Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

One Residence Prelungirea Ghencea
în Bragadiru

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Alunului, 46-50, Bragadiru, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 9 blocuri în această etapă
Încă 9 blocuri
str. Alunului, 46-50, Bragadiru (bloc 1)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

One Residence Prelungirea Ghencea pe hartă Bragadiru

str. Alunului, 46-50, Bragadiru, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, locuri de joaca, piste pentru biciclisti, spații comerciale
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Mijloace de transportautobuz, maxi taxi
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente300
🟧 Număr clădiri10
🟧 Parcare350 locuri de parcare supraterană
🟧 Regim inalțimeP+4E
🟧 Securitateacces securizat, bariera de acces
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe52–70 m²

Despre ansamblu rezidențial

Poziționat cu mult drag și confort la liniște

Ansamblul de imobile „One Residence Prelungirea Ghencea” se află situat la limită cu sectorul 6 al orașului București, pe strada Alunului, în orașul Bragadiru din județul Ilfov. Aici este o zonă ferită de ambuteiaje și destul de bine dezvoltată, care conține multe organizații de învățământ și localuri de comerț și de oferire a diferitor servicii.

Imediat lângă case se află minimarket-ul Shop&Go și supermarket-ul Mega Image Shop&Go, nu departe este LIDL, Profi și Penny Market, ba chiar și este un club de noapte de elită, aici sunt farmacii și funcționează dispensare medicale, de asemenea sunt sucursale bancare, ATM-uri, locuri pentru activități sportive și este un salon de înfrumusețare, un club SPA, câteva cafenele și restaurante. Iar în drum spre capitală se află stații de alimentare cu combustibil și sunt stații de oferire a serviciilor auto.

Pentru copilași, în apropiere de blocurile rezidențiale funcționează următoarele organizații educative: Grădinița particulară cu profil sportiv „GSP Mici Campioni”, Grădinița „Good Start”, Grădinița și Școala Primară „Maryland”, Grădinița „Sfântul Andrei”, Școala Primară și Gimnazială „Pro Ingenio”. Și la doar câteva minute pietonal de la complex se află special amenajat pentru sărbătorile copiilor și petrecerea veselă a timpului localul distractiv „Căsuța din Povești”.

În apropierea cartierului rezidențial circulă o mulțime de mijloace de transport în comun și transportul public oferă acces facil și foarte rapid către toate punctele comerciale, locurile de interes și către Parcul Drumul Taberei. De la blocurile locative „One Residence Prelungirea Ghencea” până în centrul Bucureștiului este de parcurs o distanță de 10,8 km și cea mai scurtă cale este anume prin Prelungirea Ghencea. Distanța până la Gara de Nord din capitală este de 11,1 km, iar până la Aeroporturile Internaționale este o distanță de 24,6 km – până la „Henri Coandă” și 17,1 km – până la „Aurel Vlaicu”.

Avantajele de construcție și facilitățile de amenajare a complexului

Proiectul locativ „One Residence Prelungirea Ghencea” este desfășurat pe o suprafață de teren cu mărimea de 1,4 hectare și este format din zece blocuri imobiliare, toate construite cu un regim egal de înălțime, fiecare cu câte un Parter și 4 Etaje de apartamente.

Clădirile de apartamente sunt construite după cele mai mai înalte standarde internaționale de calitate, cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare. Carcasele caselor sunt monolite turnate din beton armat și au placă turnată peste ultimul etaj. Zidăriile tuturor pereților sunt termic eficiente și sunt realizate din cărămidă. Imobilele sunt proiectate cu un stil arhitectural modern de clasă Premium și sunt profesionist executat cu izolații exterioare calitative și cu balcoane placate cu membrane termosudabile. Tâmplăria exterioară a locuințelor este termo eficiență și este compusă din profil PVC cu geam termopan în trei rânduri. Fațadele blocurilor locative sunt finisate cu tencuială decorativă și pentru formarea unui ambient calm, plin de liniște și confort tencuielile sunt alese în culori moi și nuanțe calde ale olivei, cu elemente albe și linii verticale maro.

Blocurile locative sunt echipate cu câte un ascensor modern, silențios și confortabil prezentat de la compania cu renume mondial Schindler.

În complex sunt organizate piste speciale pentru bicicliști, sunt amenajate spații de relaxare și sunt numeroase spații generoase verzi și grijuliu plantate cu arbuști, iarbă și flori. De asemenea pentru confortul locatarilor în incinta complexului de locuințe funcționează centre comerciale și puncte de oferire a serviciilor necesare pentru a avea o viață împlinită cu tot necesar la îndemână. Cei mai mici rezidenți ai complexului locativ sunt bucuroși de locurile de joacă special amenajate pentru ei cu mult drag și cu o mare atenție asupra nivelului de siguranță.

Complexul rezidențial „One Residence Prelungirea Ghencea” este o comunitate cu un regim de acces închis și la intrare în ansamblu este instalată o barieră de acces și pentru toți vizitatorii intrarea pe teritoriul ansamblului de locuințe este strict controlată. Locurile de parcare amenajate în incinta complexului locativ sunt prevăzute cu un număr total de 350 de unități pentru parcarea în siguranță a transportului personal al locatarilor. Teritoriul ansamblului de locuințe este complet supravegheat video. Și fiecare apartamente beneficiază de câte un interfon instalat. Curtea întreagă beneficiază de iluminat stradal funcțional și are străzi interioare perfect asfaltate cu alei și trotuare pietonale pavate. Căile de acces către blocurile locative „One Residence Prelungirea Ghencea” la fel sunt 100 % asfaltate și perfect iluminate.

Apartamente remarcabile prin funcționalitate și calitatea finisajelor

Ansamblul de locuințe „One Residence Prelungirea Ghencea” prezintă pe piața imobiliarelor noi un total de 350 de unități rezidențiale luminoase cu spații ample și planimetrii cu camere spațioase și cu suprafețe logic proiectate și confortabil compartimentate. La dispoziția viitorilor locatari sunt oferite o multitudine de scheme pentru apartamentele cu două și trei camere, care vor satisface toate cerințele cumpărătorilor. Suprafața apartamentelor este cuprinsă între 46,2 mp și 71,9 mp.

Fiecare cumpărător la achiziționare primește cheile de la apartamentul său complet finisat în versiune – „la cheie”, unde sunt aplicate cele mai calitative materiale de finisare interioară atent executate pentru prezentarea și apariția modernă a fiecărei proprietăți locative. Pardoselile din bucătării, din holuri și din camerele de baie sunt placate cu gresie și toate băile sunt complet utilate (cu obiecte sanitare de clasă Premium) și sunt natural ventilate prin geamuri individuale. Pereții din blocurile sanitare sunt placați cu faianță, iar tavanele sunt prelucrate cu amestec uscat și sunt vopsite alb. Pentru finisarea pereților din bucătării este folosită vopseaua lavabilă și parțial pentru blatul de lucru este placaj cu faianță. Restul pereților din apartamente sunt calitativ nivelați și atent prelucrați cu glet și vopsiți cu zugrăveli lavabilă de culoare albă. Iar pardoselile tuturor camerelor de zi și a dormitoarelor sunt placate cu parchet stratificat. Și locuințele excepționale sunt echipate cu toate ușile interioare și au instalate uși de acces din metal. Balcoanele locuințelor au instalate balustrade de inox, sunt echipate cu sticle securizate și beneficiază de pardoseli placate cu gresie de exterior.

Sistemul autonim de încălzire este instalat individual pentru fiecare apartament și acesta se compune dintr-o centrală termică și calorifere instalate și racordate.

Blocurile rezidențiale sunt racordate la sistemul de alimentare cu curent electric și apă, la țeava de gaze naturale (inclusiv și sunt instalate în complex și detectoare de scurgere a gazelor) și sunt branșate la sistemul de canalizare. Fiecare utilitate separat este contorizată individual pentru fiecare apartament. Pentru asigurarea permanentă a locuințelor cu apă și pentru a asigura imobilele cu presiunea necesară în complex sunt instalate pompe și rezervoare speciale.

În apartamente este dotat cablu pentru TV și este conectat internetul.

Dezvoltatorul ansamblului de locuințe „One Residence Prelungirea Ghencea” este compania „Bragadiru Imobiliare”, care oferă servicii financiare avantajoase și asigură potențialii cumpărători cu consultanțe de finanțare, gratuit. Există posibilitatea de achiziționare a apartamentelor prin creditare imobiliară, creditare ipotecară, prin programul guvernamental „Prima Casă” sau cu plata cash.

Dacă doriți să achiziționați o locuință nouă într-un cartier perfect și liniștit de lângă Prelungirea Ghencea, cu mult drag vă invităm la biroul de vânzări de pe strada Alunului, la nr. 45, în orașul Bragadiru, unde sunteți așteptați de către consultanții și managerii de vânzări, pentru a vă consulta cu toate informațiile și pentru a vă ajuta să faceți o alegere ideală pentru familia Dumneavoastră. De asemenea, puteți să vizitați site-ul web al Dezvoltatorului - „Bragadiru Imobiliare”, unde sunt oferite toate contactele directe și alte amănunte și detalii cosntructive.

Acest proiect mai este numit și One Residence.

Unde se află One Residence Prelungirea Ghencea?

str. Alunului, 46-50, Bragadiru, Ilfov.

Termen de finalizare One Residence Prelungirea Ghencea?

bloc 1, bloc 2, bloc 3, bloc 4, bloc 5, bloc 6, bloc 7, bloc 8, bloc 9, bloc 10 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în One Residence Prelungirea Ghencea în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul One Residence Prelungirea Ghencea din Bragadiru?

Dezvoltătorul One Residence Prelungirea Ghencea este – Bragadiru Imobiliare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC