toate apartamentele. În camerele de baie sunt instalate obiectele sanitare, acestea sunt alese de cea mai bună calitate și sunt conectate la instalațiile sanitare conduse. În apartamente sunt montate toate instalațiile electrice și termice și locuințele se încălzesc autonom prin centrale termice proprii. Toate utilitățile generale sunt racordate la blocul de locuințe și fiecare apartament este asigurat cu curent electric, are apă, canal și gaze naturale. Toate utilitățile se contorizează separat și cu contoare de gaz, de curent și apometre sunt echipate locuințele.

Clădirile locative „Smart City Residence 3” sunt dezvoltate de către compania ICD și sunt realizate cu o mare răspundere de către echipa de profesioniști calificați în domeniul construcțiilor. La achiziționarea unui apartament din acest complex locativ cumpărătorii profită de suport pentru accesarea programului de creditare „Prima Casă”.

Pentru alte informații utile și mai multe detalii de finisare a apartamentelor, pentru informații despre toate metodele de plată acceptate, pentru disponibilitate și contactele directe ale Dezvoltatorului, vă invităm să accesați pagina web a complexului de locuințe „Smart City Residence 3” pe care puteți trece doar cu un singur click chiar din site-ul nostru.

Unde se afla Smart City Residence 3?

str. Diamantului, 113, Bragadiru, Ilfov.

Termen de finalizare Smart City Residence 3?

Smart City Residence 1,2, Smart City Residence 3 – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Smart City Residence 3.

Cine este dezvoltatorul Smart City Residence 3 în București?

Dezvoltator Smart City Residence 3 – ICD.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC