Previzualizare foto – fotografie originală aici

Optim Passive Residence
în Ovidiu

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Ovidiu, Constanța

Optim Passive Residence pe hartă Ovidiu

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţipiscină proprie, panouri solare
🟧 Încălzire încâlzire în pardoseală, aparate de aer conditionat, centrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportmicrobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri50 vile individuale
🟧 Parcare2 locuri de parcare supraterane propri
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile individuale
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Număr camere4‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața locuințe205–238 m²

Despre ansamblu rezidențial

Prezentarea proiectului de case pasive

Ansamblul de locuințe„Optim Passive Residence” este amplasat în localitatea Ovidiu din județul Constanța și reprezintă un cartier rezidențial format din vile personale pasive din punct de vedere energetic, ce sunt proiectate într-un stil arhitectural ultra modern și dispun de un regim de înălțime cu Parter plus un Etaj. Casele noi sunt proiectate și construite să corespundă celor mai înalte standarde de calitate de lux cu utilizarea la construcție a celor mai inovative și performante tehnologii.

Caracteristici tehnice și facilitățile complexului locativ

Structura de rezistență și fundațiile caselor noi din complexul de locuințe „Optim Passive Residence” sunt realizate pe cadre, grinzi, stâlpi și planșee din beton armat, unde plăcile dispun de o izolație termică suplimentară și pereții sunt realizați din gofraje termice din Neopor umplute cu beton armat. Structura pereților exteriori constă din gofraje de 15 cm pe exterior și 5 cm pe interior, în mijloc având turnat un strat cu grosimea de 15 cm din beton, astfel casele obțin o structură solită și termic pasivă, toate compartimentările interioare din case sunt realizate din blocuri din beton celular autoclavizat BCA cu grosimea de 12 cm peste care sunt aplicate plăci de rigips, ce sunt placate cu un strat de glet. Toate fațadele caselor sunt finisate cu tencuială decorativă. Casele complexului locativ „Optim Passive Residence” sunt dotate cu panouri solare de 5 KW/h, ce oferă posibilitatea de economisire suplimentară la cheltuielile legate de întreținere.

În incinta complexului rezidențial „Optim Passive Residence” este organizat un mini teren pentru fotbal, teren de baschet și este teren de tenis, este plantată cu verdeață o zonă de parc și sunt organizate locuri de joacă pentru copii, iar toate vilele facilită de câte o piscină proprie cu lungimea de 6 m și lățimea de 4 m, iar adâncimea de 1,6 m. Câte două locuri de parcare supraterane proprii sunt organizate pentru fiecare unitate locativă și la intrare pe teritoriul ansamblului rezidențial este instalată barieră cu pază umană și accesul este strict restricționat, iar drumul de acces este pavat și are lățimea de 10 metri.

Detaliile vilelor inteligente

Proiectul rezidențial „Optim Passive Residence” este compus din 50 de proprietăți locative cu două modele de scheme cu 4 și cu 5 camere. Vilele de primul tip sunt proiectate cu suprafețele de 205 mp, au 3 dormitoare și un living, dispun de 3 camere de baie, o cameră tehnică și bucătărie de tip – Open Space. Suprafața caselor de tipul doi este de 238 mp și acestea au 4 dormitoare cu dressing, un living generos cu spațiu de dining, 3 blocuri sanitare, o bucătărie Open Space și o cameră tehnică. Pentru fiecare casă sunt prevăzute câte două terase, una la Parter și una la etaj și fiecare vilă este facilită de câte o curte închisă cu mărimea de 450 mp, unde se află un foișor și locurile de parcare. Imobilele se livrează finisate „La alb” sau „La cheie” și fiecare cumpărător beneficiază de posibilitatea de a-și alege tipul casei, mărimea, locul unde va fi poziționată în complex și toate finisajele interioare aplicate. Imobilele se predau în exploatare cu toate sistemele inginerești realizate cu instalații de calitate superioară și dispun de sistem de încălzire instalat prin pardoseală cu componente de la firma norvegiană Amass și cu centrale termice dotate plus câte 2 termostate electronice, ce pot fi controlate la distanță prin intermediul aplicației de pe telefon. Precum și de sistem de aer condiționat dispun casele și au aparate de aer condiționat dotate. Toate scările interioare sunt realizate cu o structură din metal pe care sunt aplicate trepte din lemn, iar balustradele sunt din sticlă. Casele se predau în folosință complet racordate la utilități.

Pentru mai multe informații detaliate despre amplasarea imobilelor noi, vă rugăm să contactați direct managerii de vânzări ai Dezvoltatorului, contactele cărora sunt afișate pe pagina web a complexului locativ „Optim Passive Residence”, unde dispuneți de acces imediat chiar din site-ul nostru.

S-ar putea să vă intereseze și alte proiecte rezidențiale

Acest proiect mai este numit și Optim Residence.

Unde se află Optim Passive Residence?

Ovidiu, Constanța.

Termen de finalizare Optim Passive Residence?

optima 1, optima 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Optim Passive Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Optim Passive Residence din Ovidiu?

Dezvoltătorul Optim Passive Residence este – Optim Pay Services.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC