1/14
Real Residence în București
Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Real Residence
în București

Prețul / m2
de la ‍980 €
pe ‍188 €
Dezvoltator
Adresa
str. Drumul Mare, 44, Clinceni, Ilfov

Schițe și prețuri în Real Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 29 august a. 2021
Case
de la 101 m2
de la ‍980 € / m2
de la ‍99 000 €

Real Residence pe hartă București

str. Drumul Mare, 44, Clinceni, Ilfov

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Etape dezvoltare

faza 1
dat în exploatare
totul e vândut
vandute
finalizat – 4 trimestrul 2018
faza 2
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat –  2020

Modalități de achiziție a unui apartament în Real Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrală termică
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri40
Parcaresupraterană proprie
Regim inalțimeP+Pod
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilcase duplex
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăbariera

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere4‑camere
Suprafața apartamente150 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

În partea de Sud-Vest a capitalei, pe strada Parfumului (zona Haliu) în orașul Bragadiru din județul Ilfov se află amplasat Ansamblul Rezidențial „Real Residence”.

Descrierea Rezidenței și structura constructivă

Complexul Rezidențial „Real Residence” cuprinde 20 de locuințe, care sunt cuplate câte două unități locative, adică sunt de tip – Duplex și sunt construite pe loturi de 210 – 220 mp. Tehnologia construcției este pe baza cadrelor din beton armat și pereții exteriori sunt zidiți din cărămidă Porotherm Light Plus și sunt izolați termic cu polistiren, compartimentările interioare la fel sunt efectuate din astfel de cărămidă și dispun de izolare fonică. Acoperișul este efectuat cu șarpantă din lemn și este cu învelitoare din țigla metalică. Tâmplăria exterioară este instalată cu profil PVC de culoare gri antracit și are 6 camere, care oferă un grad înalt de eficiență energetică. La intrare pe teritoriul Complexului locativ este montată o poartă de acces și în incintă este construit un drum asfaltat cu lățimea de 7m.

Informații despre apartamente

Unitățile locative din Rezidența „Real Residence” dispun de proiecte cu 4 camere generoase și cu spații mari vitrate. Locuințele sunt complet finisate și au pereții și tavanele zugrăviți și vopsiți cu vopsea lavabila de culoare alba. Treptele scării interioare sunt finisate cu granit, marmură și gresie. Terasa și balconul caselor sunt finisate cu gresie pentru exterior și au un sistem de izolație hidrofugă. Ușa de la intrare în case este cu profil PVC de culoare gri și este decorată cu panel ornamental și feronerie cu antiefracție. Ușile instalate - interioare sunt de culoare albă și sunt de firmă PINUM. Centralele termice sunt individuale și sunt instalate la bucătării, acestea funcționează pe gaz natural, și sunt destinate nu numai pentru încălzirea încăperilor dar si pentru încălzirea apei calde. În fiecare cameră sunt montate calorifere din oțel cu robinet de închidere. Toate casele sunt contorizate individual pentru toate utilitățile și desigur ca este branșament la rețeaua de electricitate, la țeava de gaze, la sistemul de canalizare și la apeduct.

Mai multe informații desfășurate despre duplexurile acestui proiect locativ sunt prezentate pe pagina web a Ansamblului Rezidențial „Real Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Real Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Real Residence?

str. Drumul Mare, 44, Clinceni, Ilfov.

Cât costă metru pătrat în Real Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 980 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Real Residence în București?

Modalități de plata în Real Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Real Residence?

Faza 1, Faza 2 – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC