Previzualizare foto – fotografie originală aici

Rezidential Vadu Bistritei
în Bacău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Vadu Bistritei, zona Bancorex, Bacău

Mai detaliat despre blocuri

Scara A
Vadu Bistritei, zona Bancorex, Bacău (Scara A)
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
Scara B
Vadu Bistritei, zona Bancorex, Bacău (Scara B)
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 2
Indisponibil

Rezidential Vadu Bistritei pe hartă Bacău

str. Vadu Bistritei, zona Bancorex, Bacău

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiboxe, parc, supermarket
🟧 Încălzirecentrală termică în condensație marca VIESSMANN
🟧 Liftlift de 8 persoane marca KLEEMANN
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente108
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare108 locuri de parcare subterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+9E
🟧 Securitatevideointerfon
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe54.25–114.83 m²

Despre ansamblu rezidențial

Descrierea localizării

Ansamblul rezidențial „Vadu Bistriței” se află poziționat în orașul Bacău, pe strada Vadu Bistriței la numărul 29. În zona de amplasare a complexului se află Arena Mall, este supermarketul Billa, sunt magazine, un salon de înfrumusețare, iar Piața Centrală se află la o distanță care poate fi parcursă în nu mai multe 5 minute.

Descrierea blocurilor rezidențiale și amenajarea ansamblului

Complexul locativ „Vadu Bistriței” este compus din patru tronsoane, care sunt construite în conformitate cu standardele europene și corespund nivelelor înalte de siguranță și confort. Sistemul constructiv este realizat pe bază din cadre din beton armat, cu structura de rezistență a pereților exteriori din cărămidă Porotherm PTH de 30 cm, iar pereții interiori au grosimea de 25 și 11,5 cm. Fațada tronsoanelor este placată cu un sistem termoizolant din profil soclu cu picurători și cu polistiren expandat EPS 80 cu grosimea de 100 mm. Sistemul de termohidroizolare este aplicat la subsol, la pardoselile și la terasele necirculabile. Blocurile dispun de tâmplărie cu 6 camere de la Salamander Blue Evolution de clasă A cu sticlă triplex cu grosimea de 40 mm de tip „four season”, cu feronerie ROTO și cu închidere multipunct. La parterul clădirilor și la etajul întâi se află spații de menire comercială și spații pentru birouri. Și încă un moment atractiv – acest complex locativ oferă posibilitatea de o relaxare plăcută la piscina din incintă și posibilitate de a vizita centrul SPA organizat la parterul casei. La fiecare tronson este instalat câte un lift silențios și ultramodern KLEEMANN pentru 8 persoane. Locatarii cu transport personal beneficiază de locurile de parcare, care se află organizate subterane, precum și există prevăzut acces direct de la etaj cu liftul către parcarea subterană, de asemenea este organizată pază și sunt montate camere video, precum și funcționează videointerfonul.

Apartamente și finisaje

Ansamblul rezidențial „Vadu Bistriței” conține un număr total de 104 apartamente cu schițe cu două, trei și respectiv cu patru camere. Suprafața apartamentelor variază între 76,6 mp și 132,5 mp, în dependență de tipologia locuinței. Apartamentele sunt finisate, dispun de pereți tencuiți și placați cu faianță și pardoseli cu placaje cu gresie și parchet, de asemenea au instalate în blocurile sanitare toate obiectele sanitare. Ușă securizată (metalică) este montată la intrare, tâmplăria exterioară este realizată din profil PVC cu geam termopan și ușile interioare sunt montate și sunt efectuate din lemn. Apartamentele dispun de toate instalațiile montate: termice, sanitare și electrice (iluminare și prize modulare Schneider), toate acestea fiind de calitate înaltă de producere de ultimă generație. Pentru fiecare apartament sunt instalate tablouri electrice și siguranțe Schneider. Centralele termice instalate în apartamente asigură funcționarea individuală a sistemului de încălzire, centralele sunt de firmă Viessmann Vitodens. Funcționează sistemul de aer condiționat. Blocurile sunt racordate la utilități și plus toate contoarele sunt instalate, iar apometrele sunt de clasă C.

Pentru cumpărători și persoanele, care sunt interesate de complex, pe pagina oficială a ansamblului rezidențial „Vadu Bistriței ” se găsesc mai multe materiale și informații utile de spre apartamente.

Acest proiect mai este numit și Vadu Bistritei Residence.

Unde se află Rezidential Vadu Bistritei?

str. Vadu Bistritei, zona Bancorex, Bacău.

Termen de finalizare Rezidential Vadu Bistritei?

Scara A, Scara B – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Rezidential Vadu Bistritei în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Rezidential Vadu Bistritei din Bacău?

Dezvoltătorul Rezidential Vadu Bistritei este – Urban Building.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC