Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Real Residence
în Bragadiru

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Drumul Mare, 44, Bragadiru, Ilfov

Real Residence pe hartă Bragadiru

str. Drumul Mare, 44, Bragadiru, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri40
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP+Pod
🟧 Securitatebariera
🟧 Tip imobilcase duplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe150 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare

În partea de Sud-Vest a capitalei, pe strada Parfumului (zona Haliu) în orașul Bragadiru din județul Ilfov se află amplasat ansamblul rezidențial „Real Residence”.

Descrierea Rezidenței și structura constructivă

Complexul Rezidențial „Real Residence” cuprinde 20 de locuințe, care sunt cuplate câte două unități locative, adică sunt de tip – Duplex și sunt construite pe loturi de 210 – 220 mp. Tehnologia construcției este pe baza cadrelor din beton armat și pereții exteriori sunt zidiți din cărămidă Porotherm Light Plus și sunt izolați termic cu polistiren, compartimentările interioare la fel sunt efectuate din astfel de cărămidă și dispun de izolare fonică. Acoperișul este efectuat cu șarpantă din lemn și este cu învelitoare din țigla metalică. Tâmplăria exterioară este instalată cu profil PVC de culoare gri antracit și are 6 camere, care oferă un grad înalt de eficiență energetică. La intrare pe teritoriul Complexului locativ este montată o poartă de acces și în incintă este construit un drum asfaltat cu lățimea de 7m.

Informații despre apartamente

Unitățile locative din Rezidența „Real Residence” dispun de proiecte cu 4 camere generoase și cu spații mari vitrate. Locuințele sunt complet finisate și au pereții și tavanele zugrăviți și vopsiți cu vopsea lavabila de culoare alba. Treptele scării interioare sunt finisate cu granit, marmură și gresie. Terasa și balconul caselor sunt finisate cu gresie pentru exterior și au un sistem de izolație hidrofugă. Ușa de la intrare în case este cu profil PVC de culoare gri și este decorată cu panel ornamental și feronerie cu antiefracție. Ușile instalate - interioare sunt de culoare albă și sunt de firmă PINUM. Centralele termice sunt individuale și sunt instalate la bucătării, acestea funcționează pe gaz natural, și sunt destinate nu numai pentru încălzirea încăperilor dar si pentru încălzirea apei calde. În fiecare cameră sunt montate calorifere din oțel cu robinet de închidere. Toate casele sunt contorizate individual pentru toate utilitățile și desigur ca este branșament la rețeaua de electricitate, la țeava de gaze, la sistemul de canalizare și la apeduct.

Mai multe informații desfășurate despre duplexurile acestui proiect locativ sunt prezentate pe pagina web a ansamblului rezidențial „Real Residence”.

Acest proiect mai este numit și Real Residence Bragadiru.

Unde se află Real Residence?

str. Drumul Mare, 44, Bragadiru, Ilfov.

Termen de finalizare Real Residence?

Faza 1, Faza 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Real Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Real Residence din Bragadiru?

Dezvoltătorul Real Residence este – Real Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC