Previzualizare foto – fotografie originală aici
Complex Otopeni Residence
în București
Prețul / m2
de la ‍1 187 € +TVA
Adresa
str. Maramureș, 30, Otopeni, Ilfov

Schițe și prețuri în Otopeni Residence

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 15 august 2022
2 camere67–69 m2de la ‍1 159 € +TVA / m2de la ‍79 500 € +TVA

Otopeni Residence pe hartă București

str. Maramureș, 30, Otopeni, Ilfov

Etape dezvoltare

Otopeni Residence
bloc 1
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2021
Otopeni Residence
bloc 2, bloc 3, bloc 4, bloc 5, bloc 6
construit
finalizat4 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în Otopeni Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Facilităţiparc, spatiu de joaca pentru copii, mini market
🟧 Încălzirecentrală termică de apartament, încalzire in pardoseală
🟧 Liftlift marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente 115
🟧 Număr clădiri6
🟧 Parcare170 locuri de parcare subterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+3E
🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisare apartamentela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente39–86 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

Ansamblul de locuințe „Otopeni Residence” este dezvoltat în apropierea municipiului București – în partea de Nord, pe strada Maramureș, la numărul 30, în orașul Otopeni din județul Ilfov. Accesul către complexul locativ se face atât din strada Maramureș cât și din strada Oașului. Locuințele noi se învecinează cu Parcul Unirii din Otopeni și au în apropiere stații de mijloace de transport în comun pe unde circulă autobuze cu rute directe către punctele de interes. Distanța de la complexul rezidențial până în centrul capitalei este de 16,2 km, până la Gara de Nord din București sunt de parcurs 14,4 km, Aeroportul International „Henri Coandă” se află la 3,8 km și până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” este o distnță de 14,1 km.

Prezentarea proiectului rezidențial și detalii tehnice

Ansamblul rezidențial „Otopeni Residence” este format din 6 blocuri de locuințe, cu aspecte luminoase și moderne și cu regimuri de înălțime egale cu Subsol plus Parter și pus 3 Etaje de apartamente. Structura blocurilor rezidențiale este formată din cadre din beton armat cu toate compartimentările interioare, pereții despărțitori și închiderile exterioare realizate cu zidărie din cărămidă eficientă din punct de vedere termic și fonic de tip Porotherm. Pe partea exterioară pereții imobilelor sunt izolați termic cu un sistem din vată minerală semirigidă cu grosimea de 100 mm. La imobile este instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC de marca Veka, cu grosimea profilului de 82 mm și cu 7 camere termice, cu geam termopan tripan și feronerie foarte calitativă. La blocurile de apartamente sunt instalate ascensoare confortabile cu funcționare silențioasă și sigură, ce sunt prezentate de la firma Schindler. La intrarea principală din complex este prevăzută o recepție finisată cu bun gust și cu materiale de lux, unde pardoselile sunt placate cu marmură și pe pereți este aplicat tapet Porsche Design. Și restul spațiilor comune din blocuri la fel se predau în folosință finisate și cu sistem de iluminat ambiental montat. În incinta complexului locativ „Otopeni Residence” este prevăzut un spațiu comercial, unde funcționează un mini market.

În curtea complexului de locuințe este amenajat un parc și sunt organizate spații de joacă dedicate celor mai mici locatari din complex.

În incinta ansamblului de locuințe sunt prevăzute în total 170 de locuri de parcare, acestea sunt organizate supraterane și există proiectate și locuri de parcare subterane.

Descrierea unităților locative și a finisajelor utilizate

Complexul de locuințe „Otopeni Residence” este prezentat cu 115 unități locative, printre care sunt proiectate garsoniere, locuințe cu spații generoase de tip Studio și apartamente cu 2 și 3 camere cu suprafețele cuprinse între 39 mp și 86 mp.

La dispoziția cumpărătorilor în vânzare sunt oferite apartamente cu terasă sau cu grădină. Toate terasele circulabile sunt placate cu gresie sau cu granit compozit. Și toate apartamentele se vând finisate - la cheie. Pereții interiori au grosimea de 12 cm și sunt prelucrați cu tencuială și acoperiți cu glet. Sunt alese cele mai moderne modele de marmură și armonios combinată gresia și faianța. Parchetul placat este de calitate superioară, ca și ușile interioare și exterioare. Instalațiile sanitare din locuințe și toate obiectele sanitare sunt alese de un grad superior de durabilitate de la firma HansGrohe, iar pereții camerelor de baie sunt finisați cu tapet Porsche Design (special dedicat pentru băi). Pentru finisarea grupurilor sanitare la dispoziția viitorilor locatari sunt prezentate două versiuni de finisare: „Standard” și „Custom”. Iar cumpărătorii în dependență de versiunea de finisare au la dispoziție oferite mai multe opțiuni de personalizare și alegere a materialelor de finisare. Sistemul de încălzire pentru fiecare apartament este prevăzut autonom și instalațiile termice sunt conduse prin pardoseală, iar în fiecare apartamente sunt instalate centrale termice proprii.

Pentru alte detalii și pentru toate contactele Dezvoltatorului, vă rugăm să treceți direct pe site-ul web al complexului de locuințe „Otopeni Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Otopeni Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Otopeni Residence în București?

Se oferă spre vânzare 2 camere.

Cât costă metru pătrat în Otopeni Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1187 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Otopeni Residence în București?

Modalități de plata în Otopeni Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Otopeni Residence?

Otopeni Residence – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC