Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Mya Residence 5
în Berceni

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Dobreni, Berceni, Ilfov

Mya Residence 5 pe hartă Berceni

str. Dobreni, Berceni, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică, incalzire in pardoseala
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri8 vile
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Tip imobilvile individuale
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricaramida

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe112–115 m²

Despre ansamblu rezidențial

Perfect localizat de aer curat înconjurat

Complexul de imobile „Mya Residence 5” se află dezvoltat în zona Lacurilor Berceni și se găsește pe strada Dobreni în apropiere de Bulevardul 1 Mai din comuna Berceni a județului Ilfov. Zona de amplasare a caselor noi este una nepoluată și locuințele sunt ușor accesibile chiar din Drumul Județean și se află localizate în apropiere de Mănăstirea „Sfânta Treime”. În apropiere de complexul de locuințe circulă mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și casele complexului locativ „Mya Residence 5” se află localizate la o distanță de circa 17 km față de la Piața Unirii din București, iar până la Gara de Nord din capitală sunt de parcurs în jur la 20 – 21 km. Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” se află poziționat la 35 km și de la imobilele noi sunt de parcurs 30 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Detalii constructive despre case și amenajarea complexului

Proiectul locativ „Mya Residence 5” este compus din case individuale, ce sunt realizate într-un stil arhitectural scandinav cu un regim de înălțime cu Parter plus un Etaj și un pod spațios. Imobilele sunt construite responsabil cu atenție la toate detaliile și au o structură de rezistență formată cadre din beton armat și toți pereții sunt realizați din cărămidă eficientă termic și fonic. Peste pereții exteriori perimetrali ai caselor este aplicat fiabil sistemul termic cu grosimea de 10 cm, iar din partea interioară a acoperișului casele la fel sunt izolate termic cu un strat de vată minerală ISOVER. Fațadele caselor sunt finisate cu tencuială decorativă de culoarea albă, ce este elegant combinată cu culoarea gri și formează un ansamblu împlinit cu țigla de pe acoperișuri. Ferestrele instalare la case sunt calitative și dispun de un grad termic sporit, acestea dispun de profil PVC Rehau cu 6 camere termice și trei foi de sticlă termopan. În interiorul caselor scara de la parter către etaj este din beton. Iar pe partea exterioară casele sunt îngrădite.

Ansamblul rezidențial „Mya Residence 5” are toate locurile de parcare proprii, ce sunt organizate supraterane.

Finisajele și dotările caselor

În incinta complexului locativ „Mya Residence 5” sunt construite 8 case excelent proiectate cu scheme logic gândite cu 3 sau cu 4 camere și cu 2 grupuri sanitare. Locuințele sunt foarte primitoare și foarte luminoase, sunt prevăzute cu plafoane înalte cu înălțimea de 290 cm și au spații generos vitrate. În vânzare sunt disponibile locuințe confortabile cu suprafețele ce variază între 112 mp și 115 mp construiți dintre care 80 de metri sunt utili. Fiecare proprietate locativă beneficiază de grădină proprie, unde poate fi amenajat un loc de joacă și/sau spațiu de relaxare cu zonă de barbeque. Toate casele sunt absolut finisate și se predau în folosință la cheie, finisate cu materiale moderne și calitative de import din Spania și Germania. Pardoselile și pereții camerelor de baie și blatul bucătăriilor sunt placați cu gresie și faianță porțelanată. Tavanele și pereții dormitoarelor și livingurilor sunt tencuiți mecanizat și sunt finisați cu vopsea lavabilă, iar cu parchet cu grosimea de 8 mm de trafic intens de producere germană sunt placate pardoselile livingurilor, holurilor și a dormitoarelor. În case sunt instalate centrale termice proprii de marca Immergas cu puterea de 24 kw și instalațiile sistemului de încălzire sunt conduse prin pardoseală (fără calorifere). Toate vilele se predau în folosință cu branșament complet la utilități și sistemul de canalizare este presupus cu fosă septică. Locuințele sunt asigurate cu gaze naturale, au curent electric și este puț pentru alimentarea cu apă curentă.

Acceptate sunt următoarele metode de plată: plata cash, plata prin creditare ipotecară, creditare imobiliară și prin programul Prima Casă.

Pentru alte informații despre casele noi cu mai multe detalii și pentru contactele managerilor de vânzări ai dezvoltatorului, vă rugăm să treceți direct pe pagina web a complexului locativ „Mya Residence 5”, ce este disponibil chiar din site-ul nostru.

S-ar putea să vă intereseze și alte proiecte rezidențiale

Complexuri rezidențiale populare
Acest proiect mai este numit și Mya Residence.

Unde se află Mya Residence 5?

str. Dobreni, Berceni, Ilfov.

Termen de finalizare Mya Residence 5?

Casa 1, Casa 2, Casa 3, Casa 4, Casa 5, Casa 6, Casa 7, Casa 8 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Mya Residence 5 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Mya Residence 5 din Berceni?

Dezvoltătorul Mya Residence 5 este – Mya Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC